Įkraunama...
Įkraunama...

Užsikrėskime Kalėdiniu gerumu ......

Jai galima apsvieskit placiau blush2.gif Kokiu butent dovaneliu laukiama, konkreciau, nes man mat fantazija ribota blush2.gif Arba tiesiog pasistengsiu prisideti nors kokiu litu kitu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megi Simpson: 06 lapkričio 2011 - 18:43
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 11 06, 19:42)
Jai galima apsvieskit placiau  blush2.gif  Kokiu butent dovaneliu laukiama, konkreciau, nes man mat fantazija ribota  blush2.gif  Arba tiesiog pasistengsiu prisideti nors kokiu litu kitu  4u.gif

Dovanėlės tinka viskas kas gaminama , knygos , puodeliai ir viskas panašiai . Labiausiai truksta dovanėlių vyrams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2011 11 06, 20:25)
Labiausiai truksta dovanėlių vyrams  blush2.gif

Po lapkričio 15d. pamegsiu kojinių ax.gif vyrams.
Atsakyti
Renax, labai džiugu, jog gruodžio 31 dienos tradicija taip šauniai prilipo bigsmile.gif
Jeigu reikės poros rankų tą dieną - mielai prisijungčiau prie pagalbos. Tad jeigu ką - duok žinoti!
Atsakyti
QUOTE(dahlia+++ @ 2011 11 07, 10:52)
Po lapkričio 15d. pamegsiu kojinių  ax.gif  vyrams.

Labai labai bus ačiū wub.gif
Papildyta:
QUOTE(agno @ 2011 11 07, 11:44)
Renax, labai džiugu, jog gruodžio 31 dienos tradicija taip šauniai prilipo  bigsmile.gif
Jeigu reikės poros rankų tą dieną - mielai prisijungčiau prie pagalbos. Tad jeigu ką - duok žinoti!

Prilipo aišku norėtusi kad ir išplistu , bet kol kas taip ir kapstomes smile.gif Būtinai pranešiu 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Stebuklas visada yra kažkur arti nevilties. E.M. Remarkas
Padėkos sąrašiukas :

1.KibirVibir su šeima , labai Jums ačiū wub.gif
2.sobieska , aš likau be žodžių , labai gražios dovanėlės ir žodžiai wub.gif
3.Indrė šalikėlis pasaka , ačiū jums 4u.gif
4.Kristina.N labai ačiū , už paaukotus pinigėlius bus nupirktos dovanėlės.
5.Ačiū už maišą knygų ir laukiu dovanojusios nikučio 4u.gif
6.ŽJ fantastiški naujametiniai dekupažiukai wub.gif

Dovanėlėm turime 175 lt thumbup.gif
Atsakyti
Išsiuntinėjau laišką su prašymu visiems mano žinomiems žmonėms, kurie galbūt galėtų padėti, tai tikiuosi, kad dalis jų tikrai atsilieps ir prisidės prie paramos kuriant šventinę nuotaiką smile.gif

Iš tikrųjų, jei reiktų kokios pagalbos, tai aš galiu ir šiaip padėti organizuojant ar pan. 4u.gif
Ir ačiū už galimybę, aš tikrai norėsiu aplankyti tuos visus žmones 'gyvai' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 11 08, 21:31)
Išsiuntinėjau laišką su prašymu visiems mano žinomiems žmonėms, kurie galbūt galėtų padėti, tai tikiuosi, kad dalis jų tikrai atsilieps ir prisidės prie paramos kuriant šventinę nuotaiką smile.gif

Iš tikrųjų, jei reiktų kokios pagalbos, tai aš galiu ir šiaip padėti organizuojant ar pan. 4u.gif
Ir ačiū už galimybę, aš tikrai norėsiu aplankyti tuos visus žmones 'gyvai' 4u.gif

Labukas dabar pagrindinis darbas iėškoti kas norėtu prisidėti ( negaliu pasakyti kad visai blogai atsidaro perspektyvos , visi pritaria kad to reikia , bet matyt reikia žmonėms postūmio ), žmonės yra liudni ir matyt savos bėdos užspaudė , ir daug kas emigravo .
Gruodžio viduryje tai kuria popiete labai reikes rankučiu supakuoti padėti viska , tai pakviesiu į svečius visas norinčias 4u.gif
Ir aišku dalinimas tai viska sustyguosim 4u.gif Kaip gerai ,kad mūsų daug blush2.gif
Papildyta:
user posted image
Padėkos sąrašiukas :

6.ŽJ fantastiški naujametiniai dekupažiukai wub.gif
7.Rasma už pinigelius bus nupirktos dovanėlės wub.gif
Dovanėlėm turime 275 lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2011 11 08, 22:30)
Labukas dabar pagrindinis darbas iėškoti kas norėtu prisidėti ( negaliu pasakyti kad visai blogai atsidaro perspektyvos , visi pritaria kad to reikia , bet matyt reikia žmonėms postūmio ),  žmonės yra liudni ir matyt savos bėdos užspaudė , ir daug kas emigravo .

Gruodžio viduryje tai kuria popiete labai reikes rankučiu supakuoti padėti viska , tai pakviesiu į svečius visas norinčias  4u.gif

Taip, sudėtingiausia ir svarbiausia raati norinčiųjų prisidėti savo parama.. aš savo ruožtu kiek įmanoma kalbu, raginu ir platinu prašymus, o rezultatai šiaip ar taip - bus matyt smile.gif

Be problemų dėl pakavimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
as labai atsiprasau gal kavilas mano klausimas, bet o kokio amziaus vaikuciai? noreciau ka nors pasiuti... bet net neisivazduojiu kokiu dydziu... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sibile @ 2011 11 10, 16:12)
as labai atsiprasau gal kavilas mano klausimas, bet o kokio amziaus vaikuciai? noreciau ka nors pasiuti... bet net neisivazduojiu kokiu dydziu... ax.gif

Bus lankomi suaugusieji 4u.gif

Būtų smagu, jei vis tiek galėtumėt prisidėti kokia miela smulkmena sergančiam žmogui 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Padėkos sąrašiukas :

6.baltė fantastiški naujametiniai dekupažiukai wub.gif
7.Rasma už pinigelius bus nupirktos dovanėlės wub.gif
8.yyla turint tokią angelę sargę tikrai viskas pavyks , nerealus angeliukas su avinėliu wub.gif
9.nojura jūsų dovanėlė labai sušildys šaltą dieną wub.gif a kokiai damai biggrin.gif
10.Jūratė auskariukai bus ausyčių puošmen
Dovanėlėm turime 275 lt thumbup.gif

Atsakyti