Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(rG @ 2011 10 08, 14:49)
Na, švelniai.

labai svelniai smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 08, 15:36)
Sveikos  4u.gif

mergiotės mūsų jau mytinasi, juosteles ryškina .. o aš sėdžiu sau su tempa "patenkinta" namuos cry.gif sumautas savaitgalis

as irgi sirguliuoju, -sloga didziule, gerkle deganti, saltis purto istisai, ir dar akys asaroja, - tai as tau i kompanija console.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 10 07, 23:10)
'Rudeniskas rytas pro miegamojo langus'

user posted image

ka manot? tamsoka, ar kaip rytui, tokios spalvos tinka?

man tai labai labai patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 10 07, 23:10)
'Rudeniskas rytas pro miegamojo langus'

ka manot? tamsoka, ar kaip rytui, tokios spalvos tinka?

realybėj tai pasakiškas vaizdas, įsivaizduoju, bet viršus nepatinka g.gif

Jurzole, sutinku su kažkieno nuomone, kad virdulys neblogas, bet aplinka trukdo labai 4u.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 08, 14:49)
Na, švelniai.

labai wub.gif gal rekėjo tą raudonumą kur ne kur paryškint g.gif
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 08, 13:09)
čia ta 24 - 70? o kaip Jums jis?

aš mąstau canon 10 - 22 ar tokina 11 - 16 f2.8, nebent čia dar kas nors ką patars, ba jau pusę mętų neapsisprendžiu, biudžetas nedidelis, o ir 50 1.4 norisi ir 85..  doh.gif

as turiu tokina 11-16 2.8 , tik karta naudojau peizazams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 07, 23:50)
Dar pora kelioniniu, kad jau tvarkau jas...

Autoportretas su virduliu  biggrin.gif

Sviesos takas:

Labai gražios man ir spalvos ir akiai mielas vaizdas. Ryškiai buvai kažkur rytuose mirksiukas.gif
Truputį atrodo, jog čiuožia. Bet čia griečiau ne čiuožia, o reikėjo kelis žingsniukus, ar net milimetrovkė, paeit pačiai į kairę wink.gif man atrodo nėr tiksliai per vidurį kadravimas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 08, 00:15)
O del antrosios tai vat pabusiu uzsispyrusi - man patinka joje tas geltonumas, ir taip ziurejau, ir taip, ir nusprendziau nekeisti...  ax.gif

Vat ir man kartais atodo kad tas geltonumas priduoda kažką tokio mirksiukas.gif ši ir nebloga, bet... ana man gražiau žiūrėjosi ax.gif toks grynai rytietiškas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalyja: 08 spalio 2011 - 17:09
QUOTE(ypač @ 2011 10 08, 15:09)
čia ta 24 - 70? o kaip Jums jis?

aš mąstau canon 10 - 22 ar tokina 11 - 16 f2.8, nebent čia dar kas nors ką patars, ba jau pusę mętų neapsisprendžiu, biudžetas nedidelis, o ir 50 1.4 norisi ir 85..  doh.gif

o kokiu tu tikslu nori tokio plataus kampo? as tai imsiu 24mm 1.8, kai bus negaila pinigu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 10 08, 13:54)
Laba,

pasiūlymą dėl foto komentavimų:
Pvz. susidarom įdėtos nuotraukos vertinimo planą

šaunuolė, kad siūlai, bet nemanau, kad taip pagal planą ir bus schmoll.gif

ypač, aš turiu nikkor 17-55 f2,8G, peizažams labai tinka, ir iš arčiau gali ką nufotkint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagute: 08 spalio 2011 - 17:28
seniai ka dejau g.gif

user posted image
Atsakyti
Jokubaite, gražus pasiūlymas dėl komentavimo pagal tris tavo surašytus punktus, bet na nepamanu, kad prigis. Manau taip ir minimaliai esamų komentarų skaičius sumažės.

Įdėkit daugiau foto, ką. Visą dieną nieko nedarau tik mokinuosi. Atlekiu vis atsipūsdama pažiūrėti ar ką įdėjot ir vis nieko nerandu smile.gif

Eurikaite, nagi gražus vaikų užsiėmimas, susikaupimas. Baltos pėdkelnės kiek jau rėkia. Vis daugiau viršaus būtų pliusas. Bet ir taip, patraukia dėmesį.

sugrįžkit prie šitos mano darytos foto. Sumaniau pakvailioti ir papildžiau aprašymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 08 spalio 2011 - 18:02
Aciu uz komentarus mano kelioninems nuotraukoms 4u.gif Del virdulio galvoju, kad ko gero pasiliksiu prie spalvoto varianto su patvarkytu wb - gaila spalvu, kurios pirmiausia ir patrauke mano aki, ir kurios dingo j/b, nors fonas ir susvelnejo g.gif Del fono - gaila, kad nepagalvojau kitu kampu nufotografuoti, bet jau saukstai po pietu... smile.gif

jokubaite, geras kritikos planas, bet nemanau, kad daug kas jo laikysis, cia juk viskas spontaniskai vyksta... Nors aisku visada geriau sulaukti issamaus ir argumentuoto komentaro. Bet man va kartais buna, patinka nuotrauka arba ne, ir negaliu iskart pagristi, kuo - o laiko tai juk ner daug. Tai ir rasau tada tiesiog trumpai, kad patiko arba ne ax.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 08, 13:49)
Na, švelniai.

Labai svelniai smile.gif Grazios spalvos.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 08, 14:36)
tai,kad dobilai ten ne melyni  g.gif  tik fonas už jų mėlynuoja  smile.gif  ektar juostelė pastebėjau, kad vakarais, prie besileidžiančios saulės duoda tokio mėlynumo smile.gif

Man tai melsvus rodo... unsure.gif Bet dabar jau susigaudziau, kad cia baltieji dobiliukai, o tai siryt galvojau, kaip dabar cia raudonieji taip pamelynavo g.gif biggrin.gif

Ups, pameciau viena citata - jokubaite, labai patiko tavo ruduo bigsmile.gif Tik labai jau maza nuotrauka ikelei, be reikalo - ziurejau ziurejau, ir niekaip nesupratau, kas ten. Nuejau i Flickr, ir pagaliau supratau smile.gif Grazu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 08 spalio 2011 - 18:16
Labukas visoms.
Senai bebuvau pas jus, bet paskaitau vis kiek speju.
Atejau su klausimu blush-anim-cl.gif Ar butu imanoma sia foto isgelbet? http://www.flickr.co.../in/photostream jin man tokia miela, nu bet ta saule isdegino nemazai, as kiek betvarkyciau norimo rezultato neisgaunu arba nemoku jo isgaut (foto nuorodoje nieko nedaryta). Jei nesunku kam pagelbeti buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
as po kirkstyno fotkinimo taip noriu kokios atgaivos ir gero pafotkinimo is sirdies..
Atsakyti