QUOTE(nijole0619 @ 2012 06 04, 23:03)
Sveikutė, labai daug įdėta meilės, išpuoselėta, gražu, erdvu...
mini alyva-Pilibin
krūmas vadinasi veigėlė ir galite jį pagenėti ir gan stipriai) bus tankesnė, daugiau žiedų, atsijaunins krūmas.( iškart po žydėjimo).GAL KAS NORS MANO KITAIP...
ir vijoklis -sausmedis
o gėlė panaši į rytinę aguoną.
Labai ačiū
Iš tiesų tai man ne viskas patinka, šis gėlynas yra paliktas buvusių šeimininkų ir šiais metais nenorėjau daug ko keisti, laukiau kas išlįs, mano pačios tik gėlynėlis prie namo darytas ir keletas pakeitimų didžiajame gėlyne, kai jau viskas sudygo, matau kas man nelabai patinka ir kitais metais tikrai keisiu
Veigėlę jau labai daug išgenėjom, ji vargšelė buvo išvis visa susipainiojusi, bet kai baigs žydėti, dar truputi aš ją pakankinsiu
vijoklis sausmedis
aš maniau kad tai raganė
o apie sausmedį svajojau ir norėjau įsigyti, bet nebeturėjau kur sodinti
panašūs pumpurai ir man į aguonas, aš vos neišroviau kol buvo tik lapai , maniau kokia čia nesamonė, man tik užgožia viską, bet susilaikiau ir tik apatinius lapus apgenėjau, o dabar kaip apsipylė pumpurais , gražu žiūrėti , įkelsiu foto, kai sužydės
o čia dar foto iš pavasario , čia magnolija auginta iš sėklos, senieji šeimininkai sakė kad parsivežė iš Šilutės ir ji dar nežydėjusi, o šį pavasarį mums "naujokams" ji padovanojo žiedą
kaip fantastiškai atrodė tiks didelis medis su vienu žiedu