Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai

Ponia Delovei,spėju,kad čia nuo tų pačių pačios keptų sausainiukų bliūdo,žiūrint rusiškus serialus patvarkyto mirksiukas.gif Sausainia apskritai figūrai kenkia,reikia persimesti ant tortų thumbup.gif lotuliukas.gif

Rekomenduoju. Gyvenimiškas,labai interesno pastatymo,norėtų būti nuobodokas,bet toks nėra. Neužsitęs žiūrėjimas,garantuoju.

"Елена" 2011

http://cinemaxx_ru/7...elena-2011.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 08 lapkričio 2011 - 00:00
Labas rytas, kolegės žiūrovės 4u.gif

Sakykit, ką reiškia "Раздача на удаление". Možna drąsiai siųstis ? Neuždarys vidury siuntimosi? Kinozal.tv čia taip.

Kaip besivelkanti jums iš paskos, šiuo metu žiūriu "Dojarka iz ...."(niekaip neatsimenu to kaimo pavadinimo biggrin.gif ) antrą dalį. Lengvutis toks, kaip tik prie mezginio....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 08 lapkričio 2011 - 09:34
QUOTE(Vilioja @ 2011 11 08, 09:11)
Labas rytas, kolegės žiūrovės 4u.gif

Sakykit, ką reiškia "Раздача на удаление". Možna drąsiai siųstis ?  Neuždarys vidury siuntimosi? Kinozal.tv čia taip.

Kaip besivelkanti jums iš paskos, šiuo metu žiūriu "Dojarka iz ...."(niekaip neatsimenu to kaimo pavadinimo biggrin.gif ) antrą dalį. Lengvutis toks, kaip tik prie mezginio....

Aš tai suprantu,kad jau pašalinta,tik pavadinimas likęs,nors gal ir klystu.bet tą filmą radau http://kinozal.tv/de...s.php?id=885825
Dojarka iz Chcapetovki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 11 08, 02:00)
Ponia Delovei,spėju,kad čia nuo tų pačių pačios keptų sausainiukų bliūdo,žiūrint rusiškus serialus patvarkyto  mirksiukas.gif Sausainia apskritai figūrai kenkia,reikia persimesti ant tortų  thumbup.gif  lotuliukas.gif

nu tep , tep , o kaipgi kitaip 4u.gif nekepsiu dabar, nusipirkau obuoliu ir valgau , tik nzn kiek istversiu, bet tikiuosiu kad busiu grazesne.
Mergaites man labai neblogas filmas Alfons, na tom , kurios nesibodi senesniu komediju, superinis, apie zenota vyra , kuris nescia zmona isleidzia pas gimines i kaima, o pats netekes darbo persimeta ant sekso uz pinigus.
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 11 08, 11:03)

Aha, tikrai. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2011 11 03, 22:52)
Maciau jau anonsa (ryt rodys per TV tai bus ir intike) ir pasirode ''uzkabinantis'' Спасти мужа /2011/

pažiūrėjau,bet nepasakyčiau,kad ypatingas,per anonsą atrodė įdomesnis smile.gif

QUOTE(egesichora @ 2011 11 08, 01:00)
Rekomenduoju. Gyvenimiškas,labai interesno pastatymo,norėtų būti nuobodokas,bet toks nėra. Neužsitęs žiūrėjimas,garantuoju.
"Елена" 2011 

šitą turiu įsirašius,reiks pažiūrėt,nors keistas pasirodė rolleyes.gif
Atsakyti
Naujas "Карамель" /Премьера: 7 ноября 2011; Cерий: 40; Жанр: романтическая комедия/
Актеры: Алла Юганова; Виктор Добронравов;
user posted image
user posted image
http://www.youtube.c...h?v=i3jr3G1d9DY
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 11 07, 20:01)
su sia aktore man rodos  ziurejau filma http://kinozal.tv/de...s.php?id=374412
dar sian paziurejau 'Mymra', tokia melodramine komedija.Irgi visai nieko.

QUOTE(visgi @ 2011 11 07, 20:50)
Man atrodo jus supainiojot truputi. Ta ''patinkanti'' apie kuria kalba Ingaja yra Карина Разумовская user posted image
o jusu minima aktore yra Евгения Лоза

Abi jos geros bigsmile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaja @ 2011 11 08, 15:21)
Abi jos geros  bigsmile.gif  blush2.gif

tikrai taip, ypac man isimine kur ji (Евгения Лоза) vaidina su Александр Ратников filme "Лжесвидетельница" /2011/. Man patiko
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 11 07, 20:29)

labai aciu uz info ir gera nuoroda 4u.gif
bandysiu ten registruotis ax.gif
Atsakyti
Pagrindas rekomenduojamu filmu ir serialu-melodramos. Viena perziurejau, ir uztenka. Norisi astresnio siuzeto. Esu macius seriala brat za brata, superinis serialas. Kai baigiau net gaila buvo. Gal kas zinot i ji kazka panasaus? Dar labai idomus Vendeta pa russki, rekomenduoju paziureti. Tarpe itempto siuzeto gero jumoro doze-geras serialas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(radera @ 2011 11 08, 19:25)
Esu macius seriala brat za brata, superinis serialas. Kai baigiau net gaila buvo.

Jo,man ir šitas labai patiko thumbup.gif
Atsakyti