Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai

QUOTE(egesichora @ 2011 10 20, 16:37)
Mergaitės,nebesipykstam  4u.gif Užteks čia padjobkių viena kitai  mirksiukas.gif

Pradėjau žiūrėti В лесах и на горах seasonvare .

Na ir kaip ? Užkabino ? Lengva melodrama , nagrinėjanti senovės laikų tėvų ir vaikų santykius .
Atsakyti
Senmerge,o Jūs žiūrėjote " Институт благородных девиц" ?
Primygtinai rekomenduoju nepatingėti peržiūrėti tų 260 serijų. Ten viskas labai gražiai persipynę: niekšystės ir kilnumas,meilė,gėris (visos žmogiškosios savybės).Ir visa tai perteikta taip,kad galima kuo puikiausiai priskirti mūsų laikams.
Papildyta:
QUOTE(senmerge @ 2011 10 20, 15:43)
Na ir kaip ? Užkabino ? Lengva melodrama , nagrinėjanti senovės laikų tėvų ir vaikų santykius .

Tik pradėjau žiūrėti pirmąją seriją. Kol kas tikrai patinka. Man tas laikotarpis išvis kažkoks "aukso amžius". wub.gif
Atsakyti
žiūrėjau pradžią . Reikės peržiūrėti visą .
Atsakyti
QUOTE(egesichora @ 2011 10 20, 15:51)

Tik pradėjau žiūrėti pirmąją seriją. Kol kas tikrai patinka. Man tas laikotarpis išvis kažkoks "aukso amžius".  wub.gif

Tai jau ir patiks. Mane iki 6-os serijos pabaigos niekaip "neužkabino". Nuobodu buvo žiūrėt nors tu ką..
Atsakyti
ReNcYtEa paziurejau jau 5 serijas "dom u bolshoj reki",nuo pirmos serijos uzkabino,kol kas patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džakonda' @ 2011 10 20, 18:40)
ReNcYtEa paziurejau jau 5 serijas "dom u bolshoj reki",nuo pirmos serijos uzkabino,kol kas patinka smile.gif

ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Uch, nespėju konspektuot karsta.gif Ir siučiu siunčiu siunčiu... vyrui Glucharį lotuliukas.gif

QUOTE(Džakonda' @ 2011 10 20, 12:09)

Siandien pradesiu ziureti "dom u bolshoj reki"

o paskui ziuresiu "oxotniki za briljantami",vyras sake kad labai patiko.

QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 10 20, 12:43)
Ir pas mane šitas jau parsiųstas,bet dar eilėj  smile.gif 

Vat, nors čia jus aplenkiau. Mačiau. Visai nieko, net per pietų pertrauką įsijungdavau...
Vakar pabaigiau "Brak po zavieščianiju" /gal taip tariasi... Irgi nieko
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilioja: 20 spalio 2011 - 18:15
Kadangi buvau dar nemacius lyg siol Ёлки (2010) tai siand kaip tik paziurejau. Ech taip smagu- ziema, speigas, pusnys, Nauji Metai, noru issipildymai.... Pasiilgau ziemos ax.gif
http://kinobomba.net...2011-01-21-4681
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2011 10 20, 19:14)
Uch, nespėju konspektuot karsta.gif  Ir siučiu siunčiu siunčiu... vyrui Glucharį lotuliukas.gif

Aš ir saviškiui buvau pradėjus siųst šitą,bet,pažiūrėjęs kelias serijas,liepė daugiau nesiųst unsure.gif Nepatiko jam... O jūsiškiui patinka,ar dar nematęs?
Atsakyti
paziurejau visa 'Tanec nasej liubvi'.Ponciko lygio.Dabar supratau - jei melodrama 24 seriju , tai bek nuo jos kuo toliau.Per 2 serijas issisemia visa tai , ka dar galima ziureti , paskui viska suvelia, prikuria ir priburia , istesia laika ir nieko doro neparodo.Tik isderina ziurovo nervu sistema fool.gif
Atsakyti
Labas rytas
Galiu is dalies pritarti Ponia Delovej, kad is tiesu kartais kai randi nauja koki filma (kalbu apie melodrama) ir matai kad seriju ne 8 ar 12 o zenkliai daugiau, tai iskart itarimas- bus sviestas sviestuotas. Nes na tikrai, pagalvoji koks turi buti idomus filmo (melodrama) siuzetas ir turinys kad prikaustytu ir islaikytu ziurovo demesi nnn seriju... Zinokit bandau prisimint dabar nors viena tokia melodrama (kur su daugybe seriju)- ir nieko...
Stai ziurejau filma seriala Медвежий угол /2010/ Cерий: 32 Жанр: драма, криминальный фильм
http://www.kino-teat...ros/15948/foto/
http://www.youtube.c...h?v=Vy6v7GWvPJk
ir ka sau manot- neprailgo man, patiko.
O pamenat Условия контракта? 8-nios serijos jau buvo pats tas ir turbut nesinoretu daugiau seriju nes butu ''muilas''.
Bet cia matyt melodrama melodramai nelygu kaip ir koks kito filmo siuzetas. Manau dar daug kas priklauso nuo musu paciu tos dienos nuotaikos, as kartais galiu ir ramu be veiksmo filma paziureti o kartais norisi visai kitokiio- tempo, veiksmo ir t.t.
Nu ir prirasiau as cia
Geros dienos visoms 4u.gif Geriu kavyte ir leksiu i darbuka
P.S. o jus Ponia Delovejgalima tik pagirti uz istverminguma, esat gan sazininga kinomane, jei ziuret tai ziuret iki galo do pobednava smile.gif O as taip negaliu- isjungiu iskart lauk jei nesudomina manes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo visgi: 21 spalio 2011 - 06:32
As kai siunciu serialus,visada ziuriu kiek seriju,nes man patinka serialai 8-12 seriju,bet kai buna 24-susimastau ar verta smile.gif Bet pvz. "kliuchi ot schistja" antra dalys jau ir 12 buvo per daug doh.gif bet buvo ir 24 seriju idomiu serialu smile.gif

Labas rytas 4u.gif

Atsakyti