Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai

Labas rytas
QUOTE(visgi @ 2011 10 21, 07:24)
. Zinokit bandau prisimint dabar nors viena tokia melodrama (kur su daugybe seriju)- ir nieko...

Paskaičius ir susimąsčiau ir,visgi,prisiminiau ax.gif -Я лечу http://kinozal.tv/de...s.php?id=674590 Nors rašo,kad ten drama,komedija... Kažkaip komedijos visai nepamenu g.gif Tai va-neprailgo visiškai..Gerą savaitę darbe žiovavau,nes vakarais negalėdavau išjungti televizoriaus.Būdavo "nu dar vieną seriją ir jau tada tikrai išjungiu",po to dar vieną,ir dar vieną... Ir taip iki kokių 2val.nakties doh.gif Po šito serialo išžiūrėjau beveik visus kinozale esančius filmus su V.Galkinu,išskyrus paskutinį(jis jau apie tuos laikus,apie kuriuos filmų nemėgstu). Labai jau jis man patiko wub.gif Ir labai gailėjau,kai numirė verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 21 spalio 2011 - 07:15
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 10 21, 08:15)
Labas rytas
Labai jau jis man patiko  wub.gif  Ir labai gailėjau,kai numirė  verysad.gif

drinks_cheers.gif tikrai labai gaila verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
pažiūrėkit "chiromant". Labai geras - kam daviau, visiems patiko - tiesiog po pusę nakties kai kas žiūrėdavo doh.gif Siunčiausi iš tfile.ru tai čia rimtas serialas, o jei norisi kažko lengvo, tai tiks "interny" - lengva situacijų komedija apie medicinos studentu atliekančius praktiką ligininėj smile.gif irgi iš ten pat siunčiausi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ringa: 21 spalio 2011 - 08:02
QUOTE(Džakonda' @ 2011 10 21, 07:38)
As kai siunciu serialus,visada ziuriu kiek seriju,nes man patinka serialai 8-12 seriju,bet kai buna 24-susimastau ar verta smile.gif Bet pvz. "kliuchi ot schistja" antra dalys jau ir 12 buvo per daug doh.gif bet buvo ir 24 seriju idomiu serialu  smile.gif
Labas rytas 4u.gif

Pritariu. Filmas filmui nelygu.
Papildyta:
QUOTE(ringa @ 2011 10 21, 08:58)
Sveikos  4u.gif
pažiūrėkit "chiromant". Labai geras - kam daviau, visiems patiko - tiesiog po pusę nakties kai kas žiūrėdavo  doh.gif  Siunčiausi iš tfile.ru tai čia rimtas serialas, o jei norisi kažko lengvo, tai tiks "interny" - lengva situacijų komedija apie medicinos studentu atliekančius praktiką ligininėj  smile.gif  irgi iš ten pat siunčiausi.

Rimtai? Reiks, nes kiek teko girdeti atsiliepimu- nei vieno neigiamo, kad nepatiko ar pan,.
Atsakyti
Labas rytas mergaites 4u.gif
perskaiciau ka cia paraset ir lekdama darban prisiminiau SVOTUS.Nugi liuks filmas, man jis NEPRAILGOOO.
Tobulas kinas yra tas, kuris tave visiskai pagrobtu - tiesiog itrauktu i siuzeta, taptum tarsi jo dalim. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 10 21, 09:18)
Labas rytas mergaites 4u.gif
perskaiciau ka cia paraset ir lekdama darban prisiminiau SVOTUS.Nugi liuks filmas, man jis NEPRAILGOOO.
Tobulas kinas  yra tas, kuris tave visiskai pagrobtu - tiesiog itrauktu i siuzeta, taptum tarsi jo dalim. 4u.gif

Na va tamsta pataiket i desimtuka, tikrai kad kiek bebutu seriju neprailgsta nei trupucio! Bet cia kas kitka, mat cia gi komedija be konkurencijos (ne melodrama)
Atsakyti
As tai zaviuosi, mergaites, jusu kantrybe 4u.gif Nu tiek filmu perziurit, o as, geda sakyti, jei "sedu" ant vieno serialo, tai ji pabaigiu, tik tada pereinu prie kito. Va su "Kadetais" atsikankinau 160 seriju biggrin.gif , tai jau noretusi serialo trumpesnio blush2.gif Bandysiu siandien pradeti ziureti "I v lesax, na gorax", parsisiunciau kelias serijas vakar.

Kas man neprailgsta, kai komedijiniai: Svotai, Internai, labai laukiu ju nauju seriju, kai gaunu, metu visus ziurimus filmus ir sedu prie ju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 10 21, 09:33)
As tai zaviuosi, mergaites, jusu kantrybe 4u.gif Nu tiek filmu perziurit, o as, geda sakyti, jei "sedu" ant vieno serialo, tai ji pabaigiu, tik tada pereinu prie kito. Va su "Kadetais" atsikankinau 160 seriju biggrin.gif , tai jau noretusi serialo trumpesnio blush2.gif Bandysiu siandien pradeti ziureti "I v lesax, na gorax", parsisiunciau kelias serijas vakar.

Kas man neprailgsta, kai komedijiniai: Svotai, Internai, labai laukiu ju nauju seriju, kai gaunu, metu visus ziurimus filmus ir sedu prie ju drinks_cheers.gif

O Kremliovskije kursanty ar žiūrėjot,nes tai Kadetų tęsinys? O Svotai,Internai ir Univeras man taip pat eina be konkurencijos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 10 21, 09:33)
As tai zaviuosi, mergaites, jusu kantrybe 4u.gif Nu tiek filmu perziurit,Bandysiu siandien pradeti ziureti "I v lesax, na gorax", parsisiunciau kelias serijas vakar.

Na as irgi susimasciau dabar mastau.gif kas butu pasakes anksciau kad as dar laiko turesiu ir sitam "hobiui" buciau jei bohu nepatikejus ir pirsta prie smilkinio pasukus. Anksciau atrodo niekad laiko neturejau o dabar kazkaip jo atsirado netiketai- nors nei gyvenimo tempas nei budas nepasikeite, nzn kaip cia yra g.gif gal tiesiog tinka tas posakis kad "kai nori visur speji" net nzn, bet ka tikrai zinau kad vakarais tikrai miegot einu veliau smile.gif
Ir dar pati sau kartais sypteliu kai mintyse pagalvoju,- na uzsukes koks cia atsitiktinis lankytojas kuris neturi sio pomegio kaip mes cia, dievazi pagalvotu turbut kad jos cia tik prie pc filmu sedi, nei dirba, nei valgo, nei vaiku neturi, nei kokio aktyvaus poilsio, o per dienas tik filmus suka ir suka hihihi.gif
Bet ka darysi, pomegiai visu skirtingi.
As kai ziurejau В лесах и на горах man jis nebuvo kad ziauriai nepatiktu ar panasiai, as ji visa iki galo ziurejau, taip ten grazus kostiumai, tas laikmetis tOks kaip cia kazkas sake "aukso amzius", bet kas man slogu buvo ir siek tiek nuvyle- liudna pabaiga verysad.gif o as megstu tokius filmus kur galas neliudnas, nes norisi pozityvumo daug daug 4u.gif O buna kad paziuri gera koki filma ir ten galas liudnas, tai pritrenkia taip kad reik kokia pertrauka tarp filmu padaryti kad ant kito persimesti.
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 10 21, 09:38)
O Kremliovskije kursanty ar žiūrėjot,nes tai Kadetų tęsinys?  O Svotai,Internai ir Univeras man taip pat eina be konkurencijos  lotuliukas.gif

Parsisiuntem ir jau viena serija pasiziurejom smile.gif Bet dabar noriu padaryti pertrauka, noriu visai kitos rusies filmo.

O kas cia per Univeras? g.gif Jis komedijinis?
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 10 21, 10:23)
O kas cia per Univeras? g.gif Jis komedijinis?

Taip. Ir labai daug serijų,bet su B ir juokdavomės pilvus susiėmę.Čia maždaug kaip amerikietiški Draugai. Einu surasiu nuorodą
Štai kiek daug mirksiukas.gif
http://kinozal.tv/de...s.php?id=455252
http://kinozal.tv/de...s.php?id=671825
http://kinozal.tv/de...s.php?id=817275
Na ir dabar deda tęsinį:
http://kinozal.tv/br...E...amp;a=0&o=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 21 spalio 2011 - 09:33
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 10 21, 10:33)

Siūlau " Ot liubvi do koxania " rusų ukrainiečių serialas . Mažai scenų kurias žiūrint galima nesijuokti .
Papildyta:
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 10 21, 10:38)
O Kremliovskije kursanty ar žiūrėjot,nes tai Kadetų tęsinys?  O Svotai,Internai ir Univeras man taip pat eina be konkurencijos  lotuliukas.gif

" Univer " nerealus , dabar yra kuriamas trečias sezonas " univer , novaja obščiaga "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 21 spalio 2011 - 09:38