Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai

QUOTE(zvejys1 @ 2011 10 21, 22:03)
Visi patinka

saunu!
Atsakyti
QUOTE(zvejys1 @ 2011 10 21, 22:03)
Visi patinka

Ot kaip faina..Galit siųst visus iš eilės ir žiūrėt,o čia tai dar rinktis reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(girene @ 2011 10 21, 14:09)
sveikos

gal ziurit,ar vyrams siunciat kokius kriminalinius serialus?
galetumet parekomenduot ka ax.gif

jei esate mate senesnius,kaip albanec,ar zveroboj,na mazdaug tokio turinio

man ir patinka kriminaliniai,vakar baigiau zeti,,začita krasina'',visai geras serialas
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2011 10 21, 10:39)
Siūlau " Ot liubvi do koxania " rusų ukrainiečių serialas . Mažai scenų kurias žiūrint galima nesijuokti .
Papildyta:

" Univer " nerealus , dabar yra kuriamas trečias sezonas " univer , novaja obščiaga "

Tai,kad jau kažkur online mačiau tą naują obščiagą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 10 21, 22:17)
Ot kaip faina..Galit siųst visus iš eilės ir žiūrėt,o čia tai dar rinktis reikia  lotuliukas.gif

na, ir as taip sakau, mazum kakoj skirtum- visi tinka ir patinka, ir as taip noreciau bet kad neiseina ech..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 21 spalio 2011 - 22:19
QUOTE(Perrin @ 2011 10 21, 20:46)
Jau issisaugojau "Я лечу"  4u.gif
O dar panasus i "Univer" yra "Studenty", mes kartais su MB per tv paziurim, lengvas toks, su sypsena, yra is ko pasijuokti.

"studenty" , man nepatiko , tupa buvo ta blondinė , kuri bandė išsiskirti su ja dievinančiu vaikinu , dėl pirmą kart matyto neišvaizdaus studento . ir režisierius susipykęs su humoro jausmu , nė vienos juokingos scenos nebuvo .
Papildyta:
QUOTE(egesichora @ 2011 10 21, 23:33)

Neblogas , patiko scena , kai pasipūtusi brunetė bandė išmesti prigėrųsi studentą iš jų bloko , pūtėsi , vaidino prieš milijonieriaus sūnelį ir vistiek atėjo pagalbos jo prašyti . smile.gif
Atsakyti
pažiūrėkite paskutinį lotuliukas.gif

Бородач. Нарезка. 21.10.2011

http://sakladka.net/...011-10-22-13735
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 10 21, 23:33)

Taip pat mačiau , peržiūrėjau aštuonias serijas ir nekantriai laukiu naujų , kol viso bloko gyventojai susiporuos . smile.gif Armėnas su trumpaplauke , milijonierius su pasipūtėle , ir boksininkas su blondine smile.gif
Atsakyti
Pradejau ziureti vakar lovoj tiek priestaravimu sukelusi "V lesax, na gorax".
Ar kad kruopsciai ziurejau, bandydama prie ko nors prisikabinti, ar tiesiog man patinka visos tos pustos sukneles-filmas uzkabino drinks_cheers.gif Perziurejau kol kas dvi serijas, tikiuosi, kad nenuvils manes filmas toliau.
Senmerge, labai isgyrei ta dievobaiminga laikmeti, ale, matyt, nuo laikmecio nepriklauso rusu budas tongue.gif Ar komunistai butu, ar su Dievo vardu lupose-ale geria jie vienodai daug, o mergos tokios paleistuves, kad ant bet kokio kelneto cholopo pacios lipa lotuliukas.gif
Trumpas siuzetas, jei kuri sumastytumet pasiziureti filma:
Kaip supratau, bus triju bajoru(baudziava dar nebuvo panaikinta) seimu istorijos. Vienas bajoras turi grazuole dukra, kitas-turtinga sunu, nusprendzia tie bajorai savo turtus sujungti per vaiku apvesdinima. O vaikai, vienas kito nemate, priesinasi vedyboms iki tol, kol per nelaiminga atsitikima nesusitinka ir nepamilsta vienas kito, zenytis kaip jau ir nori wub.gif Deja, i pirslybas atvaziuoja bajoras tevas ir pamates busima grazuole marcia, pats ja isimyli ir ruosiasi vedyboms su ja(nuo tos vietos man jau pasidare ziauriai idomu, kaip ten kas bus toliau, vis tik labai kabliuoja, kaip bus su ta meile pamotes ir posunio).
O trecias bajoras-turtingas pirklys, turintis dvi dukras, kuriu viena pakankamai pasileidusi, kad duodasi su cholopais net doh.gif Tas pirklys parsiveza i savo dvara jauna pagalbininka, ale tikrai toki grazu, kad man seile net istiso biggrin.gif Pamato ta pasileidusi dvarininkaite ta grazuoli ir...toliau dar nezinau, bandykit ziureti pacios biggrin.gif
Atsakyti
Dėl gėrimo , tai nesutikčiau , visame filme mačiau tik vieną alhašą , kai komunistiniuose , jų begalės . Jei ir geria , tai dar saiką jaučia smile.gif
Papildyta:
O antrosios dukros ir kaimo mokytojo draugystė buvo daug padoresnė .
Atsakyti
O aš jau į pabaigą žiūrėt šį: http://kinozal.tv/de...s.php?id=866745 Ir tikrai ne aukštinantis komunizmą,o parodo kokio absurdo tais laikais buvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 10 22, 07:37)
Trumpas siuzetas, jei kuri sumastytumet pasiziureti filma:
Kaip supratau, bus triju bajoru(baudziava dar nebuvo panaikinta) seimu istorijos. Vienas bajoras turi grazuole dukra, kitas-turtinga sunu, nusprendzia tie bajorai savo turtus sujungti per vaiku apvesdinima. O vaikai, vienas kito nemate, priesinasi vedyboms iki tol, kol per nelaiminga atsitikima nesusitinka ir nepamilsta vienas kito, zenytis kaip jau ir nori wub.gif Deja, i pirslybas atvaziuoja bajoras tevas ir pamates busima grazuole marcia, pats ja isimyli ir ruosiasi vedyboms su ja(nuo tos vietos man jau pasidare ziauriai idomu, kaip ten kas bus toliau, vis tik labai kabliuoja, kaip bus su ta meile pamotes ir posunio).
O trecias bajoras-turtingas pirklys, turintis dvi dukras, kuriu viena pakankamai pasileidusi, kad duodasi su cholopais net doh.gif Tas pirklys parsiveza i savo dvara jauna pagalbininka, ale tikrai toki grazu, kad man seile net istiso biggrin.gif Pamato ta pasileidusi dvarininkaite ta grazuoli ir...toliau dar nezinau, bandykit ziureti pacios biggrin.gif

5meskite nuorod1, labai jau sudomino filmas mirksiukas.gif
Atsakyti