Oi kiek rekomendacijų ir su fotkėm bus ką veikti kai toks orelis.
Likau nustebinta, kai ziureto filmo Последний кордон /2009/ Cерий 8;
http://www.youtube.c...h?v=y-gKSRCrGAg
...atsitiktinai radau jo tesini
Последний кордон. Продолжение /2011/ Cерий 12;
Актеры: Елена Кутырева, Александр Ратников.
Pirmas matytas filmas man patiko.
P.S.
Esu maciusi Тёмные воды /2011/
Patiko.
Gal kas dar nemates, mazum patiks...
http://www.youtube.c...h?v=y-gKSRCrGAg
...atsitiktinai radau jo tesini
Последний кордон. Продолжение /2011/ Cерий 12;
Актеры: Елена Кутырева, Александр Ратников.
Pirmas matytas filmas man patiko.
P.S.
Esu maciusi Тёмные воды /2011/
Patiko.
Gal kas dar nemates, mazum patiks...
Paziurejau Деревенский романс (2009)
Man asmeniskai nepatiko visiskai, nei trupucio, nuobodus.
P.S. tik cia viena tokia aktore vaidina (jos personazai man visad patinka- humoristiniai jie tokie)
Олеся Жураковская
Man asmeniskai nepatiko visiskai, nei trupucio, nuobodus.
P.S. tik cia viena tokia aktore vaidina (jos personazai man visad patinka- humoristiniai jie tokie)
Олеся Жураковская
mergaites, mirstu, laikykit mane , zekit kas yra
http://kinozal.tv/de...s.php?id=889202
viskas, nusiraminau , nu tai dabar jau beveik reiktu ziureti pirma dali , nes pries metus matyta nelabai ir pamenu, ir idomu ar nenuvils antroji , kaip buna daznokai...
nu dar nematau ir savo mylimiausiojo aktoriaus, amzinai jie pakisa ka nors prastesnio arba nudangina kur...
http://kinozal.tv/de...s.php?id=889202
viskas, nusiraminau , nu tai dabar jau beveik reiktu ziureti pirma dali , nes pries metus matyta nelabai ir pamenu, ir idomu ar nenuvils antroji , kaip buna daznokai...
nu dar nematau ir savo mylimiausiojo aktoriaus, amzinai jie pakisa ka nors prastesnio arba nudangina kur...
PAGALIAU
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 11 15, 14:14)
nu taip, ten gi Diachenko turi buti, jei atmintis nepaveda
O aš jau neatsimenu apie ką jis Ar čia ne tas,kur mergina mokinasi visokių aukštuomenės vykruntasų,kad acieit ištekėt už kažkokio turtuolio Bet neprisimenu,net kaip baigėsi Jaučiu reiks bent paskutinę seriją parsisiųst pažiūrėt
As jums pasakysiu auksine minti , sugalvojau pati beveik kiekvienas kokio nors filmo - serialo tęsinys yra visiskas arba pusiau slamstas, palyginus su ankstesniu filmu.Serialuose perdaug seriju , issikvepia , tesia , istesia,kuria , perkuria, zodziu...nafig.Solovjevo taip laukiau , taip laukiau , o antra dali
Kliuci ot scastje paziurejau 10 min.
Kaip tam multike apie suniuka - laukiau , laukiau , sveiciau sveiciau keptuve paziurejau viena serija Brako, antros jau nenoriu.Mano sukis - Tegyvuoja 4 seriju filmas .Gal reikia issiziureti , gal patiktu , bet as megstu filmus , kurie uzkabina is karto , o cia dar mano mylima aktoriu numarino.Nafig.Viskas, o sitiek laukiau
Babje leto kaip ir nieko , neilgas, tik ta paaugliu gauja, nu jie ten ir pridave veiksmo , bet kaip Timuras ir jo burys...
Pikta kaip man , o kokios emocijos buvo kai pamaciau kad jau idetas filmas...
ai su Dojarka irgi tas pats buvo...
Kaip tam multike apie suniuka - laukiau , laukiau , sveiciau sveiciau keptuve paziurejau viena serija Brako, antros jau nenoriu.Mano sukis - Tegyvuoja 4 seriju filmas .Gal reikia issiziureti , gal patiktu , bet as megstu filmus , kurie uzkabina is karto , o cia dar mano mylima aktoriu numarino.Nafig.Viskas, o sitiek laukiau
Babje leto kaip ir nieko , neilgas, tik ta paaugliu gauja, nu jie ten ir pridave veiksmo , bet kaip Timuras ir jo burys...
ai su Dojarka irgi tas pats buvo...
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 11 15, 20:34)
Solovjevo taip laukiau , taip laukiau , o antra dali
..paziurejau viena serija Brako, antros jau nenoriu.
as megstu filmus , kurie uzkabina is karto ,
..paziurejau viena serija Brako, antros jau nenoriu.
as megstu filmus , kurie uzkabina is karto ,
Na is savo pastebejimu irgi ta pati galiu pasakyti- pratesimai filmu ne i nauda, nes nepateisina lukseciu. Man atrodo niekad nebus antra dalis geresne UZ pirma. Ko gero taip nebuna NIEKAD.
As lygiai taip pat megstu kai filmas ''uzkabina" iskarto ir kai buna kokiu 4-riu seriju. Per akis man.
Nugis gal dar visai nieko bus sis Брак по завещанию. Возвращение Сандры /2011/ negi jau taip prastai?
As pamenu ta pirma filma. Tai galiu pasakyti taip, jei ten nevaidintu Александр Дьяченко, visai jo manau neziurejus buciau. O dabar kirba paziureti vien tik is smalsumo, nes vaidina Павел Делонг, esu maciusi su juo pora filmu, tai patiko., ir kaip suprantu jis cia pagrindiniam vaidmeni?
Jauciu reik ziureti kaip nauja atskira filma, juolab ir aktoriai pakeisti.
nu jo , tas pavelas grazus aktorius, lenkas jis, dabar is piktumo ziuriu Возвращение блудного папы
http://kinozal.tv/de...s.php?id=365700
nors cia vaidina du geri vyrai filmas, tai leksta melodrama , nu ale mat ji kur.
visgi zodziai Tai galiu pasakyti taip, jei ten nevaidintu Александр Дьяченко, visai jo manau neziurejus buciau.
http://kinozal.tv/de...s.php?id=365700
nors cia vaidina du geri vyrai filmas, tai leksta melodrama , nu ale mat ji kur.
visgi zodziai Tai galiu pasakyti taip, jei ten nevaidintu Александр Дьяченко, visai jo manau neziurejus buciau.
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 11 15, 21:34)
As jums pasakysiu auksine minti , sugalvojau pati beveik kiekvienas kokio nors filmo - serialo tęsinys yra visiskas arba pusiau slamstas, palyginus su ankstesniu filmu.Serialuose perdaug seriju , issikvepia , tesia , istesia,kuria , perkuria, zodziu...nafig.
Paziurejau pirma paskutine 12 serija pirmos dalies, na iveikiau abi serijas naujo "Brako" bet pirma pamenu kaip laaabai indomu seriala, o cia jei neuzsites labai, sulauksiu pabaigos kaip nors