Dar keli žiedeliukai
Padėkit prisimint kaip šie gėliukai vadinasi - taip "užkrito", kad niekaip nepamenu
Krapinis bijūnas iš lėto žiedelius kelias, o gal žinot jo mėlyno kompaniono vardą Kai juokiuos "pilnavidurė žydrės atmaina"
Margalapis kaukazinis vaistutis ir aubretė
Ylalapis flioksas
Neužmirštuolė
Papildyta:
Baltašaknė
Auskarėliai
Rūdgrūdėlė skleidžia žiedelius
Rasakila kol kas be žiedų, bet po lietaus vis tiek žavinga
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 08, 10:25)
Dar keli žiedeliukai
Kaip visada Mumriko gėlynai - atgaiva akims
QUOTE(Rimmuse @ 2012 05 08, 21:19)
Kaip visada Mumriko gėlynai - atgaiva akims
ačiūūūūūūūūūūū tuoj su tulpėm užpulsiu - pačiai gėda kiek prifotografavau Iki tol tempiau laiką šiaip visokius gėliokus pakampėm paparacindama, bet kai pamačiau, kad ima tulpiukai pamažu nužydėt griebiau jautį už ragų
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 08, 11:25)
Padėkit prisimint kaip šie gėliukai vadinasi - taip "užkrito", kad niekaip nepamenu
Uolaskėlė
QUOTE(Emila @ 2012 05 08, 22:10)
Uolaskėlė
didelis dėkui
vienas iš mano gėlių darželių, kuriame gyvena rodyti gėliukai (kažin ką galvojo kaimynai, kai užsikorusi ant tvoros fotografavau )
šiapus ir anapus tvoros
šiapus.....
............anapus
apsisukus 180 laipsnių kampu
iš arčiau
Be žiedų, bet tik kol kas Mūsų žalioji zona
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 07, 23:49)
Dėkui Tulpių turiu apie 80 veislių, dabar žydi ar jau nužydėjo koks šešiadešimt, tai kai aptvarkysiu nuotraukas kad jau užpulsiu su jomis, tai užpulsiu
oho tiek daug
mumrikas - nu bet ir akrobatiniai sugebėjimai Iš kur tiek energijos ir laiko tokiems gėlynams prižiūrėti? Gal per mėnesiena krapštotės? Išduokit paslaptį, greitais
QUOTE(vija zemaite @ 2012 05 09, 00:25)
mumrikas - nu bet ir akrobatiniai sugebėjimai Iš kur tiek energijos ir laiko tokiems gėlynams prižiūrėti? Gal per mėnesiena krapštotės? Išduokit paslaptį, greitais
dėkui kaip aš sakau "kiekvienas vaikas įstato papildomą varikliuką" , taigis su metais vis greitėju ir greitėju
Tiesiog labai myliu gėles ir man aplink jas tupinėt vienas malonumas Per mėnesieną prie kompo tupiu ir nuotraukas tvarkau Čia tik vienas gėlių darželis, o pas mane jų daug daugiau
Štai ir daugiau gėliukų pražydo Tulpes rodau jau tik tulpių temoj, nes šią kimšte užkimščiau
Pirmasis pražydęs irisiukas
Žiogelis susidomėjęs stebi paparacę
žiedai sode - juodasisi sebentas ir valgomasis sausmedis
rūdgrūdėlė
rododendras "bunda"
radiolė
Pirmasis pražydęs irisiukas
Žiogelis susidomėjęs stebi paparacę
žiedai sode - juodasisi sebentas ir valgomasis sausmedis
rūdgrūdėlė
rododendras "bunda"
radiolė
QUOTE(mumrikas @ 2012 05 14, 00:48)
va čia tai foto
QUOTE(diasaja @ 2012 05 14, 07:20)
va čia tai foto
dėkui
Mėlitas žiedus aukštyn kelia
vienoks flioksas...
..........kitoks
.........trečioks, kompanijoj su aubretėm
margalapė kerija ir lanksva
sodo žiedai - braškės
....braškės, kurios draugauja su žemuogėm
braškynas gausiai apsipylęs žiedais
Padėkit atpažint kieno šie žiedai (kairėj tas pats krūmelis kaip dešinėj, tik žydintis). Dat tokį pat turiu tik margalapį
ir čia kas?
ir šitie žiedukai kokie?
ir čia kas?
ir šitie žiedukai kokie?