Įkraunama...
Įkraunama...

Pasigirkime žiedais - 5 tema

Kiek daug grožių pridėjot! wub.gif

user posted image user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 31, 09:18)

Kaip gražu thumbup.gif Lubinai - man vienos gražiausių gėlių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

apsiverksiu į lubinus žiūrėdama
mb negailestingai su traktoriuku visus nupjovė manydamas ,kad tai piktžolės doh.gif ir sakius buvau ... atsitokėjo tik jau post factum mad.gif
o jau tokie nemaži buvo o taip žiedų laukiau unsure.gif
belieka tik jūsų paveiksliukais džiaugtis
ir šiaip nesiseka .. kas lubinus išpjovė kas piliarožes antrametes unsure.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras 4u.gif

Žvaigždžiuke, būtų ir pas mane didesnių nuostolių, bet jau taip viską sudėliojau, kad vyras kuo mažiau žalos padarytų, visi gėlynai atskirti nuo vejos. Nors paskutinį sykį su trimeriu apeidamas kraštus nupjovė taip pat lubiną ir išsigando labiau biggrin.gif Et, ką jau jau post factum ir besakyt, tik paprašiau, kad pamerktų ir dabar terasą puošia.
Atsakyti
Gražuoliai Gaudvilės lubinai wub.gif
Ir aš noriu parodyti keletą kuklių žiedukų smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 31, 10:18)

Nuostabūs ne tik lubinai, bet ir visi derinukai 4u.gif Labai mėgstu aukštus tankius gėlynus wub.gif
Atsakyti
Gaudvile, Linetax, labai labai gražu wub.gif

gal atpažintumėt kaip šitas gėliokas vadinasi g.gif (turiu jo tik pernai šakelę nusižnybusi ir pas mane kol kas gal penkios šakelės šiemet išdygo) lapai mėsingi ir iš žemės išauga tokių "ūgliukų" krūva ir suaugęs augalas atrodo kaip graži apvali pagalvėlė biggrin.gif

user posted image

ir kaip vadinasi smulkiais baltai rožiniais žiedeliais žydinčios žalios ir margalapės gėlytės (žinojau tikrai pavadinimą, bet neužsirašiau ir jau kuris laikas nebeatgaminu blush2.gif )

user posted image

o čia šiaip bendras "bardakėlis" - jaunos gėlytės pas mane, aplinkai ir gėlynams dar tik antras/trečias pavasaris, tai net spirgu iš nekantrumo laukdama kada viskas suaugs į tokį vaizdą kaip noriu biggrin.gif

user posted image

user posted image

mano daržioko korekcijos biggrin.gif dešinėje pusėje prie tvoros sodindavau jurginus, bet nusibodo su jais terliotis - kask, iškask, lauk kol suauugs, pririšinėk, tai ėmiau ir užsodinau patvorį raganėm ir vijokliniais sausmedžiais - noriu kad ateity būtų žalia žydinti siena biggrin.gif Ir lentos kol kas nedažytos - bus tvoros spalvos ir tuomet jau taip aiškiai akių nebadys, nors iš šono žiūrint per gėles prieky ir dabar nesimato ax.gif

user posted image
Atsakyti
Mumrikai, Jusu darzas mano svajone, zyziu MB, kad tokio noriu, bet jis neturi laiko man irengti.....Gal kada nors. O Jus to darziuko gerybes tik vasara vartojate, ar is tokio ploto dar ir ziemai sis bei tas lieka?? 4u.gif Turejau as braskyna is lentu atitverta, bet vat jau ketvirta ar penkata vasara ir teko tas lentas krapstyti lauk, aisku, buvo neimpregnuotos, o Jus ka nors specialiai darete su lentomis ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 06 01, 10:18)

mano daržioko korekcijos biggrin.gif  dešinėje pusėje prie tvoros sodindavau jurginus, bet nusibodo su jais terliotis - kask, iškask, lauk kol suauugs, pririšinėk, tai ėmiau ir užsodinau patvorį raganėm ir vijokliniais sausmedžiais - noriu kad ateity būtų žalia žydinti siena biggrin.gif Ir lentos kol kas nedažytos - bus tvoros spalvos ir tuomet jau taip aiškiai akių nebadys, nors iš šono žiūrint per gėles prieky ir dabar nesimato  ax.gif

user posted image

Grazus ir tvarkingas darziukas thumbup.gif
Atsakyti
Pirmasis aguonėlių žiedas

user posted image

user posted image

user posted image

Patvorinis sinavadas ax.gif

user posted image

user posted image

Pradeda žydėti tradeskantė

user posted image
Atsakyti
user posted image
user posted image
Atsakyti
mumrikai - 4u.gif nu bet kam taip ant sovo gėlyčių sakot "bardakėlis". Dar supyks, ir nustos augti.

O daržiukas fainas. Tik patarčiau takiukus pasimulčiuoti žolyte, žievėm ar akmenukais, kad ravėti nereikėtų. O su raganėm gerai sugalvojot. Mane labai gundo tie Jūsų jurginai, kur namų ieško, bet į Šiaulius - toli, sunkūs... Saviškių apie 20 sukišau, irgi problema - kur kur kur... Patvory irgi raganės (viena nauja, kita išgelbėta iš po obels, ten nežydėdavo).

Dajulita - toks jausmas, kad mano sinavadai ir tradeskantė smile.gif Beje, gal kam Šiauliuose tokios spalvos tradeskantės reikia? 1 didelis keras ne vietoj auga smile.gif
Atsakyti