Man tai labiau patinka maikutes su nuoga nugara , kadangi del nugaros grazumo nesiskundziu , tai su malonumu nesioju, o vasara, tai beveik kekviena diena...
hm.. mokykloje per viena svente viena mergina buvo su suknele plika nugara. suknele grazi, viskas labai saunu, bet (man) ZIAURIAI atrode tas spec liemenukas. kaip permatoma lipnia juosta nugara isklijuota... jeigu jau renkies tokia suknele tai manau reiktu ir liemenuka nusipirkt kuris butu tik prieky arba isvis be jo..
Man labai grazu tokios suknytes, bet tik ne ant balto kuno, o bent jau nors kiek idegusio...
Pvz. kaip Kate Bosworth
Man Angie seip bet kazkaip ant jos (gal del tu tatuiruociu) nesiziuri...
Ir ant Hilary Swank man kazkaip nelabai...
Pvz. kaip Kate Bosworth
QUOTE(Europiete @ 2007 06 15, 04:02)
Man labai grazu tokios suknytes, bet tik ne ant balto kuno, o bent jau nors kiek idegusio...
Pvz. kaip Kate Bosworth
Pvz. kaip Kate Bosworth
Man tai nelabai...
man tai grazu bet ne kiekvienai dienai o iseigai daugiau...
As turiu tokia ilga tunika, irgi yra plika nugara, bet kadangi mano krutine labai mazyte, tai be liemenuko labai negraziai atrodo, o kai matosi liemenukas kaip jums?
QUOTE(ne_mamukas @ 2007 08 15, 17:13)
As turiu tokia ilga tunika, irgi yra plika nugara, bet kadangi mano krutine labai mazyte, tai be liemenuko labai negraziai atrodo, o kai matosi liemenukas kaip jums?
juk galima priklijuojama liemenele uzsideti ir forma islaiko, ir nera jokiu bereikalingu petneseliu
QUOTE(ne_mamukas @ 2007 08 15, 18:13)
Geriau jau matosi liemenukas, nei speneliai po plona medžiaga arba nelabai gražios formos krutinė Pati nešioju tokias sukneles/maikutes tik kai ne visa nugara atvira, o pusė (kad būtų galima užsidėti liemenuką su viena šleika per kaklą )