Grazus bijunai
Na ir mumriko ziedeliai kasmet dziugina:)
QUOTE(Dajulita @ 2012 05 29, 10:14)
O šitas misteris man ypač patiko. Nepažinojau tokio. Einu pasidomėt kas čia per grožis
gražuoliai bijūnai
mano gencijonas buvo pasislėpęs po kitų gėlių lapais, tai tik vieną žieduką išperėjo, bet dabar persodinau atvirai, tai kitais metais tikiuosi gausesniais žiedais džiaugtis ypač kai iškleido kelis naujus auginukus smagiausia, kad žiedai daug didesni už augalą
QUOTE(EljaRo* @ 2012 05 29, 12:03)
Na ir mumriko ziedeliai kasmet dziugina:)
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 29, 11:36)
gražuoliai bijūnai
mano gencijonas buvo pasislėpęs po kitų gėlių lapais, tai tik vieną žieduką išperėjo, bet dabar persodinau atvirai, tai kitais metais tikiuosi gausesniais žiedais džiaugtis ypač kai iškleido kelis naujus auginukus smagiausia, kad žiedai daug didesni už augalą
Tokia mintis šovė imkis verslo Priiminėk ekskursijas susipažinimui su gėlytėmis Tiktų darželinukai,moksleiviai,dar tokie kaip aš,kurie turguj ir visur augakiukais grozisi ir norėtų artimiau su jais susipažinti..darbas neišeinant iš namų,mielas,ko daugiau norėt Ir pertekliniai augaliukai naujus namus rastų...
QUOTE(amarrile @ 2012 05 29, 14:05)
Tokia mintis šovė imkis verslo Priiminėk ekskursijas susipažinimui su gėlytėmis
Ir aš ir aš noriu
QUOTE(amarrile @ 2012 05 29, 14:05)
Tokia mintis šovė imkis verslo Priiminėk ekskursijas susipažinimui su gėlytėmis Tiktų darželinukai,moksleiviai,dar tokie kaip aš,kurie turguj ir visur augakiukais grozisi ir norėtų artimiau su jais susipažinti..darbas neišeinant iš namų,mielas,ko daugiau norėt Ir pertekliniai augaliukai naujus namus rastų...
tai kad savų ir kaimynų vaikų per akis - beveik kaddien kieme vaikų darželis
o norintiems į svečius vartai nemokamai atveriami
QUOTE(Dajulita @ 2012 05 29, 14:06)
Ir aš ir aš noriu
ko verslo ar į svečius - jei verslo, tai prašom, o jei į svečius, taip pat mielai prašom
....................
sinevadai pražydo ir šiemet jų lapai vos man ne iki bambos
tamsiai mėlynas
o kaip šio sidabrinio "kilimėlio" vardas - turiu tokį stambesnį ir smulkutį, vat šį:
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 29, 21:06)
sinevadai pražydo ir šiemet jų lapai vos man ne iki bambos
tamsiai mėlynas
tamsiai mėlynas
Kokie grazus ir as tokiu noriu, o gal turit daigeliu ar jaunu augaliuku?
Mumrikai, dažnai pavartau Jūsų augaliukų albumus ir jau seniai norėjau Jums parašyti, kad be galo žaviuosi Jūsų darbžtumu, Neišsenkama fantazija, meile augalams, kantrybe..... Ir priimkite visas pagyras, nes esate tikrai to verta ir ne tik... Smagu, kad pasidalinate savo idėjomis, kad nuolat džiuginate savo nuostabiais žiedeliais
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 29, 22:06)
o kaip šio sidabrinio "kilimėlio" vardas - turiu tokį stambesnį ir smulkutį, vat šį:
Tai uolaskėlės
QUOTE(kristinkag @ 2012 05 29, 21:22)
Kokie grazus ir as tokiu noriu, o gal turit daigeliu ar jaunu augaliuku?
turiu po atliekamą kelmą abiejų spalvų - jau suaugę jie, šiuo metu žydi
Papildyta:
QUOTE(erika_daug @ 2012 05 29, 21:37)
Mumrikai, dažnai pavartau Jūsų augaliukų albumus ir jau seniai norėjau Jums parašyti, kad be galo žaviuosi Jūsų darbžtumu, Neišsenkama fantazija, meile augalams, kantrybe..... Ir priimkite visas pagyras, nes esate tikrai to verta ir ne tik... Smagu, kad pasidalinate savo idėjomis, kad nuolat džiuginate savo nuostabiais žiedeliais
ačiūūūūūūūūūūūūū labai labai labai kažkaip mes su kambarinėm ir lauko gėlytėm gerai sutariam - aš jaučiu malonumą apie jas tupinėdama, o jos man už tai atsilygina grožiu
QUOTE(jediara @ 2012 05 29, 21:43)
Tai uolaskėlės
dėkui taip ir įtariau, bet reikėjo patvirtinimo, kad neapsirinku - jų tiek įvairiausių, kad rodos visai skirtingi ir nepanašūs augalai
Baltoji sedula
Gal žinot kokie šių gėlyčių vardai
Gal žinot kokie šių gėlyčių vardai
Žiedai kas dieną vis nauji, kad niūri diena taptų saulėta
Šiek tiek bendrų gėlynėlių vaizdų
jau tuoj tuoj lelijos žydės
šviežiausias gėlynėlis, ką tik pasodinti augalėliai, todėl nabagiukas tuščias atrodo
tuoj naujos gėlytės į tuščius tarpis sušoks
jau tuoj tuoj lelijos žydės
šviežiausias gėlynėlis, ką tik pasodinti augalėliai, todėl nabagiukas tuščias atrodo
tuoj naujos gėlytės į tuščius tarpis sušoks