Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai

QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 10 20, 14:35)
Einu kinozale pasiieškot.Labai jau gražiai aprašėt  smile.gif
Jei ką sudomino,va radau:  http://kinozal.tv/br...E...amp;a=0&o=0

as cia taip subtiliai atsakiau i Marytes ar Onutes nuomone. biggrin.gif Bet filmas nuosirdus , maciau kazkokia serija, tokia tikra rusiska siela jauciasi.Siaip , mergaites sis postas buvo ŠUTKA biggrin.gif
Atsakyti
Na as irgi susiradau Ivana Brovkina, ir jau pradejau ziuret smile.gif visai smagu
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 10 20, 13:45)
as cia taip subtiliai atsakiau i Marytes ar Onutes nuomone. biggrin.gif Bet filmas nuosirdus , maciau kazkokia serija, tokia tikra rusiska siela jauciasi.Siaip , mergaites sis postas buvo ŠUTKA  biggrin.gif

mirksiukas.gif O ką,pašposyt negalima smile.gif Viską mes supratom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 10 20, 14:45)
as cia taip subtiliai atsakiau i Marytes ar Onutes nuomone. biggrin.gif Bet filmas nuosirdus , maciau kazkokia serija, tokia tikra rusiska siela jauciasi.Siaip , mergaites sis postas buvo ŠUTKA  biggrin.gif

Iš komunisčių tik to ir tegalima sulaukti , geriau jau mišių įrašą pažiūrėti , daugiau naudos bus .
Atsakyti
Maciau kazkoki filma , kai davatka, o davatka , kaip teigia tautosaka, yra Dieva mylinti mergele , eidama is SV. Misiu , parkrito ant laiptu ir nusilauze liezuvi.Tik dabar nerandu kinozale tongue.gif Irgi geras filmas, toks idejinis, su potekste apie tai , kad geris nugali blogi.Visoms gero ziurejimo.Man patinka sis forumas 4u.gif
Atsakyti
Nieko negirdžiu per radiją kalbu , geriau jau einant į bažnyčią liežuvį nusilaužti , negu maniakiškai žiūrėti vieną po kito komunistinius serialus , nesirenkant kitokio žanro . Nes tik tokie serialai yra verti oskaro , net Holivudiniai serialai negali su jais lygintis . Taip , tikėjimas yra blogis , o samanės lakimas ir idėjinis tinginiavimas yra gėris .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 20 spalio 2011 - 13:30
Nu man jau net idomu pasidare biggrin.gif Idekit nuoroda, kur ta 'i v lesax i v gorax" rasti 4u.gif Man patinka istoriniai labai. Bet GERI istoriniai. Pvz, senas rusu filmas apie Aleksandra Nevski-puikus, nuostabus wub.gif Maciau nauja-ir...s paskutinis.
Noreciau pasiziureti ta rekomenduojama/nerekomenduojama seriala ir tada jau parasysiu savo nuomone, KODEL man patiko arba KODEL nepatiko. As tai jau nekukli. cool.gif
Atsakyti
A sianakt pilnatis?A jau pasbaige? mirksiukas.gif Kazko gera nuotaika.Ziurit Brovkina?man darbas, negaliu. cool.gif
prisiminiau labai gera filma su N.Gundareva " Sunu puota"
Super filmas, jau aktoriu vaidyba...bet siaip tai nera melodrama, ganetinai sunkus, skaudus ir tragiskas filmas.Bet vistiek thumbup.gif .
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 10 20, 15:42)
Nu man jau net idomu pasidare biggrin.gif Idekit nuoroda, kur ta 'i v lesax i v gorax" rasti 4u.gif

http://kinozal.tv/de...s.php?id=685567
geras , geras filmas, istorinis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 20 spalio 2011 - 13:51
QUOTE(sena pažįstama @ 2011 10 20, 15:42)
Nu man jau net idomu pasidare biggrin.gif Idekit nuoroda, kur ta 'i v lesax i v gorax" rasti 4u.gif Man patinka istoriniai labai. Bet GERI istoriniai. Pvz, senas rusu filmas apie Aleksandra Nevski-puikus, nuostabus wub.gif Maciau nauja-ir...s paskutinis.
Noreciau pasiziureti ta rekomenduojama/nerekomenduojama seriala ir tada jau parasysiu savo nuomone, KODEL man patiko arba KODEL nepatiko. As tai jau nekukli. cool.gif

Prašau , bus įdomu išgirsti nors vieną protingą nuomonę - Kino-dom.tv arba Seasonvar.ru . Gal jis ir nėra labai intelektualiai visuomenei , bet pažiūrėti verta .
Atsakyti
Na, lyg ir ne komunistinis, bet kazko manes vistiek neuzkabina "Когда ее совсем не ждешь" g.gif Bandysiu dar ziureti pora seriju, o jei nepades, reiks ir man apie Ivana ziureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Perrin @ 2011 10 20, 16:09)
Na, lyg ir ne komunistinis, bet kazko manes vistiek neuzkabina "Когда ее совсем не ждешь"  g.gif  Bandysiu dar ziureti pora seriju, o jei nepades, reiks ir man apie Ivana ziureti  biggrin.gif

Kaip , ir jūs žiūrėjot nekomunistinį serialą , gal kas jus pakeitė , ar galvą perkaitinot soliariume , juk tai nekomunistinis serialas , daugiau nebežiūrėkit , o tai neliks raudonos spalvos , pakeisit mąstymą ir net - o siaube - pradėsit į dievą tikėti . Juk tai košmaras . Jūsų bendramintės už tai jus išmes iš jūsų raudonojo klubo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 20 spalio 2011 - 14:35
Mergaitės,nebesipykstam 4u.gif Užteks čia padjobkių viena kitai mirksiukas.gif

Pradėjau žiūrėti В лесах и на горах seasonvare .
Atsakyti