Jai galima apsvieskit placiau Kokiu butent dovaneliu laukiama, konkreciau, nes man mat fantazija ribota Arba tiesiog pasistengsiu prisideti nors kokiu litu kitu
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 11 06, 19:42)
Jai galima apsvieskit placiau Kokiu butent dovaneliu laukiama, konkreciau, nes man mat fantazija ribota Arba tiesiog pasistengsiu prisideti nors kokiu litu kitu
Dovanėlės tinka viskas kas gaminama , knygos , puodeliai ir viskas panašiai . Labiausiai truksta dovanėlių vyrams
QUOTE(renax @ 2011 11 06, 20:25)
Labiausiai truksta dovanėlių vyrams
Po lapkričio 15d. pamegsiu kojinių vyrams.
Renax, labai džiugu, jog gruodžio 31 dienos tradicija taip šauniai prilipo
Jeigu reikės poros rankų tą dieną - mielai prisijungčiau prie pagalbos. Tad jeigu ką - duok žinoti!
Jeigu reikės poros rankų tą dieną - mielai prisijungčiau prie pagalbos. Tad jeigu ką - duok žinoti!
QUOTE(dahlia+++ @ 2011 11 07, 10:52)
Po lapkričio 15d. pamegsiu kojinių vyrams.
Labai labai bus ačiū
Papildyta:
QUOTE(agno @ 2011 11 07, 11:44)
Renax, labai džiugu, jog gruodžio 31 dienos tradicija taip šauniai prilipo
Prilipo aišku norėtusi kad ir išplistu , bet kol kas taip ir kapstomes Būtinai pranešiu
Stebuklas visada yra kažkur arti nevilties. E.M. Remarkas
Padėkos sąrašiukas :
1.KibirVibir su šeima , labai Jums ačiū
2.sobieska , aš likau be žodžių , labai gražios dovanėlės ir žodžiai
3.Indrė šalikėlis pasaka , ačiū jums
4.Kristina.N labai ačiū , už paaukotus pinigėlius bus nupirktos dovanėlės.
5.Ačiū už maišą knygų ir laukiu dovanojusios nikučio
6.ŽJ fantastiški naujametiniai dekupažiukai
Dovanėlėm turime 175 lt
Išsiuntinėjau laišką su prašymu visiems mano žinomiems žmonėms, kurie galbūt galėtų padėti, tai tikiuosi, kad dalis jų tikrai atsilieps ir prisidės prie paramos kuriant šventinę nuotaiką
Iš tikrųjų, jei reiktų kokios pagalbos, tai aš galiu ir šiaip padėti organizuojant ar pan.
Ir ačiū už galimybę, aš tikrai norėsiu aplankyti tuos visus žmones 'gyvai'
Iš tikrųjų, jei reiktų kokios pagalbos, tai aš galiu ir šiaip padėti organizuojant ar pan.
QUOTE(Rasma @ 2011 11 08, 21:31)
Išsiuntinėjau laišką su prašymu visiems mano žinomiems žmonėms, kurie galbūt galėtų padėti, tai tikiuosi, kad dalis jų tikrai atsilieps ir prisidės prie paramos kuriant šventinę nuotaiką
Labukas dabar pagrindinis darbas iėškoti kas norėtu prisidėti ( negaliu pasakyti kad visai blogai atsidaro perspektyvos , visi pritaria kad to reikia , bet matyt reikia žmonėms postūmio ), žmonės yra liudni ir matyt savos bėdos užspaudė , ir daug kas emigravo .
Gruodžio viduryje tai kuria popiete labai reikes rankučiu supakuoti padėti viska , tai pakviesiu į svečius visas norinčias
Ir aišku dalinimas tai viska sustyguosim Kaip gerai ,kad mūsų daug
Papildyta:
Padėkos sąrašiukas :
6.ŽJ fantastiški naujametiniai dekupažiukai
7.Rasma už pinigelius bus nupirktos dovanėlės
Dovanėlėm turime 275 lt
QUOTE(renax @ 2011 11 08, 22:30)
Labukas dabar pagrindinis darbas iėškoti kas norėtu prisidėti ( negaliu pasakyti kad visai blogai atsidaro perspektyvos , visi pritaria kad to reikia , bet matyt reikia žmonėms postūmio ), žmonės yra liudni ir matyt savos bėdos užspaudė , ir daug kas emigravo .
Gruodžio viduryje tai kuria popiete labai reikes rankučiu supakuoti padėti viska , tai pakviesiu į svečius visas norinčias
Taip, sudėtingiausia ir svarbiausia raati norinčiųjų prisidėti savo parama.. aš savo ruožtu kiek įmanoma kalbu, raginu ir platinu prašymus, o rezultatai šiaip ar taip - bus matyt
Be problemų dėl pakavimo
as labai atsiprasau gal kavilas mano klausimas, bet o kokio amziaus vaikuciai? noreciau ka nors pasiuti... bet net neisivazduojiu kokiu dydziu...
QUOTE(Sibile @ 2011 11 10, 16:12)
as labai atsiprasau gal kavilas mano klausimas, bet o kokio amziaus vaikuciai? noreciau ka nors pasiuti... bet net neisivazduojiu kokiu dydziu...
Bus lankomi suaugusieji
Būtų smagu, jei vis tiek galėtumėt prisidėti kokia miela smulkmena sergančiam žmogui
Padėkos sąrašiukas :
6.baltė fantastiški naujametiniai dekupažiukai
7.Rasma už pinigelius bus nupirktos dovanėlės
8.yyla turint tokią angelę sargę tikrai viskas pavyks , nerealus angeliukas su avinėliu
9.nojura jūsų dovanėlė labai sušildys šaltą dieną a kokiai damai
10.Jūratė auskariukai bus ausyčių puošmen
Dovanėlėm turime 275 lt