QUOTE(Iš Stiklo @ 2012 02 25, 22:22)
na, bet turit pripazinti, kad yra skirtumas, ar dukrai 15, ar 19 (as 19 metu paaugliais jau nepavadinciau). Kad ir del to, jog uz nepilnamecius atsako ju tevai, o pilnameciai atsako uz save patys. Mazesne beda jei nescia 18 metu mergina ir didesne, jei nescia 15 metu mergaite. Ir siaip, manyciau ju ir mastymas, ir atsakingumas skiriasi.
Papildyta:
o stai jums septyniolikmetes "proto" pavyzdys:
QUOTE(Julija.fr @ 2012 02 24, 02:45)
Sveiki.Jau kelinta valanda negaliu uzmigti, paskendusi mintyse,tad kreipiuosi i jus pagalbos.
Reikalas tas,kad buvau nestuke, bet ivyko persileidimas, pusiau del mano,ousiau del draugo kaltes. na, dar nebuvo persileidimo,sake tik pasisaugot,nes gresia. jis to nezinojo,labai negraziai pasielge,ir taip ivyko... nepasakiau jam nieko,
pagr.to priezastis - as ji labai myliu. bet. tuo metu pykomes del visko. ir as labai issigandau,kad suzinojes,kad as nebesilaukiu - jis mane mes. na ka. ivyko stebuklelis. berods as ir vel pastojau. jis tikisi,kad taip nera, sako tikrai nemes,viskas bus gerai ir t,t,, o jei vis delto
, tai sako - arba darykis aborta, arba keliauk savo keliais.
dar vienas svarus dalykas - man 17. nesistebekit. esu biski vyresne,negu mano bendraamzes. su draugu gyvenu jau beveik metus, jam 22.
vaikelio as noriu begalo. ir kazkaip...sunkiai tikisi,kad jis mane mes,,, dar isgeres siandien buvo,kai taip pasake... ir matesi,kad gal dvejoja,ir ko gero taip sako gal tam,kad pagasdint,ir kad pasidaryciau as ta aborta...
bet as nenoriu.ir negaliu. o sirdele kazkaip sako,kad nesioju leliuka...
ka man daryt?
nenoriu prarast mylimo zmogaus.. o ir zudyt negaleciau leliuko...
Nėra pasaulyje geresnio psichologo, nei tavo veidą laižantis šuniukas... Ben Willjams
Jei danguje nėra šunų, tai, kai numirsiu, noriu keliauti ten, kur jų yra... Will Rogers