Įkraunama...
Įkraunama...

Fiat multipla

noreciau suzinoti apie masinuka fiat multipla atsiliepimus... kokie pliusai,kokie minusai... ar verta pirkti toki masinuka?
Atsakyti
o ti niekas neturite tokios masinytes g.gif g.gif g.gif g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei išvaizda patinka, tai automobilis šeimai manau labai tinkamas, viduj daug vietos, važiuoklė gan paprasta, varikliai jtd patikimi. Svarbiausia išsirinkti neuždrožtą, deja LT skelbimuose jų nėra daug. Kažkokių didelių trūkumų neturi.
Atsakyti
Mes norėjom vienu tarpu Multiplą nusipirkti kaip darbinę mašiną, tik ji mums dėl talpumo netiko galiausiai. Bet apskritai tai pravažiavus smagus jausmas: aukštai sėdima, sėdynės kiekviena reguliuojasi ir išsiima atskirai. Galima tarkim išimti priekyje ir gale vidurines sėdynes, tada vežti nemenkas plokštes (nematavau kokios tilptų) ir dar kartu keturi žmonės telpa patogiai. Gale vietos keleiviams daug, bagažinė tokia pusėtina, daugumai žmonių turi užtekti.

Esu girdėjęs apie Multiplas visiškai skirtingų nuomonių, dauguma jų - neigiamos. Sako, kad tai yra baisus skirtingu automobilių modelių detalių hibridas, kad skardos plonos ir rūdija, aišku kad išvaizda baisi ir t.t. Tačiau man asmeniškai tai trokštamiausias automobilis šiuo metu, ir būtent tas senesnis apvalainas modelis šešialempis. Mane paperka jo vidus, šešios vietos, dyzeliai visai smagūs.
Atsakyti
Pats parašiau paskutinę žinutę, bet dabar pratęsiu: man įdomu, ar Multiploje yra vietos po grindimis? Vienas Multiplos variantas su gamykliškai sumontuotomis CNG dujomis dugne turi balionus. Jeigu automobilis dyzelinis, automatiskai tie balionai nereikalingi. Taigi ar ta vieta panaudota, ar lieka laisva? Man noresis sumontuoti papildoma kuro baką ir tai būtų tiesiog ideali vieta. Kontrabanda aišku neužsiimu, man tik reikia bako naudotam aliejui, kad neužimtų vietos salone ar bagažinėje.
Atsakyti
Man toks ispudis, kad tik apsirukes zmogus gali sukurti toki automobili mega_shok.gif
Atsakyti
Turiu dyzeli Multipla. Liuks masina! Ir man jinai grazi, labai patogi vaziuot, erdvi, geras matomumas priekyje smile.gif Parkingas yra, gali issimt visas kedes ir veztis baldus! Gale gali net suni veztis smile.gif
Atsakyti