As irgi dabar pradejau ziureti pirmasias serijas
Брак по завещанию. Возвращение Сандры /2011/
Na ka gi, neatsidraukdama paziurejau tas pirmas dvi serijas ir zinokit, bent jau kol kas, man patinka. Demesi prikauste. Laukiu sekanciu seriju.
Nu va kokios jūs šaunuolės-einat koja kojon su naujais filmais,o aš tai velkuosi galiorkoj Vakar pabaigiau žiūrėt (tiksliau maniau,kad pabaigiau) Fizika ili ximija.Buvau parsisiuntus 10serijų ir įsivaizdavau,kad tiek ir yra. Tai va-pasibaigė ta 10-ta serija ir niekas neišaiškėja.Kad susinervinau jolki zielionyje Tai gerai,kad dabar susmegenavau,kad pažiūrėt kinozale ar daugiau nėra.Ir akurat-cielos 10 serijų. Nu tai jos jau pareidinėja pas mane beje,kas nematėt-mane šits filmas labai užkabino. Apie paauglių gyvenimą:tarpusavio santykiai,santykiai su mokytojais,meilė,seksas,narkotikai... Papasakojau dukrai 15-os metų.Tai sakė ir bandys žiūrėt,nors rusų kalbą dar sunkokai "kremta",bet sakė kelis sykius jau žiūrėjo rusiškus filnus ir esmę pagauna,tai bandys ir šitą
Sveikos na va kaip tik norėjau rašyt apie Fizika ili chimija ir jau žiūriu parašyta : mintys tiesiog ore sklando
Man tai pats geriausias matytas rusų serialas, laukiu pratesimo, tikiuosi, kad bus nes baigėsi tai nelabai aiškiai vistiek
o ar siustis filmus yra geriau nei žiūrėti online ? nenoriu kompo apsikraut, o be to siunčiant ir laukt reikia...aš žiūriu viską on-line, pagrinde štai čia :
http://kino-live.org
šiandien žiūrėjau Бабье лето...na toks šiaip sau, labiau klausymui, nei žiūrėjimui
mano darbas yra dėkingas filmų peržiūrai, visą dieną dirbu ir serialus žiūriu, tai gerai, kad jūsų temą atradau, nes paskutiniu metu jau buvo sunku ką išsirinkti gero, perjungdavau po kelių minučių žiūrėjimo
o dabar einu žiūrėt jūsų išgirtą Брак по завещанию
Man tai pats geriausias matytas rusų serialas, laukiu pratesimo, tikiuosi, kad bus nes baigėsi tai nelabai aiškiai vistiek
o ar siustis filmus yra geriau nei žiūrėti online ? nenoriu kompo apsikraut, o be to siunčiant ir laukt reikia...aš žiūriu viską on-line, pagrinde štai čia :
http://kino-live.org
šiandien žiūrėjau Бабье лето...na toks šiaip sau, labiau klausymui, nei žiūrėjimui
mano darbas yra dėkingas filmų peržiūrai, visą dieną dirbu ir serialus žiūriu, tai gerai, kad jūsų temą atradau, nes paskutiniu metu jau buvo sunku ką išsirinkti gero, perjungdavau po kelių minučių žiūrėjimo
o dabar einu žiūrėt jūsų išgirtą Брак по завещанию
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 11 16, 11:40)
Apie paauglių gyvenimą:tarpusavio santykiai,santykiai su mokytojais,meilė,seksas,narkotikai...
kiek zmoniu , tiek skoniu ir nuomoniu, o man filmai apie paaugliu gyvenima visai nepatinka, va pazejau Babje leto , tai rasiau , kad man ten tu vaiku dalyvavimo perdaug.O Braka jei labai , labai visos isgirsit paziureje , nu gal ir as susigundysiu del Pavelo.
Greičiau rodytų sekančią "Brak po zaveščaniju " seriją. Taip ilgai laukėm+dar toks neužtemptas serialas (tikiuosi ir tokiau toks liks) su detektyviniais elementais
Dar nieko man šiuo momentu "Karamel". Toks lengvas,gerų minčių yra
Dar nieko man šiuo momentu "Karamel". Toks lengvas,gerų minčių yra
Sveikos,
ziuriu rusiskus filmukus, bet niekaip negaliu rasti sio Jusu pasiulyto filmo online.Долина роз /2011/
Жанр: драма, мелодрама Актеры: Анатолий Белый, Юлия Снигирь
Gal pagelbesit?
ziuriu rusiskus filmukus, bet niekaip negaliu rasti sio Jusu pasiulyto filmo online.Долина роз /2011/
Жанр: драма, мелодрама Актеры: Анатолий Белый, Юлия Снигирь
Gal pagelbesit?
dar prisiminiau nesenai matytą filmą superinį, na laaaaaaaabai patiko, man apskritai toks žanras patinka, kaimas, meilė plius karo metai, o jei dar tai komedija.. : mažai tokių filmų gerų, lengvų
čia aš apie *5 невест*
dar labai patiko "Голубка", čia jau daug serijų
čia aš apie *5 невест*
dar labai patiko "Голубка", čia jau daug serijų
vakar ziurejau jusu rekomenduota juodi vilkai tikrai geras visas 8 serijas be sustojimo
Prisisiunciau as tu filmu begales kada as juos ir perziuresiu O dabar per 1rusijos kanala ziuriu FURCEVA labai uzkabino sis serialas
sita nesenai ziurejau toks nieko aktorius man patinka обратный путь