Nebetersiu temos virduliu nuotraukomis, bet idejau cia dar du j/b variantus, kiek daugiau pakarpytus - pakomentuokit, kas netingit, kuris geresnis ir ar isvis geriau taip Man atrodo, kad bardako pakarpius lyg sumazejo
Tuo virdulio projekta ir baigsiu
Laba,
aš prie tų neįsižeidžiančių skaitytojų ir su konstruktyviu pasiūlymu. jau kokias 2 temas nespėju paskui Jus bet traukinys ..... nelaukia Dėstau pasiūlymą dėl foto komentavimų:
Pvz. susidarom įdėtos nuotraukos vertinimo planą
1. kompozicija
2. techninė pusė
3. idėja
ir komentuodamos laikomės plano. nesu per daug stipri fotografijoj, todėl turint kažkokį panašų planą būtų paprasčiau komentuot (jis 1 psl. būtų jei sutartume)
dabar pabandysiu Jūržolės šitą foto panagrinėt pagal tą modelį (nes ji paskutinė įkėlė):
1. kompozicija neprasta, tik antras planas atitraukia dėmesį (ypač tos baltos tiesios stiklinių laikiklio linijos, čia labiau tiktų įstrižos ar banguotos.
2. tamsoka
3. įdomi mintis, nors jau gana dažnai pastebima, ypač šioj erdvėj (autofotoatspindžiai)
P.S. tas planas tikrai tobulintinas, bet man tikrai turint kažką panašaus analizuot fotografijas būtų daug paprasčiau ir aiškiau
P.S.S.
aš vis dar fotografuoju, tik neturiu laiko foto sutvarkyt
mano ruduo...
aš prie tų neįsižeidžiančių skaitytojų ir su konstruktyviu pasiūlymu. jau kokias 2 temas nespėju paskui Jus bet traukinys ..... nelaukia Dėstau pasiūlymą dėl foto komentavimų:
Pvz. susidarom įdėtos nuotraukos vertinimo planą
1. kompozicija
2. techninė pusė
3. idėja
ir komentuodamos laikomės plano. nesu per daug stipri fotografijoj, todėl turint kažkokį panašų planą būtų paprasčiau komentuot (jis 1 psl. būtų jei sutartume)
dabar pabandysiu Jūržolės šitą foto panagrinėt pagal tą modelį (nes ji paskutinė įkėlė):
1. kompozicija neprasta, tik antras planas atitraukia dėmesį (ypač tos baltos tiesios stiklinių laikiklio linijos, čia labiau tiktų įstrižos ar banguotos.
2. tamsoka
3. įdomi mintis, nors jau gana dažnai pastebima, ypač šioj erdvėj (autofotoatspindžiai)
P.S. tas planas tikrai tobulintinas, bet man tikrai turint kažką panašaus analizuot fotografijas būtų daug paprasčiau ir aiškiau
P.S.S.
aš vis dar fotografuoju, tik neturiu laiko foto sutvarkyt
mano ruduo...
kas turit plačiakampius objektyvus, atsiliepkit - need help
QUOTE(jokubaite @ 2011 10 08, 13:54)
Laba,
na, manau, faina, kad galvoji ir surasei viska, bet laikytis komantavimo planu turint dienoj 24val, is kuriu trecdali pramigi, o trecdali pradirbi, bent man atrodo neimanoma o tuo labiau dingsta dziaugsmas o ar papunkciui komentuosim, ar kas ant liezuvio bus, nemanau, kad keis foto esme
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 08, 13:09)
na, manau, faina, kad galvoji ir surasei viska, bet laikytis komantavimo planu turint dienoj 24val, is kuriu trecdali pramigi, o trecdali pradirbi, bent man atrodo neimanoma o tuo labiau dingsta dziaugsmas o ar papunkciui komentuosim, ar kas ant liezuvio bus, nemanau, kad keis foto esme
toj vietoj 100 proc sutinku, nes pati tik iš paskos Jūsų bėgu... tiesiog džiaugsmui lieka paprastas komentaras, šitas pasiūlymas tik dėl wubikų temoj mažinimo, net tikrai tikiu, kad žmonėms neaišku, ko fotografijose ieškot.O ir neprivaloma visų taip išmėsinėt, tiesiog tas kurios prašos pataršomos
QUOTE(ypač @ 2011 10 08, 13:08)
kas turit plačiakampius objektyvus, atsiliepkit - need help
turiu sigmą canonui, bet vakar ją čia stipriai peikė
Jurzole, as uz spalvota patiko ideja
Na, švelniai.
QUOTE(rG @ 2011 10 08, 14:49)
svelniai. kaip nutapyta
QUOTE(sayonara @ 2011 10 08, 13:15)
turiu sigmą canonui, bet vakar ją čia stipriai peikė
čia ta 24 - 70? o kaip Jums jis?
aš mąstau canon 10 - 22 ar tokina 11 - 16 f2.8, nebent čia dar kas nors ką patars, ba jau pusę mętų neapsisprendžiu, biudžetas nedidelis, o ir 50 1.4 norisi ir 85..
Sveikos
mergiotės mūsų jau mytinasi, juosteles ryškina .. o aš sėdžiu sau su tempa "patenkinta" namuos sumautas savaitgalis
tai,kad dobilai ten ne melyni tik fonas už jų mėlynuoja ektar juostelė pastebėjau, kad vakarais, prie besileidžiančios saulės duoda tokio mėlynumo
mergiotės mūsų jau mytinasi, juosteles ryškina .. o aš sėdžiu sau su tempa "patenkinta" namuos sumautas savaitgalis
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 08, 11:43)
Pirma mintis pamacius buvo: melynu dobiliuku taigi nebuna! Bet grazios spalvos, ir saules spinduliai graziai zaidzia nuotraukoj.
tai,kad dobilai ten ne melyni tik fonas už jų mėlynuoja ektar juostelė pastebėjau, kad vakarais, prie besileidžiančios saulės duoda tokio mėlynumo
QUOTE(rG @ 2011 10 08, 15:49)
Na, švelniai.
Tikrai, kaip nutapyta..
svajone, sveik