Pradejau ziureti vakar lovoj tiek priestaravimu sukelusi
"V lesax, na gorax".
Ar kad kruopsciai ziurejau, bandydama prie ko nors prisikabinti, ar tiesiog man patinka visos tos pustos sukneles-filmas uzkabino
Perziurejau kol kas dvi serijas, tikiuosi, kad nenuvils manes filmas toliau.
Senmerge, labai isgyrei ta dievobaiminga laikmeti, ale, matyt, nuo laikmecio nepriklauso rusu budas
Ar komunistai butu, ar su Dievo vardu lupose-ale geria jie vienodai daug, o mergos tokios paleistuves, kad ant bet kokio kelneto cholopo pacios lipa
Trumpas siuzetas, jei kuri sumastytumet pasiziureti filma:
Kaip supratau, bus triju bajoru(baudziava dar nebuvo panaikinta) seimu istorijos. Vienas bajoras turi grazuole dukra, kitas-turtinga sunu, nusprendzia tie bajorai savo turtus sujungti per vaiku apvesdinima. O vaikai, vienas kito nemate, priesinasi vedyboms iki tol, kol per nelaiminga atsitikima nesusitinka ir nepamilsta vienas kito, zenytis kaip jau ir nori Deja, i pirslybas atvaziuoja bajoras tevas ir pamates busima grazuole marcia, pats ja isimyli ir ruosiasi vedyboms su ja(nuo tos vietos man jau pasidare ziauriai idomu, kaip ten kas bus toliau, vis tik labai kabliuoja, kaip bus su ta meile pamotes ir posunio).
O trecias bajoras-turtingas pirklys, turintis dvi dukras, kuriu viena pakankamai pasileidusi, kad duodasi su cholopais net Tas pirklys parsiveza i savo dvara jauna pagalbininka, ale tikrai toki grazu, kad man seile net istiso Pamato ta pasileidusi dvarininkaite ta grazuoli ir...toliau dar nezinau, bandykit ziureti pacios