Įkraunama...
Įkraunama...

Gibraltaras

dar klausimas 4u.gif gal ir kiti atsakytų, kurie ilgiau nei dieną ten gyveno, kiek maždaug kainuoja viena diena vienam žmogui prasimaitinti kavinėse (pusryčiai, pietūs, vakarienė), na jei ne tikslia suma įvardytumėt, tai bent palyginus su kitomis šalimis ar Europos sostinėmis. Žodžiu, ar brangu ten?
Atsakyti
Kiek kainuotu prasimaitint? Ziurint ka valgysi ir kur valgysi, manau dienai pakaktu apie 20-30£ Viesbuciai tikrai pigiau Ispanijoj, Gibraltare pigiausias apie 50£ parai zmogui.
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2007 06 05, 09:43)
o gidai kokiomis kalbomis pasakoja - anglų/ ispanų ?

Visi vietiniai kalba anglu, ispanu kalbomis, kuria tau patogiau jie prisitaikys thumbup.gif
Atsakyti
Buvau as Gibraltare, Man labai labai patiko!!! thumbup.gif O kaip ispudingai atrodo uola nakti visa apsviesta!Oh doh.gif O kaip as noreciau vel ten sugrizti...Na ne vien del Gibraltaro ten mano pati mylimiausia draugyte gyvena blush2.gif Ir as jos be proto pasiilgusi esu wub.gif
Atsakyti
ir mes cia buvom su draugais pernai, mums labai patiko, imetu keleta nuotraukyciu 4u.gif
user posted image
St. Michael's Cave:
user posted image
vaizdas zemyn mirksiukas.gif :
user posted image
vaizdai is The Great Siege Tunnels:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

beje mes gyvenom Colahondoj, netoli Marbelos, tai buvom susiorganizave dienos eskursija i Gibraltara mirksiukas.gif verta thumbup.gif labai patiko 4u.gif
Atsakyti
Uz savaites isvykstam i Malaga.Is ten noretumem su nuomota masina nuvaziuot i Gibraltara.Gal kas is buvusiu galetu patarti,kaip ir kur ten vaziuoti,ka aplankyti?Ar imanoma patiems viska apziureti?Ar sunku rasti idomius objektus?
Atsakyti
Pabuvojom Gibraltare ir labai labai patiko thumbup.gif Tikrai nesutinku su vieno keliautojo nuomone,kad ten neverta vaziuoti schmoll.gif Labai labai grazus vaizdai nuo uolos virsunes,nuotaika praskaidrinancios bezdzioneles.
kas vaziuoja be mazu vaiku,tikrai rekomenduoju neimti gido su masina,o patiems viska apziureti,uzsikelti keltuvu i uolos virsune,pesciomis apvaikscioti uolas,karo tunelius.
Pries pat ivaziavima i Gibraltara stovi kioskelis,kur pardavinejami bilietai i keltuva,nacionalinio parko vietas(st.Michael Cave,The Great Siegel tunnel ir t.t),plaukiojima ir delfinu ziurejima.I visas tas vietas galima pirkti atskirus bilietus arba ju kombinacijas-labai apsimoka.I bilietu kaina ieina ir vienos dienos bilietas vaziuoti autobusu Gibraltare,todel visur galima nuvaziuoti.Duoda zemelapius ir autobusu marsrutus.Viska rasti paprasta.
Atsakyti
man patiko Gibraltare, kaip juokėmės su vyru - aš pirmą kart buvau Anglijoj lotuliukas.gif normaliai visi nuo Londono pradeda.. o aš nuo Gibraltaro. Unikalus tas jų oro uostas, linksmos beuodegės vagilės - pati mačiau kaip atsidarė šaldytuvą ir pavogė ledų porciją thumbup.gif
Vos nekilo tarptautinis skandalas smile.gif išlipom tokioj plynėj.. nieko, net siuoliuko prisėst nėra.. tik jūra iš vienos pusės matosi iš kitos sultono rūmai, mūsų gidas Angelo kažkaip pajuokavo, kad anglai su manim (nes mes buvom su angliška grupe), o vokiečiai pasilieka... apsidairiau... nu plynė, o fricai čia liks.... i toks juokas suėmė.. pradėjau kvatot iki ašarų.. o Angelo šokinėja aplinkui i ramina... kad lady, nebesijuok... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jei rimtai grįžt dar norėčiau, nes nors sala mažutė, bet nebuvom užsikėlę į viršų, laiko neliko.. tai čia kaip skolos nominacija.... kad kada nors būtinai... žiūrėsim, ar bus dar ten beždžionių ir anglų ar jau karaliaus ispanai
Atsakyti
Planuoju dabar kelione po Portugalija. Matau, kad vistik teks uzvaziuot trumpam ir i Ispanija aplankyt Gibraltara, Sevilija ir Malaga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Setonas @ 2010 05 31, 22:24)
Planuoju dabar kelione po Portugalija. Matau, kad vistik teks uzvaziuot trumpam ir i Ispanija aplankyt Gibraltara, Sevilija ir Malaga smile.gif

Rekomenduociau Ronda vietoj Malagos (jei truktu laiko) - is Sevilijos smagiais kalnu keliais iki jos, o is jos - i Gibraltara. fantastiskas 'must see' miestukas.
Atsakyti
QUOTE(Koper @ 2010 06 04, 13:08)
Rekomenduociau Ronda vietoj Malagos (jei truktu laiko) - is Sevilijos smagiais kalnu keliais iki jos, o is jos - i Gibraltara. fantastiskas 'must see' miestukas.

Visiskai pritariu drinks_cheers.gif Ronda labai verta pamatyt

O Gibraltaras mums siaip sau... rolleyes.gif Gal todel, kad uzsukom ten kelioms valandoms, pakeliui i Maroka ax.gif Siaip ispudzio nepaliko, tik ta uola grazi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VVaiva: 04 birželio 2010 - 13:12
QUOTE(Koper @ 2010 06 04, 13:08)

Paziurejau internete - tikrai miestas nerealus clap_1.gif O ka ten galima paveikt Ronda dar apart graziu vaizdu? Kokiu garsiu vietu yra ar tik grozetis tais kanjonais? Ten, jauciu, visos dienos reikia?
Atsakyti