Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai

QUOTE(Indukė @ 2011 10 22, 09:15)
5meskite nuorod1, labai jau sudomino filmas  mirksiukas.gif

http://kinozal.tv/de...s.php?id=685567
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 10 22, 09:17)

ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 10 22, 08:37)
Pradejau ziureti vakar lovoj tiek priestaravimu sukelusi "V lesax, na gorax".
Ar kad kruopsciai ziurejau, bandydama prie ko nors prisikabinti, ar tiesiog man patinka visos tos pustos sukneles-filmas uzkabino drinks_cheers.gif Perziurejau kol kas dvi serijas, tikiuosi, kad nenuvils manes filmas toliau.
Senmerge, labai isgyrei ta dievobaiminga laikmeti, ale, matyt, nuo laikmecio nepriklauso rusu budas tongue.gif Ar komunistai butu, ar su Dievo vardu lupose-ale geria jie vienodai daug, o mergos tokios paleistuves, kad ant bet kokio kelneto cholopo pacios lipa lotuliukas.gif
Trumpas siuzetas, jei kuri sumastytumet pasiziureti filma:
Kaip supratau, bus triju bajoru(baudziava dar nebuvo panaikinta) seimu istorijos. Vienas bajoras turi grazuole dukra, kitas-turtinga sunu, nusprendzia tie bajorai savo turtus sujungti per vaiku apvesdinima. O vaikai, vienas kito nemate, priesinasi vedyboms iki tol, kol per nelaiminga atsitikima nesusitinka ir nepamilsta vienas kito, zenytis kaip jau ir nori wub.gif Deja, i pirslybas atvaziuoja bajoras tevas ir pamates busima grazuole marcia, pats ja isimyli ir ruosiasi vedyboms su ja(nuo tos vietos man jau pasidare ziauriai idomu, kaip ten kas bus toliau, vis tik labai kabliuoja, kaip bus su ta meile pamotes ir posunio).
O trecias bajoras-turtingas pirklys, turintis dvi dukras, kuriu viena pakankamai pasileidusi, kad duodasi su cholopais net doh.gif Tas pirklys parsiveza i savo dvara jauna pagalbininka, ale tikrai toki grazu, kad man seile net istiso biggrin.gif Pamato ta pasileidusi dvarininkaite ta grazuoli ir...toliau dar nezinau, bandykit ziureti pacios biggrin.gif

Tą gražuolį pagalbininką , kuris po savo žūties partrenkus karietai Eurovizijoje Rusijai atstovavo smile.gif
Atsakyti
Geras filmas. Man patinka.Vakare tęsim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Indukė @ 2011 10 22, 09:15)
5meskite nuorod1, labai jau sudomino filmas  mirksiukas.gif

QUOTE(egesichora @ 2011 10 22, 11:09)
Geras filmas. Man patinka.Vakare tęsim  thumbup.gif

Va ka reiskia gera reklama lotuliukas.gif
O siaip turiu prasyma visoms filmu siulytojoms: ar nebutu galima trumpai siuzeto cia po siulomu filmu parasyti? 4u.gif Mat, savokos-patinka, nepatinka, geras filmas, blogas filmas-nieko nesako, nes zmones buna skirtingu skoniu ir poziuriu. O va jei trumpai parasytumem siuzeta, lai buna pageltonintas jis, tai kiekviena galetu spresti, verta toki filma siustis ir ziureti, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 10 22, 12:26)
Va ka reiskia gera reklama lotuliukas.gif
O siaip turiu prasyma visoms filmu siulytojoms: ar nebutu galima trumpai siuzeto cia po siulomu filmu parasyti? 4u.gif Mat, savokos-patinka, nepatinka, geras filmas, blogas filmas-nieko nesako, nes zmones buna skirtingu skoniu ir poziuriu. O va jei trumpai parasytumem siuzeta, lai buna pageltonintas jis, tai kiekviena galetu spresti, verta toki filma siustis ir ziureti, ar ne.

Bet ko gero tas aprasymas butu visgi subjektyvesnis nei objektyvesnis, nes kaip ir sakote- zmones buna skirtingu skoniu ir poziuriu., vadinas nuo to labai priklauso kaip jis ta siuzeta mato.
O siaip jei kam taip tinka ir patinka, kodel gi ne? Bet tada tikrai tik pageltonintai rasyti.
Man pvz asmeniskai uztenka filmo scenarijaus aprasymo ir to minimalaus komentaro, todel kad pati visada noriu megstu paziureti be jokiu isankstiniu dideliu apibudinimu. Buna tikrai kad koki filma aptarimuose-aprasymuose nugiria nugiria- o ten pats pasiziuri ir snipstas, arba nupeikia nupeikia, o pats paziuri ir galvoji- na kad visai nieko g.gif Tai as net linkusi esu tu komentaru neskaityti labai ir buna taip kad megstu filma paziureti tik tada kai tas vadinamas ziurejimo bumas to filmo jau buna atsluges (as cia turiu omeny ne tik rusiskus filmus-serialus)
Bet kaip sakiau cia mano asmenine nuomone ir subjektyvus pamastymas garsiai.
p/s. Pageltonintas filmo siuzeto aprasymas man tikrai netrukdys. Prasom jei tik kam tinka ir patinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 22 spalio 2011 - 12:18
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 10 22, 12:26)

O siaip turiu prasyma visoms filmu siulytojoms: ar nebutu galima trumpai siuzeto cia po siulomu filmu parasyti?

Tai kad kinozale aprašymai yra.Kitur tai nežinau,nes visada tik ten "lankausi" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2011 10 22, 14:11)
Bet ko gero tas aprasymas butu visgi subjektyvesnis nei objektyvesnis, nes kaip ir sakote- zmones buna skirtingu skoniu ir poziuriu., vadinas nuo to labai priklauso kaip jis ta siuzeta mato.
p/s. Pageltonintas filmo siuzeto aprasymas man tikrai netrukdys. Prasom jei tik kam tinka ir patinka

Pritariu visom keturiom drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 10 21, 23:01)
pažiūrėkite paskutinį  lotuliukas.gif

Бородач. Нарезка. 21.10.2011

http://sakladka.net/...011-10-22-13735

lotuliukas.gif thumbup.gif visas erijas su vyru ziurejom,maniau i lova privarysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
dar

labai patiko sitas.bet kiek suprantu nevisas.
Atsakyti
QUOTE(sweetypie @ 2011 10 22, 16:15)
dar
labai patiko sitas.bet kiek suprantu nevisas.

110 seriju doh.gif jau bijau pradeti ziureti...
Atsakyti
QUOTE(visgi @ 2011 10 22, 13:11)
Man pvz asmeniskai uztenka filmo scenarijaus aprasymo ir to minimalaus komentaro, todel kad pati visada noriu megstu paziureti be jokiu isankstiniu dideliu apibudinimu. Buna tikrai kad koki filma aptarimuose-aprasymuose nugiria nugiria- o ten pats pasiziuri ir snipstas, arba nupeikia nupeikia, o pats paziuri ir galvoji- na kad visai nieko g.gif

Kai atsidarau nuoroda-irgi ta pati padarau, paskaitau aprasyma drinks_cheers.gif Ale ner geriau, kai nereikia skaityti rusu kalba, kai viskas vietoj, ir nuoroda, ir pageltonintas siuzetas lietuviskai. drinks_cheers.gif
Atsakyti