Nu atsiprasau,man cia truputi nesuvokiama.Esu 12-toke,ka tik suzinojau,kad turiu vieta Anglijos universitete,laikausi teises,arteja simtadienis,o uz 2 nepilnu menesiu sueis ir 18.Tai dabar jus norit pasakyt,kad jei pernakvoju pas drauge,esu siaubingai nekulturinga,o jei mes paryciais su drauge griztame atgal pas mane,nes taksi kviestis per prabangu,tai isvis kulturos nuosmukis?Atsibuskit,mielosios!Praejo tie laikai,kai seksas buvo tabu,ir buvo vienas is zmogaus instinktu kuris aktyviai buvo slepiamas.Zinot as nekalbu apie tuos 12mecius jie dar vaikai ir toli grazu iki pilnametystes ir visu vertybiu susideliojimo,bet,kai zmogui jau stuksena 18,o uz pusmecio jis ne tik,kad paliks namus,bet ir isvyks i kita sali?Ar jus pagalvojat,ka toks zmogus darys atitrukes nuo tos grandines,ir nustatytu normu apie tai kas yra padoru ir kas ne?Baikit gal pagaliau tokio amziaus suaugusius zmones laikyti vatos prikimstame kambaryje.Kad ir kaip jus manysite,kad isauklejote savo atzala kaip padoru zmogu,kuris nenakvos kitur,nemiegos vyro lovoj ar negers.100% po isejimo is tevu namu anksciau ar veliau bus viskas atsiimta su kaupu ir daugeliu atveju su pasekmemis.Ar jus to norit?As labai dziaugiuosi,kad mano mama pasaulietisko poziuro.Buvo laikas,kai manes niekur neleido,buvo laikas,kai vadeles po biski pradejo buti atleidziamos,ir yra laikas,kai su mama galiu kalbet bet kuriomis temomis net ir apie seksa.Mamai sakau viska,kur su kuo,del ko,kaip.Ji man pataria,pasijuokiam,pati pasipasakoja.Kartais net suabejoju ar tai mano drauge ar mama.Bet zinot kas yra geriausia?Kad tokia taktika pasirinkusi ji niekada nepraras mano tokio artimo rysio su ja.NIEKADA.Ir isvykus i UK ,vos ikelus koja i laisvumu kvepiancia teritoija neleksiu laukais.Nes paprasciausiai man nebuvo draudziama,ar liepiama nedaryt,to ,ano,ar sito.Buvo ir yra laisvas pasirinkimas.Ir dabar,kai vadeles visiskai atleistos,as nenukrypau kazkur i kaire ar desne.Taip isgeriu,taip parukau,taip prisisoku iki nukritimo.Bet visos mano vertybes vietoje,kurias susikuriau AS,o ne prikiso jas kazkas.Mokausi su vidurkiu virs 9,stoju i teise,noriu siekti daug ,o paliesti dar daugiau.Ir visa tai sugebu balansuoti tarp linksmo gyvenimo ir tarp rimtosios jo puses.Niekada neateis i galva numest viska vien del to,kad noresiu prisigert,pasidulkint ar dar koki velnia padaryt.Tad gerai pagalvokit ar jus to norit,kad vaikas vos sulaukes 18 skleistu laukais,o jusu priestaravimams atsakytu:NE,MAMULE MAN 18.Tai suauges zmogus kuris anksciau ar veliau viska isbandys,o jus pries sita nepapusit.Gal kaip tik geriau tokio amziaus,kai zmogus lipa ant 18 slenkscio leisti viska po truputi,o ne,kad po to paragaves to laisves skonio viska isbandytu su kaupu.Zmogus yra kupinas ivairiausiu instinktu,kurie deja,kad ir kaip liudna bebutu,atsibunda dabar daug anksciau nei reiketu.Taip palei jus as esu cia snargle,bet ta snargle atstovauja jaunaja akseleracijos karta.Tad linkiu,mamos,siek tiek keisti poziuri,nes visos nusistovejusios dogmos anksciau ar veliau keiciasi.Pasirinkit taktika tokia kuris neatitrauks jusu nuo vaiko,kuris bus istroskes laisves ir to saldaus pojucio zinoti,kad nakvoji ne namie.Skamba juokingai?Bet tam kuriam tai draudziama ir vadinama nepadoru,skamba taip skaniai,nes visi taip daro,ir patikekit jis taip pat tai nori isbandyti.O juk tai nieko blogo
Sekmes.
P.s. nelieciu 12-11meciu.