Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglių miegojimas kartu

O kai perskaiciau visa tema, supratau, kad cia kartu beda, musu mamos miegodavo su vyraisnuo kokiu 21, ar net po vestuviu, mes kita karta, mano vaikai bus dar kita, bet gl mamte, labiau dometis reiketu, kazin ar jusu paciu mamos buvo uz sexa pries vestuves, jei toki turejot, manau, jei butu suzinojusios, butu taip pat priesiskai nusiteikusios. Prisiminkit save jaunas.
Papildyta:
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 02 26, 18:54)
o stai jums septyniolikmetes "proto" pavyzdys:

Siaip tai cia ziauriai retas dalykas, kad 17-mete darytu tokias nesamones, plius ji jau metus su juo gyvena, kur tevai? Nereikia ziureti i asocialu varianta. nemanau, kad jusu vaikai asocialus. Realiai tokius fintus su vaikais krecia vyresnes moterys, man kai buvo 17, net negalejau mastyt apie jok nestuma, koks nestumas, kai studijos, egzai, kitas miestas ant nosies, nei uz ka. Cia visai kitas zmogus, nemanau, kad kuri taip dukra isauklesit, na o jei jau ji tokia isaugo , kad nuo 16 gyvena su vyru tai maytes ir teveliai, cia jau jusu beda, kazka prazioplinot. Tikiuos as neprazioplinsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(V&P @ 2012 02 26, 23:10)
O kai perskaiciau visa tema, supratau, kad cia kartu beda, musu mamos miegodavo su vyraisnuo kokiu 21, ar net po vestuviu, mes kita karta

biggrin.gif
Atsakyti
V&P, mano pateiktas pavyzdys, visai nera retas schmoll.gif Periodiskai SM atsiranda tema, kaip paaugle sugalvoja pastoti, kad prisiristu vaikina ar atitruktu nuo tevu itakos ir galetu su tuo vaikinu gyventi. O ir pati budama paaugle turejau 1 pazistama, kuri sake, kad megins pastot, kad vaikinas jos nemestu (bet nepastojo). O dar viena pazistama, berods, tuomet buvo 16, pastojo, bet kai atsisake vaikinukas ja vest (jam 18 buvo), tai ji aborta pasidare. Ir daugiau vaiku negali turet. Stai toks kai kuriu jaunuoliu mastymas. Ir kazin ar tik as viena pazinojau tokias "subrendusias" ir "atsakingas" paaugles.

Beja. As manau, jog si tema ne vien apie paaugliu seksa, o daugiau apie paaugliu nakvojima ne savo namuose. Jus kaip sau norit, bet as svetimu paaugliu savo namuose nenoriu. Na, tiesiog nenoriu. Ir ka, esu blogas zmogus? Kodel turiu kazka svetima apnakvindinti savo namuose? Na, nebent kazkokia rimta beda butu, tai i gatve nevaryciau, bet siaip - pas mane ne uzeiga ir ne viesbutis schmoll.gif Is savo namu "prochodnoj dvor" nedarau ir nedarysiu.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 02 27, 23:35)

si tema ne vien apie paaugliu seksa, o daugiau apie paaugliu nakvojima ne savo namuose. Jus kaip sau norit, bet as svetimu paaugliu savo namuose nenoriu. Na, tiesiog nenoriu. Ir ka, esu blogas zmogus? Kodel turiu kazka svetima apnakvindinti savo namuose? Na, nebent kazkokia rimta beda butu, tai i gatve nevaryciau, bet siaip - pas mane ne uzeiga ir ne viesbutis  schmoll.gif Is savo namu "prochodnoj dvor" nedarau ir nedarysiu.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Palaukit, tuoj vėl atsibus kokia paaugliukė, ateis ir pasakys:
1. Jūs davatkos atsilikusios!
2. Nuo sekso vaikų nesulaikysit!
Ir vėl bus pasaka be galo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2012 02 27, 21:35)
V&P, mano pateiktas pavyzdys, visai nera retas  schmoll.gif Periodiskai SM atsiranda tema, kaip paaugle sugalvoja pastoti, kad prisiristu vaikina ar atitruktu nuo tevu itakos ir galetu su tuo vaikinu gyventi. O ir pati budama paaugle turejau 1 pazistama, kuri sake, kad megins pastot, kad vaikinas jos nemestu (bet nepastojo). O dar viena pazistama, berods, tuomet buvo 16, pastojo, bet kai atsisake vaikinukas ja vest (jam 18 buvo), tai ji aborta pasidare. Ir daugiau vaiku negali turet. Stai toks kai kuriu jaunuoliu mastymas. Ir kazin ar tik as viena pazinojau tokias "subrendusias" ir "atsakingas" paaugles.

Beja. As manau, jog si tema ne vien apie paaugliu seksa, o daugiau apie paaugliu nakvojima ne savo namuose. Jus kaip sau norit, bet as svetimu paaugliu savo namuose nenoriu. Na, tiesiog nenoriu. Ir ka, esu blogas zmogus? Kodel turiu kazka svetima apnakvindinti savo namuose? Na, nebent kazkokia rimta beda butu, tai i gatve nevaryciau, bet siaip - pas mane ne uzeiga ir ne viesbutis  schmoll.gif Is savo namu "prochodnoj dvor" nedarau ir nedarysiu.

Tai kaip suprantu, per visa savo gyvenima susidurei su 2 ar 3 tokiom merginom, o i SM faktas, kad paraso, ir atrodo gal, kad daug, nes kitos normalios neraso, ir cia jau matosi daznumas? 3 per gyvenima yra daznai? Tai o likusios merginos? Kuriu manau ne 10 buvo.
As nesutikau nei vienos, aciu D., matyt ratas mano bendravimo kitas buvo. Jei mergina sumasto atitrukti nuo seimos nestumu, tai seimoje bedos, is kur is vis traukti toki nora, kaip nestumas, as kalbu apie normalius paaglius, man 23, ne taip senai ja buvau, tokiu nesamoniu mes nedarem, mums rupi ir rupejo musu ateitis, savo rate, kuris buvo itin ne mazas nesusiduriau nei su viena nesciaja. O siaip visais laikais buvo pastojanciu, ir mano mama pasakojo, kad jos klasioke pastojo 9 kl, o tais laikais atrodo ojojoj, visada tokiu dalyku buvo, bet nereikia visu paaugliu '' pad odnu grebenku '' kaip sakomo. Nes jei taip mastysim, tai butinai ir musu vaikai taip darys, gi tokie kvaili, butent kaip atsiusta pvz, nemanau, kad apie savo vaikus taip mastot?

Kas del temos, tai pirmas klausimas tikrai ne apie paaugliu miegojima savo namuose, o butent apie bendrai ju miegojima. Pas mane per gimtadienius tikrai miegodavo draugai ir drauges, smagiai leisdavom laika, na bet mes ir neatrodem kaip vandalai, galintys kazka padaryti, is pasisakymo susidare ispudis, kad jusu vaikas paauglys jei turit, pankas koks su draugais, ir kad po jo draugu reiketu dezinfekuot patalpas lotuliukas.gif nenori leisti, neleisk, bet tai nereiskia, kad kitiems tai sukelia nepatogumu, nereikia kurti problemos kur jos nera.
Papildyta:
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 02 28, 09:25)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

Palaukit, tuoj vėl atsibus kokia paaugliukė, ateis ir pasakys:
1. Jūs davatkos atsilikusios!
2. Nuo sekso vaikų nesulaikysit!
Ir vėl bus pasaka be galo  lotuliukas.gif

Davatkos? Butu labai keista jei i diskusija leistusi mano mamos amziaus moterys neturincios vaiku. lotuliukas.gif
O jus pati turit vaiku? Jie tikriausiai kada nors bus paaugliai, gal jau buvo. Ta pati manet apie juos, kad jei jau miega, butinai mylisi? Gaila, jokio pasitikejimo savo vaikais, veliau tai pasijaus santykiuose, ypac kai jie isaugs, ir ne jus pirma suzinosit apie jiems svarbius dalykus. Gali net atrodyti, kad labai daug zinot, bet oj kiek nezinosit, nes poziuris i vaika toks, kad jis butinai turi kazka blogo padaryti. Nuo kada sexas yra blogai, yra 17-18 metu zmonems.

Atsakyti
QUOTE(V&P @ 2012 02 28, 11:11)
Davatkos? Butu labai keista jei i diskusija leistusi mano mamos amziaus moterys neturincios vaiku.  lotuliukas.gif
O jus pati turit vaiku? Jie tikriausiai kada nors bus paaugliai, gal jau buvo. Ta pati manet apie juos, kad jei jau miega, butinai mylisi? Gaila, jokio pasitikejimo savo vaikais, veliau tai pasijaus santykiuose, ypac kai jie isaugs, ir ne jus pirma suzinosit apie jiems svarbius dalykus. Gali net atrodyti, kad labai daug zinot, bet oj kiek nezinosit, nes poziuris i vaika toks, kad jis butinai turi kazka blogo padaryti. Nuo kada sexas yra blogai, yra 17-18 metu zmonems.

kaip jums su teksto suvokimu? biggrin.gif
čia jau kelis kartu bando paaiškint, kad diskutuojama apie apnakvindinimą vien tik. Turbūt visos čia puikiai supranta, kad nakvojant kartu, galima ir mylėtis ir nesimylėt, taip pat, kad jei kartu nenakvoja, nereiškia, kad nesimyli. Esmė tame, kad paauglio (o ir net ir nebe paauglio) mama net ir puikiai žinodama, kad jo vaikas su savo vaikinu/mergina mylisi ir neturėdama anei jokios minties prieš tai, gali visiškai nenorėt svetimo vaiko apnakvindint savo namuose ir tai yra jos teisė. Mano namuose irgi nakvoja tik tie žmonės, kur aš noriu, o ne visi pageidaujantys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cartman: 28 vasario 2012 - 12:01
QUOTE(V&P @ 2012 02 28, 11:11)
... ir kad po jo draugu reiketu dezinfekuot patalpas  lotuliukas.gif nenori leisti, neleisk, bet tai nereiskia, kad kitiems tai sukelia nepatogumu, nereikia kurti problemos kur jos nera.
...
kad jei jau miega, butinai mylisi?

manau visai ne taip supratote schmoll.gif jei pas mane namie yra nepilnametis, tai tą laikotarpį, kol jis mano namuose, aš pilnai už jį atsakau. ar pirštą įsipjaus, ar koją nusilauš šokdamas nuo lovos, ar apsinuodis maistu iš mano šaldytuvo - viskas mano atsakomybėn. Atsakyti už savo vaiką yra viena, o už svetimą visai kas kitą.

o antroji vis pasikartojanti mintis asmeniškai man kelia nuostabą blink.gif jei >17 metų simpatizuojantys vienas kitam jaunuoliai vienu du lovytėje "tik miega", susirūpinčiau jų sveikata unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(san @ 2012 02 28, 12:08)
o antroji vis pasikartojanti mintis asmeniškai man kelia nuostabą blink.gif jei >17 metų simpatizuojantys vienas kitam jaunuoliai vienu du lovytėje "tik miega", susirūpinčiau jų sveikata unsure.gif

Na isivaizduokit ir taip buna smile.gif

Kas del atsakomybes, tai zinoma, bet nereiskia, kad del to visiems tai kelia bedu, mes miegodavom vieni pas kitus po 5 ar 6 zmones, ir mums budavo labai labai smagu, mano tevams tai bedu nekele, visada atsiklausdavau ar galima, del to puikiai zinau, kad yra zmoniu, kurie nemato tame bedos. Nes jos nera, pirsta ir lauke galima isipjauti, o jei vaiko draugus pazysti, tai dazniausiai pazysti ir tevus ( bent jau mano atveju ) tai tikrai nemanau, kad jei paauglys nudardejus nuo laiptu susilauzytu koja, jo tevai kels pretenzijas. As esu susilauzius 3 pirstus ( na ne koja, bet luzis ) pas drauges mociute kaime, niekas nenumire, niekas nepanikavo, gyva. Niekas gi nesako, kad visi turi isileisti, esme, kad kas blogai, jei isileidzia, nes labai kategoriskos nuomones. Tarsi patys nebuvot jauni, ir to nenorejot. O kas del pacituoto sakinio, tai man cia labai keistas issireiskimas, tikriausiai visi sprendzia pagal save, dazniausiai vaikai buna geresni uz tevus, o tevai tuo tiesiog negali patiketi lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cartman @ 2012 02 28, 12:01)
kaip jums su teksto suvokimu?  biggrin.gif
čia jau kelis kartu bando paaiškint, kad diskutuojama apie apnakvindinimą vien tik. Turbūt visos čia puikiai supranta, kad nakvojant kartu, galima ir mylėtis ir nesimylėt, taip pat, kad jei kartu nenakvoja, nereiškia, kad nesimyli. Esmė tame, kad paauglio (o ir net ir nebe paauglio) mama net ir puikiai žinodama, kad jo vaikas su savo vaikinu/mergina  mylisi ir neturėdama anei jokios minties prieš tai, gali visiškai nenorėt svetimo vaiko apnakvindint savo namuose ir tai yra jos teisė. Mano namuose irgi nakvoja tik tie žmonės, kur aš noriu, o ne visi pageidaujantys  biggrin.gif

O kaip jums su teksto suvokimu, kur cia matot visus pageidaujancius? lotuliukas.gif
Papildyta:
As vat dar uzklausti nori, komentuojaniu, ypac taip kategoriskai apie tuos paauglius. Kiek jums metu, ir kokio amziaus jusu vaikai? Gal pacios nesenai buvot paauglem, o gal priesingai, man reikia kreiptis ''Jus'' , nes mano mamos metu esat.

Man 23, as besilaukianti, dar ne visai tikra mamyte, ir dar puikiai prisimenu jaunyste, daugelis mano metu 4 kursa baigineja ir dar bendrabuciuose gyvena apsupti tu 18-meciu. Tai kazkaip nesijauciu tokia sena, ir prisimenu savo paauglyste.

Jei jau kalabama apie tiesiog nakvojima, nemanau, kad tema buvo verta kurti, gi visi kaip nori, kas ka gali pasakyti biggrin.gif as leidziu, tu neleidi ir viskas. Bet mane vis tik sudomino butent paaugliu miegojimas kartu vienoj lovoj, kaip ir buvo issireiksta, kaip ir buvo diskutuota, nes diskutuoti apie kita varianta, nematau prasmes, kur cia diskusija kai visi daro pagal savo namu taisykles g.gif ir kas gali pasakyti man, kad tu darai blogai jei isileidi? Niekas.
Atsakyti
QUOTE(V&P @ 2012 02 27, 01:10)
Prisiminkit save jaunas.

QUOTE(V&P @ 2012 02 28, 14:50)
Tarsi patys nebuvot jauni, ir to nenorejot.

Mes ir dabar dar jaunos, patikėk biggrin.gif Bet tokioms kaip tu kažkodėl automatiškai atrodo, kad jei kažko neleidžiam ar nenorim, tai senės esam lotuliukas.gif

Man 23, .... ir dar puikiai prisimenu jaunyste,

verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2012 02 28, 13:00)
Mes ir dabar dar jaunos, patikėk biggrin.gif Bet tokioms kaip tu kažkodėl automatiškai atrodo, kad jei kažko neleidžiam ar nenorim, tai senės esam  lotuliukas.gif
verysad.gif

Ne, man tikrai neatrodo, kad senes, net nevartojau tokio zodzio, kazkaip jus pacios tai viena, tai kita save davatka arba sene pasivadinat, tai galima ir patiketi 4u.gif

Man idomu amzius, nes jei tarkim mano metu, tai tikrai kazin ar turite vaikucius 17-18 metu, o jei mano mamos metu, tada suprasciau, kodel mano vienos vienaip arba kitaip smile.gif

Ir ko gi nuliudot, mano amziu pamacius? As apie ta paaugliskaja jaunyste kalbu, ne apie siaip, nes ir dabar as jauna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(V&P @ 2012 02 28, 13:07)

Man idomu amzius, nes jei tarkim mano metu, tai tikrai kazin ar turite vaikucius 17-18 metu, o jei mano mamos metu, tada suprasciau, kodel mano vienos vienaip arba kitaip smile.gif

man irgi 23 ir kaip ir jūs, aš taip pat neturiu 17-18 metų vaiko ir ką? visai laikais buvo visokių nuomonių ir visais laikais buvo visko. juolab kad tie sleepoveriai ir paauglių seksas tikrai nėra šios kartos išradimas, visad buvo visko smile.gif
Atsakyti
Ir nieko lotuliukas.gif man labai juokingas rasymo budas tavo biggrin.gif o realiai, tai tu budama 23 manai, kad 17-18 meciu sexas arba miegojimas vienoje lovoje yra kazkas blogo? Nes as kalbejau apie tai, ne vien as, jei tu kalbejai apie kazka kit ka, tai tavo reikalas, mano diskusija tokia, pagal pirma zinute mirksiukas.gif
Atsakyti