Uodegyte, nieko tokio, pasinaudosim raidėm ir mes
Siguliukas17, darbelis tiesiog puikus
sveikos paneles
labai reikia pagalbos, skubiai (neisivaizduoju ar pavyks ) reikia issiuvineti sias rozes...
bet susiduriau su problema, ziuriu i duotas spalvas, spalvu zenkliukus, ir nelabai susigaudau, kuri spalva, kuriam zenkliukui .. gal paaiskinsit, labai aciu
stai cia zenkliukai:
o cia spalvos...
didelis aciu
labai reikia pagalbos, skubiai (neisivaizduoju ar pavyks ) reikia issiuvineti sias rozes...
bet susiduriau su problema, ziuriu i duotas spalvas, spalvu zenkliukus, ir nelabai susigaudau, kuri spalva, kuriam zenkliukui .. gal paaiskinsit, labai aciu
stai cia zenkliukai:
o cia spalvos...
didelis aciu
Pagal spalvų lentelę suprantu, kad tavo pasirinktas darbas yra pirmas(I), vadinas žiūri į pirmus stulpelius. Pirmieji siuvinėjami su dviem siūlais, nurodyta viršuje, kitoje lentelėje nurodyta siuvinėti vienu siūlu
bet lyg kažko trūksta, nes apatiniai siūlai metalizuoti ir schemoje matosi blizgesys, gal kitos merginos dar kažką pakomentuos
bet lyg kažko trūksta, nes apatiniai siūlai metalizuoti ir schemoje matosi blizgesys, gal kitos merginos dar kažką pakomentuos
QUOTE(paukščiukas @ 2011 10 17, 16:24)
nu grožis, maniškis kaip priklauso - pats didžiausias
ir kryzeliu lygumas (ant kokios medziagos cia siuvineta? )
QUOTE(paukščiukas @ 2011 10 17, 16:24)
nu grožis, maniškis kaip priklauso - pats didžiausias
Labai gražus, o dar etiketė kokia mandra...
Cool Mama, aš kiek suprantu, tai pirmoj simbolių grupėj (I ir II kairiau) yra pateikti simboliai pilniems kryžiukams siuvinėjamiems 2 GIJOM, dešiniau esanti simbolių grupė I ir II yra pilniems kryžiukams 1 GIJA. O spalvos tai kaip suprantu atitinka organizer'iuose iš eilės sudėtom spalvom 1-3713, 2-3350 ir t.t. čia mano toks supratimas
QUOTE(paukščiukas @ 2011 10 17, 16:58)
Paskutinis darbukas
Gražu, subtilu, neperkrauta...
QUOTE(paukščiukas @ 2011 10 17, 15:51)
Pagal spalvų lentelę suprantu, kad tavo pasirinktas darbas yra pirmas(I), vadinas žiūri į pirmus stulpelius. Pirmieji siuvinėjami su dviem siūlais, nurodyta viršuje, kitoje lentelėje nurodyta siuvinėti vienu siūlu
QUOTE(kristi3d @ 2011 10 17, 16:09)
Cool Mama, aš kiek suprantu, tai pirmoj simbolių grupėj (I ir II kairiau) yra pateikti simboliai pilniems kryžiukams siuvinėjamiems 2 GIJOM, dešiniau esanti simbolių grupė I ir II yra pilniems kryžiukams 1 GIJA. O spalvos tai kaip suprantu atitinka organizer'iuose iš eilės sudėtom spalvom 1-3713, 2-3350 ir t.t. čia mano toks supratimas
aciu paneles uz nuomones
man irgi, kiek beziureciau, cia kazko truksta, tikiu ne visa info yra, turetu but papildomai,tiek info tiek spalvu..
liudna, nes jei noriu iki gruodzio kazka tokio padaryt, negaliu laiko per daug svaistyti, o sis labai jau mielas tiek man, tiek mamai.. darbelis buvo skirtas mamai tad visgi teks ieskot kito varianto..
Cool Mama
spalvu paletei su I zenkliuku priklauso ,1 ir 3 lentele,kur I ,I .
antrai spalvu paletei priklauso II ir II,kur tera 9 spalvus lenteleje,tereikia tik 9 spalvu is 10-ies pusiniu kryzeliu.
spalvu paletei su I zenkliuku priklauso ,1 ir 3 lentele,kur I ,I .
antrai spalvu paletei priklauso II ir II,kur tera 9 spalvus lenteleje,tereikia tik 9 spalvu is 10-ies pusiniu kryzeliu.