QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 02 27, 21:35)
V&P, mano pateiktas pavyzdys, visai nera retas
Periodiskai SM atsiranda tema, kaip paaugle sugalvoja pastoti, kad prisiristu vaikina ar atitruktu nuo tevu itakos ir galetu su tuo vaikinu gyventi. O ir pati budama paaugle turejau 1 pazistama, kuri sake, kad megins pastot, kad vaikinas jos nemestu (bet nepastojo). O dar viena pazistama, berods, tuomet buvo 16, pastojo, bet kai atsisake vaikinukas ja vest (jam 18 buvo), tai ji aborta pasidare. Ir daugiau vaiku negali turet. Stai toks kai kuriu jaunuoliu mastymas. Ir kazin ar tik as viena pazinojau tokias "subrendusias" ir "atsakingas" paaugles.
Beja. As manau, jog si tema ne vien apie paaugliu seksa, o daugiau apie paaugliu nakvojima ne savo namuose. Jus kaip sau norit, bet as svetimu paaugliu savo namuose nenoriu. Na, tiesiog nenoriu. Ir ka, esu blogas zmogus? Kodel turiu kazka svetima apnakvindinti savo namuose? Na, nebent kazkokia rimta beda butu, tai i gatve nevaryciau, bet siaip - pas mane ne uzeiga ir ne viesbutis
Is savo namu "prochodnoj dvor" nedarau ir nedarysiu.
Tai kaip suprantu, per visa savo gyvenima susidurei su 2 ar 3 tokiom merginom, o i SM faktas, kad paraso, ir atrodo gal, kad daug, nes kitos normalios neraso, ir cia jau matosi daznumas? 3 per gyvenima yra daznai? Tai o likusios merginos? Kuriu manau ne 10 buvo.
As nesutikau nei vienos, aciu D., matyt ratas mano bendravimo kitas buvo. Jei mergina sumasto atitrukti nuo seimos nestumu, tai seimoje bedos, is kur is vis traukti toki nora, kaip nestumas, as kalbu apie normalius paaglius, man 23, ne taip senai ja buvau, tokiu nesamoniu mes nedarem, mums rupi ir rupejo musu ateitis, savo rate, kuris buvo itin ne mazas nesusiduriau nei su viena nesciaja. O siaip visais laikais buvo pastojanciu, ir mano mama pasakojo, kad jos klasioke pastojo 9 kl, o tais laikais atrodo ojojoj, visada tokiu dalyku buvo, bet nereikia visu paaugliu '' pad odnu grebenku '' kaip sakomo. Nes jei taip mastysim, tai butinai ir musu vaikai taip darys, gi tokie kvaili, butent kaip atsiusta pvz, nemanau, kad apie savo vaikus taip mastot?
Kas del temos, tai pirmas klausimas tikrai ne apie paaugliu miegojima savo namuose, o butent apie bendrai ju miegojima. Pas mane per gimtadienius tikrai miegodavo draugai ir drauges, smagiai leisdavom laika, na bet mes ir neatrodem kaip vandalai, galintys kazka padaryti, is pasisakymo susidare ispudis, kad jusu vaikas paauglys jei turit, pankas koks su draugais, ir kad po jo draugu reiketu dezinfekuot patalpas
nenori leisti, neleisk, bet tai nereiskia, kad kitiems tai sukelia nepatogumu, nereikia kurti problemos kur jos nera.
Papildyta:
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 02 28, 09:25)
Palaukit, tuoj vėl atsibus kokia paaugliukė, ateis ir pasakys:
1. Jūs davatkos atsilikusios!
2. Nuo sekso vaikų nesulaikysit!
Ir vėl bus pasaka be galo
Davatkos? Butu labai keista jei i diskusija leistusi mano mamos amziaus moterys neturincios vaiku.
O jus pati turit vaiku? Jie tikriausiai kada nors bus paaugliai, gal jau buvo. Ta pati manet apie juos, kad jei jau miega, butinai mylisi? Gaila, jokio pasitikejimo savo vaikais, veliau tai pasijaus santykiuose, ypac kai jie isaugs, ir ne jus pirma suzinosit apie jiems svarbius dalykus. Gali net atrodyti, kad labai daug zinot, bet oj kiek nezinosit, nes poziuris i vaika toks, kad jis butinai turi kazka blogo padaryti. Nuo kada sexas yra blogai, yra 17-18 metu zmonems.