Įkraunama...
Įkraunama...

Užsikrėskime Kalėdiniu gerumu ......

QUOTE(NoriuGyventi @ 2011 10 22, 20:25)
čia tik vilnius organizuojasi? o kaunas kaip?

Na matot Vilnius tai Respublikinė ligoninė ,tai vilniečių ligoninėje kai lankom nebūna dažniausiai , būna iš visokių rajonų . Aišku norėtusi , kad akcijos apimtu visas ligonines , bet patikėkit labai sunku išjudinti žmones , labai abejingi . Prisidėkit išjudinam ir padarom visose , mielai . Klaipėda yra dariusi kartu . Bet šie metai , matyt yra duoti išbandymui smile.gif Jei kas gali ir nori prisidėt drasiai man rašykite blush2.gif
Atsakyti
Pinigėlius pervesiu gavusi algą (lapkričio mėn. pradžioje), o šiaip noriu paklausti ar bus galima 'gyvai' aplankyt, t.y. prisidėt aplankant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2011 10 23, 20:30)
Pinigėlius pervesiu gavusi algą (lapkričio mėn. pradžioje), o šiaip noriu paklausti ar bus galima 'gyvai' aplankyt, t.y. prisidėt aplankant ax.gif

Labukas , tai aišku galima ir net labai būtų gerai jei kartu galėtum thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NoriuGyventi @ 2011 10 22, 19:25)
čia tik vilnius organizuojasi? o kaunas kaip?

Bus, NG ir Kaunas, esu tuo tikra , štai

QUOTE(dahlia+++ @ 2011 10 10, 21:46)
Taip, be abejo - bus kalėdinė akcija onkologinio skyriaus vaikučiams.

Susibūrė pernai, susiburs ir šiemet. Pernai to gerumo buvo labai labai daug. 4u.gif

o žmonės... jie yra visokie...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 23 spalio 2011 - 19:56
smile.gif+2011 10 23, 20:47-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 10 23, 20:47)
Bus, NG ir Kaunas, esu tuo tikra , štai
Susibūrė pernai, susiburs ir šiemet. Pernai to gerumo buvo labai labai daug.  4u.gif

o žmonės... jie yra visokie...

Hi smile.gif biškeli norėčiau atklaidint , nemaišykim vaikučių ir suaugusiujų . Vaikams yra akcijų , per naujuosius jie nuo jų vos atsigina , o va suauge lieka nuošalyje . Aš pas suaugusius papuoliau belankydama užaugusi vaiką smile.gif . Nors kartais suauges ar vaikas skirtumas būna puse metų. Ir kai suserga suauges , ypač moteris turinti vaikų , yra labai sunku ir lūdna . Vat taip ir gyvename .
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2011 10 24, 08:47)
Hi smile.gif biškeli norėčiau atklaidint , nemaišykim vaikučių ir suaugusiujų .

gal ir citata apie vaikučius susiklaidinau, bet su pernykšte Kauno patirtim, prisidėjo tie patys žmonės ir Angelų akcijoje suaugusiems ir vaikams... kad ir ne tai turima omeny, bet nemanau, kad reiktų kažkaip priešpriešinti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 25 spalio 2011 - 19:27
smile.gif+2011 10 25, 20:14-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2011 10 25, 20:14)
gal ir  citata apie vaikučius susiklaidinau, bet su pernykšte Kauno patirtim, prisidėjo tie patys žmonės ir Angelų akcijoje suaugusiems ir vaikams... kad ir ne tai turima omeny, bet nemanau, kad reiktų kažkaip priešpriešinti...

Kad matyt ne taip supratote , aš tik noriu neklaidinti , neižvelkite priešprešos .Vilniaus apimtis truputi didesnė nei Kauno , maždaug 120 žmonių sutinka ligoninėje naujus metus .Tai jei Kaunas prisidės prie dovanėlių bus labai šaunu smile.gif
Papraščiausiai poto būna nesusipratimu ir tiek ( nes būna kad gaunu rankdarbiukus vaikams ir t.t ) .
O dėl kauno akcijų aš žinau , per Dahlia perduodu žaisliukus akcijai ir kitką .
Atsakyti
Viskas ok, renax, kažkaip prisiminiau NG pernykštį angeliuką ir kažkaip "ne pagal temą" atsakiau. Reiks būt atidesnei, tiesiog man ir tie ir tie svarbu...ir visi kitom ligom sergantys. Tik kad žmogus esi labai ribotas, kad visai visur išsidalintum... Gražios šiltos akcijos. 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Stebuklas visada yra kažkur arti nevilties. E.M. Remarkas
Padėkos sąrašiukas :

1.KibirVibir su šeima , labai Jums ačiū wub.gif
2.sobieska , aš likau be žodžių , labai gražios dovanėlės ir žodžiai wub.gif
3.Indrė šalikėlis pasaka , ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2011 10 14, 22:33)
Tai aisku Mano kontaktai Renata Miliauskienė 865132220 renatautc@gmailcom
Adresas dovanėlėm Ozo 26-1 Vilnius 07151 Ačiū Jums  wub.gif

Noriu pasitikslinti. Nuėjau į paštą ir grįžau su visu siuntiniu atgal smile.gif
Adresas aiškus, bet pašto darbuotoja suabejojo, ar nereikia užrašyti gavėjo. Tai ar gavėjas būtų "VŠĮ užimtumo terapijos centras" ar kažkokią konkrečią pavardę užrašyt? Renata Miliauskienė?
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2011 11 03, 12:30)
Noriu pasitikslinti. Nuėjau į paštą ir grįžau su visu siuntiniu atgal smile.gif
Adresas aiškus, bet pašto darbuotoja suabejojo, ar nereikia užrašyti gavėjo. Tai ar gavėjas būtų "VŠĮ užimtumo terapijos centras" ar kažkokią konkrečią pavardę užrašyt? Renata Miliauskienė?

Reikia rašyti

Renata Miliauskienė Ozo 26-1 Vilnius 07151 , čia namų adresas . Labai jums ačiū smile.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Stebuklas visada yra kažkur arti nevilties. E.M. Remarkas
Padėkos sąrašiukas :

1.KibirVibir su šeima , labai Jums ačiū wub.gif
2.sobieska , aš likau be žodžių , labai gražios dovanėlės ir žodžiai wub.gif
3.Indrė šalikėlis pasaka , ačiū jums 4u.gif
4.Kristina.N labai ačiū , už paaukotus pinigėlius bus nupirktos dovanėlės.

Dovanėlėm turime 175 lt thumbup.gif
Atsakyti