Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(sayonara @ 2011 10 08, 20:22)
jo, mano galva, skrybėlė suardo autentiškumą ir kadro dramatizmą, padaro iš močiutės vos ne komišką personažą.

bet labai neblogai iš principo smile.gif

Kas keisčiausia, kad kai ji nusiėmė kepurė dingo visa dramatizmas, nesigavo nei viena foto...visos gavosi tokios dirbtinos nenatūralios...
Atsakyti
Siandien mieste meginau fotografuoti visokias detales ir abstrakcijas. Jei atvirai, tai nezinau, gavosi kas nors, ar ne unsure.gif Vienu momentu ziuriu - lyg ir patinka, po kurio laiko jau atrodo, kad slamstas visiskas, paskui vel ima patikti.. rolleyes.gif Idedu keleta, pakritikuokit, prasau 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Dar keletas - cia.

QUOTE(jokubaite @ 2011 10 08, 18:44)
tvarkau nuotraukas dar vienas ruduo. Ar negriūva? kirpau truputį ir susimakalavau  doh.gif

Man tai negriuva. Idomiai isdykauji mirksiukas.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 10 08, 19:21)
Man pačiai patinka, bet kažkodėl jaučiu, jog kažakas joje yra ne taip ar aš klystu???

Man patinka. Ir skrybele man jokiu komisku asociaciju neturi - gal kad as nemaciau, kaip ji be skrybeles atrode unsure.gif Liudna tokia mociute, baiksciu akiu. Israiskinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 08 spalio 2011 - 19:34
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 08, 19:34)
Siandien mieste meginau fotografuoti visokias detales ir abstrakcijas. Jei atvirai, tai nezinau, gavosi kas nors, ar ne  unsure.gif Vienu momentu ziuriu - lyg ir patinka, po kurio laiko jau atrodo, kad slamstas visiskas, paskui vel ima patikti.. rolleyes.gif Idedu keleta, pakritikuokit, prasau 4u.gif

pirmoji visai patiko, tokia tvarkinga, nėr ko kabintis, tik klausimas ar ji įdomi g.gif na man tai visai neįdomi.. kažko trūksta, kas sudomintų..

visos kitos nepatinka, toks jausmas, kad belekaip nufotografuota, visiškai negalvojant apie kompoziciją, o tik galvojant, kaip sutalpinti objektą į kadrą.. o sutalpinta viskas man rodos taip, tep liap smile.gif burdakėlis toks .. einu dar flickryje pakomentuosiu, jei šaus kas į galvą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 10 08, 19:21)
Man pačiai patinka, bet kažkodėl jaučiu, jog kažakas joje yra ne taip ar aš klystu???

viskas taip, prie detalių galima kabinėtis, kad megztinis skrybėlei per sunkus, plytos už nugaros, vos viršaus norėčiau, bet visumoj vis tik žiūrisi. Toks tikrumas jaučias. Ir jb tinka

jūržole iš visų abstrakcijų rinkčiaus "tiesiog spalvos" iš flickr, tik žmonių atspindžiai visi "perpjauti" joje, kitas kampas būtų įdomiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 08, 18:25)
man kaip ir viskas gerai čia atrodo, tik tas plytų fonas :/

As irgi pritarciau-fonas nuvagia demesi nuo moteriskes
Atsakyti
Sveikos. Truputi patrukdyti noriu, ir paklausti ar be namu darbu priimtumet bendrauti kartu. Neturiu kolkas profesionalaus fotoaparato, bet labai pradejau dometis fotografija, gavau pazada ji gauti is MB, tik laiko klausimas kada. O tada jau galeciau ir uzduotis atlikti smile.gif Kolkas turiu skaitmenini, kuris turi nemazai funkciju, galima is jo kazka isgauti,bet ne viska... Noreciau pamazu prisijunkti prie jusu, parodyti savo nuotraukytes. Sulaukti komentaru, patarimu, kritikos.

Ar butu imanoma. ?

Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2011 10 08, 19:58)
Sveikos. Truputi patrukdyti noriu, ir paklausti ar be namu darbu priimtumet bendrauti kartu. Neturiu kolkas profesionalaus fotoaparato, bet labai pradejau dometis fotografija, gavau pazada ji gauti is MB, tik laiko klausimas kada. O tada jau galeciau ir uzduotis atlikti smile.gif Kolkas turiu skaitmenini, kuris turi nemazai funkciju, galima is jo kazka isgauti,bet ne viska... Noreciau pamazu prisijunkti prie jusu, parodyti savo nuotraukytes. Sulaukti komentaru, patarimu, kritikos.

Ar butu imanoma. ?

sveika 4u.gif

na dėk , rodyk, bet jei klaidos bus susijusios su namų darbų užduotimis, tai teks juos daryti smile.gif nes mums čia pilstyti iš tuščio į kiaurą tai irgi beprasmis dalykas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2011 10 08, 19:58)

Ar butu imanoma. ?

tai kuriuos įmanoma, tuos ir bandyk atlikt mirksiukas.gif

aš vėl su savo foto reik atsigriebt, kad jau prie kompo visą dieną. Ar įdomu bent kiek? Ar tik rūkas man ant akių?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2011 10 08, 20:58)

Ar butu imanoma. ?

zinok, ir su tuo kuri turi, gali namu darbus daryt, manau wink.gif ar yra koks nors panasus ratukas?

user posted image
Atsakyti
pas ką dar prasinešt? neturiu ką veikt biggrin.gif bet nieko gero neišgirsit, daug blogio šiandien matau biggrin.gif temperatūra gal taip veikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 08, 17:22)
ir kaip? verta? nors zoom mažas bet kaip pats žiedas?

siap neblogas , bet jei zmogu is arciau fotografuoji bais istampo smile.gif kelios foto su juom darytos , ar ji dabar pirkciau? g.gif ne , pries metus pirkau bet tik viena kart naudojau , jauciu desiu i ebeju parduot g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 08, 21:07)
pas ką dar prasinešt? neturiu ką veikt  biggrin.gif  bet nieko gero neišgirsit, daug blogio šiandien matau  biggrin.gif temperatūra gal taip veikia  biggrin.gif

man tai nebent reikia pamokymo, kad neiciau ss keliu biggrin.gif
Atsakyti