Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai

QUOTE(Džakonda' @ 2011 10 23, 11:31)
Na as irgi jau atsiunciau ji seniai,bet niekaip neprisiruosiu paziureti,bet manau siandien ar rytoj jau pradesiu smile.gif

QUOTE(visgi @ 2011 10 23, 20:44)
as taip pat- niekaip neprisiruosiu

Ir man panašiai buvo smile.gif
O vakar vakare pradėjau žiūrėt ir vieną jau nė nežinau kada parsiųstą (greičiausiai čia rekomenduotą) Была тебе любима . Uch koks fainas thumbup.gif Ir lelkai užmigus,niekaip neprisiverčiau išjungt teliko.. Ir žinot,kaip neseniai kažkuri rašė,kad neverta žiūrėt melodramos 24 serijų,tai aš vakar net pagalvojau,kad va tokios,kaip ši,4 serijų,pačios fainiausios-neištempta,viskas greit rutuliojasi thumbup.gif
Atsakyti
Senas geras rusu filmas "Три плюс два". As ji ziuriu kai buna bloga nuotaika smile.gif
http://my-hit.ru/film/8018/online
Atsakyti
QUOTE(Justina1 @ 2011 10 24, 10:48)
Senas geras rusu filmas "Три плюс два". As ji ziuriu kai buna bloga nuotaika smile.gif

Ačių,Jau siunčiuosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina1 @ 2011 10 24, 11:48)

zinau sita, ale kokie grazus ten vyrai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 10 24, 09:20)
Ir man panašiai buvo  smile.gif
O vakar vakare pradėjau žiūrėt ir vieną jau nė nežinau kada parsiųstą (greičiausiai čia rekomenduotą) Была тебе любима . Uch koks fainas  thumbup.gif  Ir lelkai užmigus,niekaip neprisiverčiau išjungt teliko.. Ir žinot,kaip neseniai kažkuri rašė,kad neverta žiūrėt melodramos 24 serijų,tai aš vakar net pagalvojau,kad va tokios,kaip ši,4 serijų,pačios fainiausios-neištempta,viskas greit rutuliojasi  thumbup.gif

Va kaip tik ir parsisiunčiau
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 10 23, 13:06)
Pažiūrėjau 15 serijų. Šiandien ,praleidusi likusias,pabaigą (labai jau nekantru buvo). Kodėl liūdna pabaiga? Juk trimis vestuvėmis pasibaigė smile.gif
Einu žiūrėti likusių serijų.

Nu pagaliau pasiziurejau ir as thumbup.gif Ir tikrai, kodel liudna pabaiga? Liuks pabaiga, geresnes ir nereikia thumbup.gif Mafija isklaidyta, korumpuoti policininkai suimti, "gerieji" policininkai gyvi liko, banditai nusauti, alfonsas nudobtas, pagrindiniai veikejai vestuves svencia-nu fantastika drinks_cheers.gif
Atsakyti
Одна ночь любви

В сериале рассказывается о судьбе молоденькой девушки из семьи дворян, которые разорились. Восемнадцатилетняя героиня переезжает в Петербург и тут же оказывается в безумном вихре городской жизни. Здесь она встретит настоящую любовь и расставание, интриги и предательство, разбившиеся мечты и жизненные свершения...

Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif kazko tai issisemem...as isgeriau bokaliuka alaus padrasejau , tai ateinu paplepeti tongue.gif Per kinozala kaip ir nieko naujo nera, serijos tik ilgiausios, prisisiunciau pilna kompa filmu , bet kai toks oras , tai nesinori akis gadinti.Bobu vasara atejo biggrin.gif O savo ilgiuosius serialus ziuresiu taip - 1,2 serija, paskui kokia 15, 60,80 ir paskutiniaja, kad suzinociau kuo baigesi.O jei patiks, tai jau ziuresiu nuo dusios . mirksiukas.gif Kabo pries akis 12 nematytu filmu , nuo 4 seriju iki 260.Vajezau doh.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai biggrin.gif As pradejau amerikietiskas komedijas ziureti doh.gif leksta, labai leksta, bet va buna, uzplaukia ax.gif
Ir virtuvej ziuriu "Бомба для невесты" 2004m. Nezinau ar rekomenduoju, nes toks sioks, apie beleka.
Atsakyti
http://kinozal.tv/de...s.php?id=880612
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 10 23, 14:43)
"Institut blagorodnyx devic"

QUOTE(egesichora @ 2011 10 23, 17:29)
Na,man tai geresnis institutas.

Pasiziurejau 4 serijas to Instituto. Ne mano filmas schmoll.gif Neuzkabliavo. Viskas butu gerai: ir aktoriai grazus bei nerealiai vaidina, ir rubai patinka, ir laikmetis, ir pati mintis, na bet istestas iki begalybes, kad pasiziurejus 4 serijas neturiu ka papasakoti doh.gif Tai "V lesax, na gorax" man nepalyginti geresnis-ten veiksmas tokiu pagreiciu ejo, kad su vyru ramiai miegoti negalejom, vis knietejo suzinoti, o kaip bus toliau. Galejo sutalpinti i 20 seriju-tikiu, kad buciau apsiseilejusi. drinks_cheers.gif
Ta pati galiu pasakyti apie "Kremliovskije kursanty". Jei "Kadetai" buvo idomu, nes auginu pati paauglius, net aktualu man, sakyciau, tai jau "Kremlioskyje kursanty" viskas kartojasi, tos pacios situacijos, kad tik kiti aktoriai. Padejom i sona tuos filmus.
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 10 25, 16:24)
O savo ilgiuosius serialus ziuresiu taip - 1,2 serija, paskui kokia 15, 60,80 ir paskutiniaja, kad suzinociau kuo baigesi.

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif Pati geriausia taktika, reiks ir man taip isbandyti drinks_cheers.gif

Rekomenduokit dar kokius istorinius, ale tik neilgus, iki kokiu 20 seriju 4u.gif
Atsakyti
Vakar prieš miegą pažiūrėjom " Пряники из картошки " ,neblogas filmas,man pagr.aktorė patinka smile.gif
Atsakyti