Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai

Ka tik is darbo , jazzz kaip susalau, dabar geriu kava, tai jauciu nakti filmus ziuresiu.Lyja kaip , bjaurus oras.Kas ziurit Braka, maciau jau 6 serijos idetos.Nu nzn , nzn gal ir man reikes ....dabar neturiu ka smotriet verysad.gif
Atsakyti
Belaukdama Брак по завещанию. Возвращение Сандры (2011) likusiu 7 ir 8 serijos, ziuriu dabar Жаркий ноябрь (2006)
Актеры: Владислав Галкин, Ольга Арнтгольц, Даниил Страхов.
Жанр: детектив, драма, криминальный фильм.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 18 lapkričio 2011 - 19:16
QUOTE(visgi @ 2011 11 18, 19:11)
: Владислав Галкин,

Viskas-einu parsisiųst. Nu šitas aktorius man wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Laba ryta. Nemiga kamavo nuo 6val ryto, tai ziurejau likusias 7-ta ir 8-ta serijas Брак по завещанию 2. Возвращение Сандры /2011/
Man asmeniskai patiko ir nenuvyle. Tik gal sakyciau noretusi dar vienos serijos pabaigos uztvirtinimui, man to kaip ir truko (nes esu romantike is prigimties).

Dabar ziuresiu Наваждение /2004/ Cерий: 8
Актеры: Татьяна Арнтгольц, Андрей Чернышов, Анатолий Белый...
Жанр: драма, криминальный фильм, мелодрама
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 19 lapkričio 2011 - 08:23
QUOTE(visgi @ 2011 11 19, 10:15)
[i]Актеры: Татьяна Арнтгольц

Labas rytas, va kas ir svarbiausia , kad man si aktore nepatinka savo isvaizda, tokia kaip antilope, veidas smulkus, akys dideles, ikypios,be figuros, zodziu visiskai schmoll.gif Gali vaidinti nuostabiai , gal taip ir vaidina, bet nemegstu jos labai.Ziuredavau filmus kuriuose ji vaidindavo tik del kitu , man mielu mirksiukas.gif aktoriu....
Ot pasisakiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 11 19, 09:14)
Labas rytas, man si aktore nepatinka Gali vaidinti nuostabiai , gal taip ir vaidina. Ziuredavau filmus kuriuose ji vaidindavo tik del kitu , man mielu mirksiukas.gif  aktoriu....

Tai va kur cia suo pakastas, kad tamstai nesiziuri sis filmas niekaip smile.gif
Man taip pat- jei filmas idomus kitiems, bet kai vaidina man nemegiami aktoriai- negaliu ziureti, nepatinka ir gana. Na nebent, kaip jus sakot, vaidintu dar salia mano megiami, tai dar dar... bet ir tai schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 19 lapkričio 2011 - 09:43
QUOTE(visgi @ 2011 11 19, 11:24)
Tai va kur cia suo pakastas, kad tamstai nesiziuri sis filmas niekaip  smile.gif

aha, ir dar nera mano mylimiausiojo Djacenkos mirksiukas.gif Anakart tik del jo ir ziurejau, dusavau ir svajojau , nu kam tai stirnai toks vyras, jam reiktu moteriskes kaip as - stuomeningos,sarmingos, mokancios gaminti maista, nu tokios kaip Freken Box tongue.gif Juokauju , sian ziuresiu gal vel koki Naujametini su salciu , puga ir eglutes zaisliukais, grazia romantiska muzika , stebuklais ir laiminga pabaiga ...pasiilgau Kaledu...........
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 11 19, 10:32)
...pasiilgau Kaledu...........

ir as pasiilgau jau ziemos, pugos, kai sninga vakaris uz lango...
na o Kaledos jau ne uz kalnu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2011 11 19, 08:15)
Dabar ziuresiu Наваждение /2004/ Cерий: 8
Актеры: Татьяна Арнтгольц, Андрей Чернышов, Анатолий Белый...
Жанр: драма, криминальный фильм, мелодрама

parašykit atsiliepimus ar patiks bigsmile.gif

užuojauta dėl nemigos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2011 11 19, 15:17)
parašykit atsiliepimus ar patiks  bigsmile.gif

Su lyg kiekviena serija atrodo vienaip bus o atsitinka visai kitaip. Tvarkingai sedejau ir ziurejau atidziai. Vienu zodziu filmas itemptas, geras, nenuspejamas.
P.S. patrauke mane ant tokio zanro pastaruoju metu ''Жанр: драма, криминальный фильм, мелодрама''

Dabar sekantys eileje yra
Правда скрывает ложь /2009/
Актеры: Марина Александрова, Владимир Жеребцов...
Жанр: детектив, мелодрама Cерий: 8

Жизнь, которой не было /2008/ Жанр: драма. Cерий 16.

Морозов /2007/ Жанр: детектив, криминальный фильм
Cерий 12. Актеры: Юрий Батурин, Владимир Жеребцов, Глафира Тарханова
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 19 lapkričio 2011 - 17:52
QUOTE(radera @ 2011 11 16, 13:38)
Mano vyras perziurejo rusu SMERS, apie agentus ir snipus, sake tokio kito idomaus nerasiu. Rekomenduokit savo vyrams!:)

Taip ir vadinasi? Gal nuorodą galima? Siųsčiau saviškiui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 19 lapkričio 2011 - 17:49
4u.gif dėkui už rekomendacijas, pažiūrėjau

"Семейный дом"
12 serijų, dabar ieškau kur 13, 14.. rasti
Atsakyti