QUOTE(sena pažįstama @ 2011 10 22, 12:26)
Va ka reiskia gera reklama
O siaip turiu prasyma visoms filmu siulytojoms: ar nebutu galima trumpai siuzeto cia po siulomu filmu parasyti?
Mat, savokos-patinka, nepatinka, geras filmas, blogas filmas-nieko nesako, nes zmones buna skirtingu skoniu ir poziuriu. O va jei trumpai parasytumem siuzeta, lai buna pageltonintas jis, tai kiekviena galetu spresti, verta toki filma siustis ir ziureti, ar ne.
Bet ko gero tas aprasymas butu visgi subjektyvesnis nei objektyvesnis, nes kaip ir sakote- zmones buna skirtingu skoniu ir poziuriu., vadinas nuo to labai priklauso kaip jis ta siuzeta mato.
O siaip jei kam taip tinka ir patinka, kodel gi ne? Bet tada tikrai tik pageltonintai rasyti.
Man pvz asmeniskai uztenka filmo scenarijaus aprasymo ir to minimalaus komentaro, todel kad
pati visada noriu megstu paziureti be jokiu isankstiniu dideliu apibudinimu. Buna tikrai kad koki filma aptarimuose-aprasymuose nugiria nugiria- o ten pats pasiziuri ir snipstas, arba nupeikia nupeikia, o pats paziuri ir galvoji- na kad visai nieko
Tai as net linkusi esu tu komentaru neskaityti labai ir buna taip kad megstu filma paziureti tik tada kai tas vadinamas ziurejimo bumas to filmo jau buna atsluges (as cia turiu omeny ne tik rusiskus filmus-serialus)
Bet kaip sakiau cia mano asmenine nuomone ir subjektyvus pamastymas garsiai.
p/s. Pageltonintas filmo siuzeto aprasymas man tikrai netrukdys. Prasom jei tik kam tinka ir patinka