Моя большая армянская свадьба
Pavasarį žiūrėjau. Nieko toks.
Tai tiek ir bus, nes rusisku filmu tema parasyta 2006 metais Biskiuka paskaiciau , ech geros senos rusiskos komedijos, Tiesiog klasika
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 10 19, 18:38)
paskutinis slamstas.Bet cia mano nuomone.Vakar dar ziurejau , galvojau ka nors gero pamatysiu , nu nifyga, bet ir sugalvok tu man tokia nesamone.Vienintelis idomus personazas yra epizoduose pasirodanti ju jaunesnioji sesuo...
Pritariu
As net tiek neisziurejau, sustojau ties 4 serijos pacia pradzia
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 10 19, 20:54)
Nu iškenčiau 6 serija ir psio-daugiau nežiūrėsiu-ištryniau..Visiškai neįsitraukiu į filmą.. Tas pat,kas žiūri į knygą ir matai špygą...
Ir kuom jau taip nepatiko , vien pasakymas " nepatiko " nieko nereiškia , reikia ir pagrįsti pasisakymą . Ar dėl to , kad komunistinių scenų nebuvo ? jei tokių scenų nėra tai serialas paskutinis šlamštas pagal jus ?
QUOTE(senmerge @ 2011 10 19, 22:58)
Ir kuom jau taip nepatiko , vien pasakymas " nepatiko " nieko nereiškia , reikia ir pagrįsti pasisakymą . Ar dėl to , kad komunistinių scenų nebuvo ? jei tokių scenų nėra tai serialas paskutinis šlamštas pagal jus ?
ir vel jus su savo isvedziojimais
QUOTE(Akaisa @ 2011 10 20, 00:13)
Nėra kaip atsakyti ? Jei jau istorinis , tai mažų mergaičių kaprizais nusprendžiama kad nepatiko , nors ir pačios nesuprantat kodėl .
QUOTE(Akaisa @ 2011 10 19, 23:13)
Geriausia nekreipt dėmesio. Pasiputos ir vėl kokiai temai nurims
QUOTE(ReNcYtEa @ 2011 10 20, 09:57)
Geriausia nekreipt dėmesio. Pasiputos ir vėl kokiai temai nurims
Kai pasimeti ir nežinai ką atsakyti į sudėtingesnį klausimą nes fantazijos ir samprotavinmų nerasta , tai geriausia nekreipti dėmesio , protina žinokit . Tiesiog proto bokšto išvedžiojimai .
nu ir as pasisakysiu sia jusu gvildenama tema Kad ir ne i tema
Zodziu taip - jeigu man nepatinka koks filmas , tai as ir parasau , kad tai yra mano nuomone ir toliau nesiginciju diskutuodama su Onute ar Maryte , kurios sako , kad filmas sedevras.Viskas , aciu uz demesi
Zodziu taip - jeigu man nepatinka koks filmas , tai as ir parasau , kad tai yra mano nuomone ir toliau nesiginciju diskutuodama su Onute ar Maryte , kurios sako , kad filmas sedevras.Viskas , aciu uz demesi
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 10 20, 11:25)
Tam ir kuriama visokių žanrų filmų,kad skirtingų skonių žiūrovai galėtų pasirinkt
QUOTE(Ponia Delovej @ 2011 10 20, 11:25)
Laba diena
Siandien pradesiu ziureti "dom u bolshoj reki"
o paskui ziuresiu "oxotniki za briljantami",vyras sake kad labai patiko.
QUOTE(Džakonda' @ 2011 10 20, 13:09)
o paskui ziuresiu "oxotniki za briljantami",vyras sake kad labai patiko.
o mano vyras ziuri Dostojevskio 'Idiota', o Bulgakovo 'Meistra ir Margarita' mates n kartu , ypatingai jam patinka ta serija kur merga issitepusi kremu skraido visa nuogutele
O as ziuresiu 'Tanec nasei liubvi', tik kad rusai isprotejo - po 18- tos serijos idejo 22 ir 23.Ale greiciau pabaigs.Nes ten irgi viskas aisku ir nieko labai jau gero nera. Ziurejimui vakare tinka prie mezgimo ir sokolado
ai , dar pasigirsiu.Vyras nupirko Vikingu bilieta, visai buvau pamirsus, bo mes niekad nezaidziam ir dabar kompe prisiminus paziurejau , ka manot , net 11 lt laimejau .
http://kinozal.tv/de...s.php?id=877469
komentarai geri...