Įkraunama...
Įkraunama...

Rusų filmai ir serialai

visus rusiskus serialus ziuriu cinemaxx.ru
bestplay.org
Atsakyti
QUOTE(Džakonda' @ 2011 10 20, 12:09)

Siandien pradesiu ziureti "dom u bolshoj reki"

Ir pas mane šitas jau parsiųstas,bet dar eilėj smile.gif Pasakyk,paskui,ar nieko,nes mane jis per reklamą sudomino smile.gif

QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 10 20, 12:32)

ai , dar pasigirsiu.Vyras nupirko Vikingu bilieta, visai buvau pamirsus, bo mes niekad nezaidziam ir dabar kompe prisiminus paziurejau , ka manot , net 11 lt laimejau . biggrin.gif

I to xleb thumbup.gif Nu tai dabr reik balius kelt -laimėjimą tai reik aplaistyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 10 20, 13:43)
[I to xleb  thumbup.gif  Nu tai dabr reik balius kelt -laimėjimą tai reik aplaistyt  lotuliukas.gif

bliamba daugiau nesigirsiu, suvalkiete gi as tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 20 spalio 2011 - 11:48
ai , dar pasigirsiu.Vyras nupirko Vikingu bilieta, visai buvau pamirsus, bo mes niekad nezaidziam ir dabar kompe prisiminus paziurejau , ka manot , net 11 lt laimejau . biggrin.gif

http://kinozal.tv/de...s.php?id=877469
komentarai geri...

thumbup.gif

jau siunciu smile.gif

QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 10 20, 12:43)
Ir pas mane šitas jau parsiųstas,bet dar eilėj  smile.gif  Pasakyk,paskui,ar nieko,nes mane jis per reklamą sudomino  smile.gif

I to xleb  thumbup.gif  Nu tai dabr reik balius kelt -laimėjimą tai reik aplaistyt  lotuliukas.gif

Gerai smile.gif be je pagal tavo komentara ir atsiunciau biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 10 20, 12:47)
bliamba daugiau nesigirsiu, suvalkiete gi as  tongue.gif

Aš ir,tai va matai ir pasisiūliau naxaliavu pabaliavot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 10 20, 12:25)
nu ir as pasisakysiu sia jusu gvildenama tema smile.gif Kad ir ne i tema tongue.gif
Zodziu taip - jeigu man nepatinka koks filmas , tai as ir parasau , kad tai yra mano nuomone ir toliau nesiginciju diskutuodama su Onute ar Maryte , kurios sako , kad filmas sedevras.Viskas , aciu uz demesi 4u.gif

mažvaikiškas pasakymas , dar verta kojomis į žemę patrepsėti ir parkritus ant žemės kumščiai grindis patrankyti ir apsiverkti , nes kažkas matote išdrįso paklausti " kodėl " . O tas jūsų dėmesio nekreipimas panašus į išlepusių vaikų apsimetimą " nieko negirdžiu , per radiją kalbu " todėl ir susidariau nuomonę , kad jums patinka serialai tik kuriuose rodomas komunistų gyvenimas ištvirkavimas ir pijokystės . jei serialas tokių scenų neturi jis paprasčiausias šlamštas pagal jus ir tai net nediskutuotina kategoriška nuomonė . Kas gali žiūrėti istorinius serialus , kuriuose filmuojamas religingų žmonių gyvenimas , juk tai nesuprantama , ant laužo tokius režisierius ir scenaristus reikia pasiųsti . Verta išeiti į gatves ir protestuoti prieš filmus ir serialus be komunistinių scenų filmavimo , o dar geriau kai serialai yra vien komunistinės tematikos , tik tada jie verti Oskarų ir kitokių apdovanojimų .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 20 spalio 2011 - 11:55

g.gif g.gif g.gif Kažką apie dvynukes mačius,bet neatsimenu,ar šitą g.gif Ir iš aprašymo smegeninė neatgamina nieko.. Jaučiu siunčiuosi... rolleyes.gif
Atsakyti
Labai geras filmas yra Ivanas Brovkinas na celine.Ten jo yra keletas seriju , atrodo pastatyta komunistiniu laikotarpiu.Superinis filmas, toks idejinis, visi gyvena pagal tai kaip ir ka dirba.O kai traktorius sugenda, Ivanas ziauriai pergyvena, kad laiku nesuars dirvos, ir paskui kolukieciai nelaiku pases javus. Kolukio pirmininkas nenori isleisti savo dukters uz Ivano , o nori uz kito , tai Ivanas isvaziuoja, o mylimoji labai rauda ir berzeliu sakeles lauzo.Nu toks jau grazus filmas , ir tokie nuostabus to meto zmoniu santykiai , kai seksas budavo sekmadieniais ir tik po vestuviu....Oi , kaip man patiko 4u.gif Rekomenduoju 4u.gif O Ivanas koks grazus - garbanos sviesios,kelnes galife, armoske rankose, bicas reto talento, o ciulba kaip lakstingala, o svarbiausia ...svarbiausia ,mergaites, yra tai , kad jis dirbo visu zmoniu labui , stengesi gyventi garbingai ir mylejo savo mama.Pabaiga pioneers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ponia Delovej: 20 spalio 2011 - 12:32
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 10 20, 11:32)
Ziurejimui vakare tinka prie mezgimo ir sokolado tongue.gif

Oho, kokia didele suma biggrin.gif Ale, vistiek sveikinu 4u.gif Esu ir as kazkada 14lt laimejusi hihihi.gif Na, sokoladui uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 10 20, 13:12)
Labai geras filmas yra Ivanas Brovkinas na celine.

Einu kinozale pasiieškot.Labai jau gražiai aprašėt smile.gif
Jei ką sudomino,va radau: http://kinozal.tv/br...E...amp;a=0&o=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ReNcYtEa: 20 spalio 2011 - 12:37

aš ką tik patikrinau,tai 6 lt laimėjau,net pašokau,nes Vikinge nesu nieko laimėjus smile.gif

Bandžiau žiūrėti "Juodieji vilkai" kur per rusus rodo,ale nieko įdomaus.Mane kažkodėl atgraso tokie filmai,baisus skurdas,purvas,kaip aš sakau, "gluchota tiomnata",man šviesesni filmai labiau. Nors senokai mačiau kažką įtraukiančio,filmus rusai kepa kaip blynus,bet va kažko tookio ir nėr smile.gif
Atsakyti
O aš vakar vakare su malonumu pražiūrėjau Прощание словянки .Paieškoj radau dar vieną,to paties pavadinimo filmą,tik jau daug senesnį.Parsisiunčiau ir jį smile.gif
Atsakyti