Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai

QUOTE(egesichora @ 2011 11 11, 01:20)
Suerzinot be reikalo  verysad.gif

na, atsiprasau 4u.gif suvalgykit varskes tortuko , pakels nuotaika smile.gif o tokie filmu atideliojimai ir mane uzknisa, as laukiu labai to brako po zavescianiju , jau beveik pamirsus esu pirma dali , tai ko gero reikes pradet vel nuo pradziu...
Geros dienos 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Удачный обмен man labai patiko. Ačiū už rekomendaciją 4u.gif
Nuo torto iki pietų dar susilaikysiu smile.gif Tegul geriau susigeria.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 11 lapkričio 2011 - 09:50
Labas 4u.gif

O as darau pertrauka,neiseina man paziureti serialu,nors turiu nemazai atsiuntu.
Tai ziuriu per TV (sts baltic kanala) "odna za vsex", "6 kadrov" ir dar kazkoki-neprisimenu pavadinimo tai man jie irgi tokie nieko,lengvi,galima pasijuokti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džakonda': 11 lapkričio 2011 - 11:42
QUOTE(egesichora @ 2011 11 11, 11:49)
Удачный обмен man labai patiko.  Ačiū už rekomendaciją  4u.gif

man irgi jis fainas, bet real tai toki dieda uzmusciau , nu kur matyta - nori sugriesyti ir bijai , bo galvoji , kad tai jo brolis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 11 11, 13:33)
man irgi jis fainas, bet real  tai toki dieda uzmusciau , nu kur matyta - nori sugriesyti ir bijai , bo galvoji , kad tai  jo brolis biggrin.gif

Taip,tikrina jis,matai dar doh.gif Aš norėjau tokio galo,kad ten būtų tikrai brolis,o anas galėtų ir toliau tūsintis su mergom. Kad ir aktorius,bet taip kardinaliai pasikeisti... g.gif
Atsakyti
Paziurejau Удачный обмен (2007)
user posted imagekeistas man kazkoks schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 12 lapkričio 2011 - 12:17
As atradau vakar KINOZAL online, jetau kiek ten filmu ir serialu prideta, vienas idomesnis uz kita! Pabaigiau ziureti scaslivcik paska, patiko, pabaigoj net apsiverkiau thumbup.gif . O kita issirinkau ziuresiu melaginga liudytoja, turetu buti geras:). Tiesa, vyras ziuri Juodieji vilkai, jam labai patinka. Aciu jums kad uzrodet toki dalyka kaip KINOZAL! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2011 11 12, 14:16)

tai aisku , kad keistas - vienas dalykas, kad taip negali buti , kitas - zmona jau tikrai pazintu savo vyra , kad ir kaip jis issidarkytu smile.gif o trecias dalykas - filmas man patiko , nu ne virsune, bet vistiek kokie 200 metru virs juros lygio tongue.gif
As renkuosiu naujametinius dabar , man super, ziuriu ir senesnius atsisiustus, tokia sventine nuotaika pagauna, ech , oras sian bjaurus, tai tokie filmai mane veza rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 12 lapkričio 2011 - 14:03
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 11 12, 15:00)
QUOTE(visgi @ 2011 11 12, 14:16)

tai aisku , kad keistas - vienas dalykas, kad taip negali buti , kitas - zmona jau tikrai pazintu savo vyra , kad ir kaip jis issidarkytu smile.gif o trecias dalykas - filmas man patiko , nu ne virsune, bet vistiek kokie 200 metru virs juros lygio tongue.gif
As renkuosiu naujametinius dabar , man super, ziuriu ir senesnius atsisiustus, tokia sventine nuotaika pagauna, ech , oras sian bjaurus, tai tokie filmai mane veza rolleyes.gif

O man tas filmas- turintis pastovią kažkuo ypatingą nuotaiką viso jo metu,šiltas,kas mane ir užkabino mirksiukas.gif

Noriu dar kažko panašaus 4u.gif
Atsakyti
su situ aktorium , bet ne pagrindiniam vaidmenyj yra :
http://kinozal.tv/de...s.php?id=528326
man patiko , nes pagrindinis aktorius patinka, nu toks gerietis ir filmas naujametinis ir siltas ,ir geras, ir visoks kitoks wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 12 lapkričio 2011 - 16:18
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 11 12, 16:16)
http://kinozal.tv/de...s.php?id=528326
man patiko , nes pagrindinis aktorius patinka, nu toks gerietis ir filmas naujametinis  ir siltas ,ir geras, ir visoks kitoks  wub.gif

maciau sita, neblogas, toks ramybe dvelkiantis
ir apskritai, man tokie va silti-gerietiski-naujametiski, patinka
tad Ponia Delovej ka galetumet pasiulyti is savo ''ziemisko-naujametinio'' ziurimo repertuaro? o tikrai tikiu, kad turit ka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 12 lapkričio 2011 - 17:27
QUOTE(visgi @ 2011 11 12, 18:26)
maciau sita, neblogas, toks ramybe dvelkiantis
ir apskritai, man tokie va silti-gerietiski-naujametiski, patinka
tad Ponia Delovej ka galetumet pasiulyti is savo ''ziemisko-naujametinio'' ziurimo repertuaro? o tikrai tikiu, kad turit ka smile.gif

Aš irgi laukiu. Tokių,kad tiktų Kalėdiniam laikotarpiui 4u.gif
Atsakyti