Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(eurik@.k @ 2011 10 08, 16:59)
as turiu tokina 11-16 2.8 , tik karta naudojau peizazams  biggrin.gif

ir kaip? verta? nors zoom mažas bet kaip pats žiedas?

QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 08, 17:17)
o kokiu tu tikslu nori tokio plataus kampo? as tai imsiu 24mm 1.8, kai bus negaila pinigu biggrin.gif

aš turėjau canon tokį, 2..kažkiek nebeatsimenu, ai man nevertas jis dėmesio buvo, nežinau tokių fixų nemoku naudot. o plataus man daug kam reik, man kitinis per siauras. plius aš dar filmuoju. bet manau pradžiai gal reiktų išsinuomot, nors turėjau canon 10 - 22, tia patiko, bet čia tas seniai buvo
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 08, 19:22)
ir kaip? verta? nors zoom mažas bet kaip pats žiedas?
aš turėjau canon tokį, 2..kažkiek nebeatsimenu, ai man nevertas jis dėmesio buvo, nežinau tokių fixų nemoku naudot. o plataus man daug kam reik, man kitinis per siauras. plius aš dar filmuoju. bet manau pradžiai gal reiktų išsinuomot, nors turėjau canon 10 - 22, tia patiko, bet čia tas seniai buvo

na bet 10mm tai cia jau fish eye.. man tai ant cropo 50mm vis tiek bus mylimiausias. nes portretams yra super. 24mm noriu tik kai kuriom situacijom, kaip papildomo. ir tai bijau, kad is arciau esantys zmones kaip buozgalviai gausis biggrin.gif o tu tik kitini turi? bet gi tu pagrinde portretus fotkini, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 08, 15:09)
čia ta 24 - 70? o kaip Jums jis?

aš mąstau canon 10 - 22 ar tokina 11 - 16 f2.8, nebent čia dar kas nors ką patars, ba jau pusę mętų neapsisprendžiu, biudžetas nedidelis, o ir 50 1.4 norisi ir 85..  doh.gif

Fotkinau neseniai su nikono 24-70, f2.8. Na aš tai buvai laaaaabai net labai labai patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 10 08, 17:26)
seniai ka dejau  g.gif

emocija puiki, bet tos šakos virš galvos per sunkios

QUOTE(Yvette @ 2011 10 08, 17:57)

Įdėkit daugiau foto, ką. Visą dieną nieko nedarau tik mokinuosi. Atlekiu vis atsipūsdama pažiūrėti ar ką įdėjot ir vis nieko nerandu  smile.gif

sugrįžkit prie šitos mano darytos foto. Sumaniau pakvailioti ir papildžiau aprašymą.

galvojau, galvojau ir nesumąsčiau. Tikrai būtų graži dovana, tai kuri gaus, tik reikia tinkamos erdvės šiai fotografijai, nes ji puikiai atrodys kaip paveikslas.

QUOTE(jaukuciukas @ 2011 10 08, 18:05)
Labukas visoms.
Senai bebuvau pas jus, bet paskaitau vis kiek speju.
Atejau su klausimu blush-anim-cl.gif Ar butu imanoma sia foto isgelbet? http://www.flickr.co.../in/photostream jin man tokia miela, nu bet ta saule isdegino nemazai, as kiek betvarkyciau  norimo rezultato neisgaunu arba nemoku jo isgaut (foto nuorodoje nieko nedaryta). Jei nesunku kam pagelbeti buciau labai dekinga 4u.gif

nebent RAW turi galima bandyt ten su brush tool kai kurias vietas tamsint, bet man sunkiai einas tie dalykai doh.gif

tvarkau nuotraukas dar vienas ruduo. Ar negriūva? kirpau truputį ir susimakalavau doh.gif
user posted image

jūržole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 08, 14:09)
čia ta 24 - 70? o kaip Jums jis?

aaa.. gal be Jums galima būtų? biggrin.gif
nieko jis, darbinis toks, ne stebuklingas ir ne svajonių objektyvas. esu bandžius 17-55 ir 16-35, tai pastarasis - pasaka. bet brangus.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 08, 14:36)
Sveikos  4u.gif

mergiotės mūsų jau mytinasi, juosteles ryškina .. o aš sėdžiu sau su tempa "patenkinta" namuos cry.gif sumautas savaitgalis

sveik 4u.gif Zirzei irgi balions 4u.gif
Svajone, pas merginas palikau Tau įmautes, vis tiek Jūs dažniau matotės smile.gif

p.s. aš jau grįžau.. nesulaukiau ryškinimo, bet fotkinime sudalyvavau biggrin.gif biggrin.gif bus vaizdų, man išeinant atmosfera KAITO biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 10 08, 19:44)

nebent RAW turi galima bandyt ten su brush tool kai kurias vietas tamsint, bet man sunkiai einas tie dalykai  doh.gif

nea raw neturiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 08, 18:52)
aaa.. gal be Jums galima būtų? biggrin.gif
nieko jis, darbinis toks, ne stebuklingas ir ne svajonių objektyvas. esu bandžius 17-55 ir 16-35, tai pastarasis - pasaka. bet brangus.
sveik 4u.gif Zirzei irgi balions 4u.gif
Svajone, pas merginas palikau Tau įmautes, vis tiek Jūs dažniau matotės smile.gif

p.s. aš jau grįžau.. nesulaukiau ryškinimo, bet fotkinime sudalyvavau biggrin.gif biggrin.gif bus vaizdų, man išeinant atmosfera KAITO biggrin.gif

o, ačiū 4u.gif

blyn, nebepasakok kas ten vyko, o tai nusigraužiu tuoj ką nors doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jaukuciukas @ 2011 10 08, 18:52)
nea raw neturiu verysad.gif

be raw'o neišgelbėsi, tose batose vietose jokios informacijos neliko.. raw'u fotkinant tai lieka kažkiek, ir dar būna pataisoma, sunkiai bet pataisoma..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 08, 18:55)
o, ačiū  4u.gif

blyn, nebepasakok kas ten vyko, o tai nusigraužiu tuoj ką nors  doh.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 08, 12:49)
Na, švelniai.

Isties labai svelnios spalvos.

QUOTE(eurik@.k @ 2011 10 08, 16:26)
seniai ka dejau 

Man patiko, tik noreciau maziau kontrasto turbut g.gif

oi, as cia kaip tas jaunas menulis pasirodau biggrin.gif
Zaidima maciau zaidet-slepyniu- faina
Atsakyti
Man pačiai patinka, bet kažkodėl jaučiu, jog kažakas joje yra ne taip ar aš klystu???

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 10 08, 19:21)
Man pačiai patinka, bet kažkodėl jaučiu, jog kažakas joje yra ne taip ar aš klystu???

jo, mano galva, skrybėlė suardo autentiškumą ir kadro dramatizmą, padaro iš močiutės vos ne komišką personažą.

bet labai neblogai iš principo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 08 spalio 2011 - 19:25
QUOTE(Dalyja @ 2011 10 08, 19:21)

man kaip ir viskas gerai čia atrodo, tik tas plytų fonas :/
Atsakyti