Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglių miegojimas kartu

QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2011 12 06, 21:59)
Šitoj temoj vis atsiranda kokia mergaitė, kuri supranta, jog čia mamos saugo vaikučius nuo sekso.  doh.gif Paskutinė mergaitė tiesiog rado vietą kur išlieti emocijas, nes sužinojo, kad kažkur įstojo biggrin.gif Pasakysiu tik tiek - griežti tėvai yra ne priešai. Pasiskaitykite, Vakarai (kuriuose jūs studijuosite) jau atsibudo pamatę, kur veda auklėjimas, kad tėvai vaikui nori būti ne tėvai, o "draugiaškos" ir "draugeliai"...  dirol.gif

O jus ka cia kalbat.Manes niekur tai nenuvede.Kiekvieno reikalas kaip aukleti vaika.Isliejau emocijas?O ar jus girdit,kad lieju kazka? biggrin.gif Juokinga istikruju.Nenoras pripazinti,kad ta perdeta prieziura suaugusiam vaikui nieko neprides,jis galiausiai vis tiek padarys kaip nores.Ir pabandykit papriestaraut sitam,cia kalbant aplamai apie viska.Nezinau kiek jusu vaikui metu.Bet ateis laikas,kai pati tuo galesite isitikinti.
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2011 12 06, 23:06)
O jus ka cia kalbat.Manes niekur tai nenuvede.Kiekvieno reikalas kaip aukleti vaika.Isliejau emocijas?O ar jus girdit,kad lieju kazka? biggrin.gif Juokinga istikruju.Nenoras pripazinti,kad ta perdeta prieziura suaugusiam vaikui nieko neprides,jis galiausiai vis tiek padarys kaip nores.Ir pabandykit papriestaraut sitam,cia kalbant aplamai apie viska.Nezinau kiek jusu vaikui metu.Bet ateis laikas,kai pati tuo galesite isitikinti.

ai, ramiau biški irnesakyk.gif
truputį tolerancijos senoms tarybinėms gnydoms. žinai kaip sakoma -- kol akys nemato, širdis neskauda mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaite, o kai tu turėsi savų vaikų, suprasi, kad gyvenime ne tik balta ir juoda, paauglių miegojimas kartu - tai ne tik seksas, o tu tik tai ir "išgirdai" šioje temoje. biggrin.gif Ir niekas čia perdėtai nekontroliuoja, atidžiau skaityk, ne tavo mama čia vienintelė tokia šauni ir supratinga. Vienas dalykas, ką studentai daro savo nuomuojamuose butuose ir bendrabučio kambarėliuose arba užsieniuose, kitas dalykas - kai mokyklinukai per daug nesivaržydami "veda suaugusiųjų gyvenimą" pas kažkieno tėvus. cool.gif Štai ir bandėme diskutuoti, kas kokių nepatogumų ir negerumų tame mato. Ką tu čia iš savo patirties gali papasakoti? Turbūt nieko. rolleyes.gif
Atsakyti
o tu tik tai ir "išgirdai" šioje temoje.

tai kad šitoj temoj buvo suplakta viskas -- ir seksas, ir nėštumai, ir tradiciniai vaikiški pižamų vakarėliai, ir apskritai nenoras priimti svečių nakvynei rolleyes.gif
Atsakyti
Būtent. wink.gif Apie viską po truputį, kas su tuo susiję. Kas, kodėl nepageidauja gulinėjimų/nakvynių svečiuose, kai nėra rimtos priežasties. Bet kai kas supranta, kad čia apie bandymus uždrausti seksą, ir ateina mamyčių paprotinti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2011 12 06, 22:24)
Ką tu čia iš savo patirties gali papasakoti? Turbūt nieko.  rolleyes.gif

Juk nėra nurodymo pasakoti tik iš patirties. Gerbkime visų nuomones. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu @ 2011 10 20, 13:53)
edaugelis sugebėtų būt tokie poch.....stai, kad galėtų ramia dūšia užsiiminėti seksu, kai už sienos tėvai miega ax.gif

drinks_cheers.gif

Pamenu draugavau su tokiu vaikinu iš kito miesto, man 19, jam 17 tebuvo. Ir miegojom kartu vienoj mažoj lovytėj, bet net nekilo mintis mylėtis, kai tėvai už sienos.

O tėvai nieko į tai, žino, kad nedurna esu ir nedarau nesąmonių. Tik tėvas kai parėjo ir pamatė, kad mes kartu gulim ir šnekam dieną (po pledu), tai taip ir sustingo vargšas tarpdury biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gegytė @ 2011 12 07, 14:57)

Pamenu draugavau su tokiu vaikinu iš kito miesto, man 19, jam 17 tebuvo. Ir miegojom kartu vienoj mažoj lovytėj, bet net nekilo mintis mylėtis, kai tėvai už sienos.

O mums kilo... blush2.gif Dar dabar su MB prisimenam ir žvengiam iš savo drąsos... bigsmile.gif Bet tai buvo prieš maždaug 22 metus
Atsakyti
charizsma, mano tėvai mane auklėjo pakankamai griežtai. negalėjau niekur eit per naktis, kažkur pernelyg ilgai užsibūt. ir aš taip pat išvažiavau studijuoti į UK. jau baigiasi pirmas semestras ir nepatikėsi, bent nuo grnadinės nė velnio neatitrūkau. o progų ooo kiek čia. išbandyti VISIŠKAI viską. tiesiog, reikia galvoti su galva visad. o atvažiavus į UK pamatysi, ką under 18 žmonės čia išdarinėja. ir prisiklausysi istorijų apie pernelyg liberaliai išauklėtus abiturientus... kurių kas antra mergina (vaizdžiai išsireiškiau, bet netoli, LABAI netoli, tiesos) nėščia. manau, kad kol sėdi 'ant' tėvų sprando, privalai jiems nusileisti, galų gale danžiausiai, jie tikrai žino geriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo attente: 14 gruodžio 2011 - 02:53
Taip neįmanoma,kad miegotų su vaikinu nieko nedarydami. Ne malkos yra...
Aš net nežinau kaip reguočiau dėl savo vaiko. Vis gi,ne mažas vaikas yra, dabar vaikai anksti bręsta,pradeda rūpėt kiti dalykai ir pan,nuo to vaiko neapsaugosi,tik labiau susipyksi priešindamasis.
Pati su vaikinu nuo 16 miegojau ( ir ne tik )
Su tėvų žinia. Bet mūsų atvėjis buvo kiek kitoks nei bendraamžių. Tuo metu mes draugavom jau beveik kaip 2 metai, santykiai buvo rimti,tad tėvai neprieštaravo per daug.
Atsakyti
Negaliu susilaikyti nepakomentavusi. Kodėl niekaip negalite patikėti, kad paaugliai gali TIK miegoti kartu?
Pradėkim nuo pradžių. Visų pirma, manau, kad visos diskusijos ir beprasmiški pykčiai kilo dėl to, jog nelabai aiškiai suformuluotas klausimas. Apie kokius miegojimus kalbam? Iš tikrųjų, labai sunku nubrėžti tą ribą tarp vaiko - paauglio, paauglio - studento ir taip toliau. Juk tie 18 tai tik formalumas. Nemanau, kad labai pasikeičia mąstymas 17 - mečio ir 18 - mečio. Tačiau, vėlgi, kažkada ta branda ateina.
Žodžiu, greičiau prie reikalo. biggrin.gif Mano nuomone, dvyliktokas (18-19 metis) tikrai jau yra pakankamai subrendęs ir turi galvą ant pečių (kurią, tikėkimės, nepamiršta pasinaudoti). Žinoma, kaip jau minėjau pradžioje, apie kokius konkrečiai atvejus kalbame?
Padrikos mano mintys, tačiau norėjau pabrėžti tai, jog tikrai ne visi paaugliai (kuriems lieka paskutiniai "niolikiniai" metai biggrin.gif ) galvoja vien tik apie seksą ir nemąsto apie pasekmes.
Be to, tėvų pasitikėjimas taip pat įpareigoja. Niekas nenori sulaužyti pasitikėjimo ir nuvilti jam svarbų žmogų. Todėl, mano nuomone, tolerantiškas ir labiau modernus auklėjimas turi labai daug privalumų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karolina_22: 30 gruodžio 2011 - 01:09
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2011 10 11, 11:28)
Oho, vaikinus g.gif netgi ne vaikiną  g.gif Čia jau net ne tolerancija, o nežinau kas... schmoll.gif Na nebent suaugusieji neturi savo gyvenimo, intymumo, ir jiems netrukdo svetimi įnamiai - nei draugai, nei giminės...
Gal geriau ne baisiai tolerantišką ir šiuolaikišką vaizduoti, o susirūpinti (taip, svetimu vaiku) ir paklausti - kas šeimoje negerai, kad vis ateini nakvoti? (nes gal rimtai yra bėdų ir galima žmogui padėti) Tikiesi išspręsti problemas čia atbėgdamas? Kiek žinau iš tokių tolerantiškų draugių patirties, paskui vos ne išlaikyti dukterų draugus tenka (jie nakvoja, prausiasi, nesikuklindami naudoja vandenį, valgo, ir, atsiprašant, dukrelę maloniai padulkina naktimis už sienos, na kuo ne kurortas jaunuoliui-mokinukui, "viskas įskaičiuota"...)  rolleyes.gif

Tetut,ne XIXa. uz lango ir nemanau,kad dukte per gyvenima tures viena vieninteli.
Vaizduoti,pasak tamstos,tikrai nesiruosiu.Leisiu gyventi dukrai,kaip pati gyvenau.Nes nematau tame nieko blogo.O namai tiek dukters,tiek musu-todel ji tikrai tures teise atsivesti sveciu.
O jus visiems sveciams vandens,elektros "skaitiklius nuimat",ar tik vaiku? g.gif .Mes gal jau nenubiednesim nuo to rolleyes.gif .
Papildyta:
QUOTE(Sunute @ 2011 10 27, 10:29)
Visakame yra individualios aplinkybės. Neišsiaiškinus uždrausti ir neleisti paaugusiam vaikui - reiškia, kad jis meluos, slapukaus ir prarasite ryšį. Jei jau taip atsitiko, kad visi draugai/ draugės į vakarėlį, galima pasiūlyti grįžti paryčiais (parvežti, taksi). Jei tolimesnė išvyka ir yra reikalas nakvoti, vaikas neturėtų pažeisti šeimos moralinių normų, išugdytų ne per vieną dieną. Mano auginta paauglė visada pasipasakodavo, pasitardavo, kaip vienoje ar kitoje situacijoje elgtis (pasakojimų būdavo ir šiurpokų mano požiūriu, bet jos teisingi situacijų sprendimai ramindavo). Svarbu neniekinti paauglio draugų, jų sprendimų, o ramiai aptarti. Niekada neprieštarauju susiėjimams mūsų namuose. Lengviausia taip žinoti, kas vyksta ir čia galioja mūsų taisyklės, o jų turi laikytis ir svečiai. Tai geriau, negu kažkur pas kažką.

Dėl patalynių: o Jūs nesate lyžtelėjusi savo rankos prieš tai čiupinėjus viešą turėklą? Fe, bet dažniau nei galvojete...ir t.t. nehigiena čia svarbiausia, nu nebent kažkur jau YPATNGUOSE namuose nakvoti kažkas susiruošė.

Šiaip reikia auginti taip, kad noro nakvoti ne namuose būtų kuo mažiau, nes vėliau uždrausti - beviltiška. Draudimais arba auklėjant psichologiniu spaudimu ir bendraamžių niekinimu galima žiaurių kompleksų įvaryti

Visiskai sutinku

Papildyta:
Ten ta moteriske,kur del svaros burbejo.Nugi akivaizdi fobija
Molizmofobija cool.gif
Atsakyti