Ka tik is darbo , jazzz kaip susalau, dabar geriu kava, tai jauciu nakti filmus ziuresiu.Lyja kaip , bjaurus oras.Kas ziurit Braka, maciau jau 6 serijos idetos.Nu nzn , nzn gal ir man reikes ....dabar neturiu ka smotriet
Belaukdama Брак по завещанию. Возвращение Сандры (2011) likusiu 7 ir 8 serijos, ziuriu dabar Жаркий ноябрь (2006)
Актеры: Владислав Галкин, Ольга Арнтгольц, Даниил Страхов.
Жанр: детектив, драма, криминальный фильм.
Актеры: Владислав Галкин, Ольга Арнтгольц, Даниил Страхов.
Жанр: детектив, драма, криминальный фильм.
QUOTE(visgi @ 2011 11 18, 19:11)
: Владислав Галкин,
Viskas-einu parsisiųst. Nu šitas aktorius man
Laba ryta. Nemiga kamavo nuo 6val ryto, tai ziurejau likusias 7-ta ir 8-ta serijas Брак по завещанию 2. Возвращение Сандры /2011/
Man asmeniskai patiko ir nenuvyle. Tik gal sakyciau noretusi dar vienos serijos pabaigos uztvirtinimui, man to kaip ir truko (nes esu romantike is prigimties).
Dabar ziuresiu Наваждение /2004/ Cерий: 8
Актеры: Татьяна Арнтгольц, Андрей Чернышов, Анатолий Белый...
Жанр: драма, криминальный фильм, мелодрама
Man asmeniskai patiko ir nenuvyle. Tik gal sakyciau noretusi dar vienos serijos pabaigos uztvirtinimui, man to kaip ir truko (nes esu romantike is prigimties).
QUOTE(visgi @ 2011 11 19, 10:15)
[i]Актеры: Татьяна Арнтгольц
Labas rytas, va kas ir svarbiausia , kad man si aktore nepatinka savo isvaizda, tokia kaip antilope, veidas smulkus, akys dideles, ikypios,be figuros, zodziu visiskai Gali vaidinti nuostabiai , gal taip ir vaidina, bet nemegstu jos labai.Ziuredavau filmus kuriuose ji vaidindavo tik del kitu , man mielu aktoriu....
Ot pasisakiau
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 11 19, 09:14)
Labas rytas, man si aktore nepatinka Gali vaidinti nuostabiai , gal taip ir vaidina. Ziuredavau filmus kuriuose ji vaidindavo tik del kitu , man mielu aktoriu....
Tai va kur cia suo pakastas, kad tamstai nesiziuri sis filmas niekaip
Man taip pat- jei filmas idomus kitiems, bet kai vaidina man nemegiami aktoriai- negaliu ziureti, nepatinka ir gana. Na nebent, kaip jus sakot, vaidintu dar salia mano megiami, tai dar dar... bet ir tai
QUOTE(visgi @ 2011 11 19, 11:24)
Tai va kur cia suo pakastas, kad tamstai nesiziuri sis filmas niekaip
aha, ir dar nera mano mylimiausiojo Djacenkos Anakart tik del jo ir ziurejau, dusavau ir svajojau , nu kam tai stirnai toks vyras, jam reiktu moteriskes kaip as - stuomeningos,sarmingos, mokancios gaminti maista, nu tokios kaip Freken Box Juokauju , sian ziuresiu gal vel koki Naujametini su salciu , puga ir eglutes zaisliukais, grazia romantiska muzika , stebuklais ir laiminga pabaiga ...pasiilgau Kaledu...........
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 11 19, 10:32)
...pasiilgau Kaledu...........
ir as pasiilgau jau ziemos, pugos, kai sninga vakaris uz lango...
na o Kaledos jau ne uz kalnu
QUOTE(visgi @ 2011 11 19, 08:15)
parašykit atsiliepimus ar patiks
užuojauta dėl nemigos
QUOTE(saulyte525 @ 2011 11 19, 15:17)
parašykit atsiliepimus ar patiks
Su lyg kiekviena serija atrodo vienaip bus o atsitinka visai kitaip. Tvarkingai sedejau ir ziurejau atidziai. Vienu zodziu filmas itemptas, geras, nenuspejamas.
P.S. patrauke mane ant tokio zanro pastaruoju metu ''Жанр: драма, криминальный фильм, мелодрама''
Dabar sekantys eileje yra
Правда скрывает ложь /2009/
Актеры: Марина Александрова, Владимир Жеребцов...
Жанр: детектив, мелодрама Cерий: 8
Жизнь, которой не было /2008/ Жанр: драма. Cерий 16.
Морозов /2007/ Жанр: детектив, криминальный фильм
Cерий 12. Актеры: Юрий Батурин, Владимир Жеребцов, Глафира Тарханова
QUOTE(radera @ 2011 11 16, 13:38)
Mano vyras perziurejo rusu SMERS, apie agentus ir snipus, sake tokio kito idomaus nerasiu. Rekomenduokit savo vyrams!
Taip ir vadinasi? Gal nuorodą galima? Siųsčiau saviškiui.
dėkui už rekomendacijas, pažiūrėjau
"Семейный дом" 12 serijų, dabar ieškau kur 13, 14.. rasti
"Семейный дом" 12 serijų, dabar ieškau kur 13, 14.. rasti