O jau kaktusų žiedai
nuostabūs nuostabių kaktusų žiedai
zydrunyte, labai dėkui rasakilos turiu du didelius kerus ir jie pas mane auga visiškoje sulėkaitoje pietų pusėje, kur saulė juos kepina nuo ankstyvo ryto iki vakaro (žemė pas mus gan "sunki") - nieko jiems, auga ir bujoja
Em/Er, ir medelių, ir krūmelių pas mus tikrai daug, tik jie dar visi nedidukai, nes visai aplinkai dar tik dveji/treji meteliai. Kiek šią akimirką staigiai prisimenu, tai turim tris ąžuolus fastigiata (čia jau trijų sūnų garbei), paprastą raudonlapį buką ir jo glaustašakę formą, maumedį, beržą, guobą pendulas, pušį mėlynspyglę fastigiatą, subalpinį kėnį compacta, šermukšnį ir tada jau tris obelis, dvi slyvas ir dvi kriaušes
...................
zuikiakrūmis vis dar žydi
žydi avižuolių "jūra" (į gėlyno "plikumą" nekreipkit dėmesio - jis ką tik "iškeptas" ir nespėjo įsibėgėt pagal mano viziją
o čia po truputuką jau "bėgioja"
lietuviškoji orchidėja, baltijinė gegūnė su heicherelės žiedais labai draugauja
pirmieji čiobrelių žiedai
dekoratyviniai česnakai Moly
o ką aš čia auginu - ar gali tai būt kažkoks gludas
zydrunyte, labai dėkui rasakilos turiu du didelius kerus ir jie pas mane auga visiškoje sulėkaitoje pietų pusėje, kur saulė juos kepina nuo ankstyvo ryto iki vakaro (žemė pas mus gan "sunki") - nieko jiems, auga ir bujoja
Em/Er, ir medelių, ir krūmelių pas mus tikrai daug, tik jie dar visi nedidukai, nes visai aplinkai dar tik dveji/treji meteliai. Kiek šią akimirką staigiai prisimenu, tai turim tris ąžuolus fastigiata (čia jau trijų sūnų garbei), paprastą raudonlapį buką ir jo glaustašakę formą, maumedį, beržą, guobą pendulas, pušį mėlynspyglę fastigiatą, subalpinį kėnį compacta, šermukšnį ir tada jau tris obelis, dvi slyvas ir dvi kriaušes
...................
zuikiakrūmis vis dar žydi
žydi avižuolių "jūra" (į gėlyno "plikumą" nekreipkit dėmesio - jis ką tik "iškeptas" ir nespėjo įsibėgėt pagal mano viziją
o čia po truputuką jau "bėgioja"
lietuviškoji orchidėja, baltijinė gegūnė su heicherelės žiedais labai draugauja
pirmieji čiobrelių žiedai
dekoratyviniai česnakai Moly
QUOTE(EljaRo* @ 2012 06 17, 02:22)
Mumrikai,jusu aplinka man pavyzdys ir svajone nezinau net nuo ko pradet ir ko noret ,po jusiskiu vaizdu
Didžiulis dėkui aš prie savo gėlynų nuolat kimbu, burbu, kad dar ne taip, dar toli iki mano vizijos įgyvendinimo, vis kinta įdėjos, supratimas kas ir kaip turi būt su metais keičiasi ir tai normalu . Bet nusiraminu kai pagalvoju, jog čia ne pastatytas namas, kad sienų nebeperstumdysi - gėles galim akilnot, komponuot iš naujo, kažkurių nepasiteisnusių atsisakyt, patinkančias daugint, jų plotus didint - taigis gėlyno kūrimas yra nuolat kintantis ir tuo malonus procesas, kad fantazija gali lietis laisvai
QUOTE(mumrikas @ 2012 06 17, 12:12)
Didžiulis dėkui aš prie savo gėlynų nuolat kimbu, burbu, kad dar ne taip, dar toli iki mano vizijos įgyvendinimo, vis kinta įdėjos, supratimas kas ir kaip turi būt su metais keičiasi ir tai normalu . Bet nusiraminu kai pagalvoju, jog čia ne pastatytas namas, kad sienų nebeperstumdysi - gėles galim akilnot, komponuot iš naujo, kažkurių nepasiteisnusių atsisakyt, patinkančias daugint, jų plotus didint - taigis gėlyno kūrimas yra nuolat kintantis ir tuo malonus procesas, kad fantazija gali lietis laisvai
Labai pritariu, nors kai pradejau savo aplinka tvarkyt - maniau, sast ir viskas padaryta. O dabar vyras juokiasi ir mano komponavimus vadina zaidimu sachmatais
kai aš einu kur nors persodint iškastą gėlę vyras visad sako "tai ką, vėl vedi gėlytę pasivaikščiot "
Tankiažiedžiai katilėliai
Šilingė
Šilinis gvazdikas
Gvazdikas draugauja su rasakila
Ramunėlės
Putoklis
Kaukazinis vaistutis ir nežydintis gražus
Iš pievų parsineštas katilėlis
Šilingė
Šilinis gvazdikas
Gvazdikas draugauja su rasakila
Ramunėlės
Putoklis
Kaukazinis vaistutis ir nežydintis gražus
Iš pievų parsineštas katilėlis
QUOTE(mumrikas @ 2012 06 17, 01:58)
ne,gludas geltonas.Turiu tokią ,visad gausiai žydi,bet va pavadinimas ant liežuvio galo,bet neatgaminu
QUOTE(eliss @ 2012 06 17, 15:53)
ne,gludas geltonas.Turiu tokią ,visad gausiai žydi,bet va pavadinimas ant liežuvio galo,bet neatgaminu
gludų tai būna ne tik geltonų, ir vyšniniai, ir rusvi jie būna, tik daug retesni, bet šitas gal ir ne gludas - įdomu būtų sužinot jo vardą
http://www.google.co...a...366&bih=622
QUOTE(EljaRo* @ 2012 06 16, 22:33)
Mumriko žiedai ir visi gėlynai nuostabūs
einu saviškių fotografuoti, vakare girsiuosi