Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nebetersiu temos virduliu nuotraukomis, bet idejau cia dar du j/b variantus, kiek daugiau pakarpytus - pakomentuokit, kas netingit, kuris geresnis ir ar isvis geriau taip 4u.gif Man atrodo, kad bardako pakarpius lyg sumazejo g.gif

Tuo virdulio projekta ir baigsiu doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Laba,

aš prie tų neįsižeidžiančių skaitytojų ir su konstruktyviu pasiūlymu. jau kokias 2 temas nespėju paskui Jus blush2.gif bet traukinys ..... nelaukia doh.gif Dėstau pasiūlymą dėl foto komentavimų:
Pvz. susidarom įdėtos nuotraukos vertinimo planą
1. kompozicija
2. techninė pusė
3. idėja

ir komentuodamos laikomės plano. nesu per daug stipri fotografijoj, todėl turint kažkokį panašų planą būtų paprasčiau komentuot (jis 1 psl. būtų jei sutartume)

dabar pabandysiu Jūržolės šitą foto panagrinėt pagal tą modelį (nes ji paskutinė įkėlė):

1. kompozicija neprasta, tik antras planas atitraukia dėmesį (ypač tos baltos tiesios stiklinių laikiklio linijos, čia labiau tiktų įstrižos ar banguotos.
2. tamsoka
3. įdomi mintis, nors jau gana dažnai pastebima, ypač šioj erdvėj (autofotoatspindžiai)

P.S. tas planas tikrai tobulintinas, bet man tikrai turint kažką panašaus analizuot fotografijas būtų daug paprasčiau ir aiškiau

P.S.S.
aš vis dar fotografuoju, tik neturiu laiko foto sutvarkyt blush2.gif
mano ruduo...
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jokubaite: 08 spalio 2011 - 12:56
kas turit plačiakampius objektyvus, atsiliepkit - need help
Atsakyti
QUOTE(jokubaite @ 2011 10 08, 13:54)
Laba,

na, manau, faina, kad galvoji ir surasei viska, bet laikytis komantavimo planu turint dienoj 24val, is kuriu trecdali pramigi, o trecdali pradirbi, bent man atrodo neimanoma biggrin.gif o tuo labiau dingsta dziaugsmas wink.gif o ar papunkciui komentuosim, ar kas ant liezuvio bus, nemanau, kad keis foto esme
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 08, 13:09)
na, manau, faina, kad galvoji ir surasei viska, bet laikytis komantavimo planu turint dienoj 24val, is kuriu trecdali pramigi, o trecdali pradirbi, bent man atrodo neimanoma biggrin.gif o tuo labiau dingsta dziaugsmas wink.gif o ar papunkciui komentuosim, ar kas ant liezuvio bus, nemanau, kad keis foto esme

toj vietoj 100 proc sutinku, nes pati tik iš paskos Jūsų bėgu... tiesiog džiaugsmui lieka paprastas komentaras, šitas pasiūlymas tik dėl wubikų temoj mažinimo, net tikrai tikiu, kad žmonėms neaišku, ko fotografijose ieškot.O ir neprivaloma visų taip išmėsinėt, tiesiog tas kurios prašos pataršomos
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2011 10 08, 13:08)
kas turit plačiakampius objektyvus, atsiliepkit - need help

turiu sigmą canonui, bet vakar ją čia stipriai peikė wink.gif
Atsakyti
Jurzole, as uz spalvota 4u.gif patiko ideja smile.gif
Atsakyti
Na, švelniai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 08, 14:49)

svelniai. kaip nutapyta
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 08, 13:15)
turiu sigmą canonui, bet vakar ją čia stipriai peikė wink.gif

čia ta 24 - 70? o kaip Jums jis?

aš mąstau canon 10 - 22 ar tokina 11 - 16 f2.8, nebent čia dar kas nors ką patars, ba jau pusę mętų neapsisprendžiu, biudžetas nedidelis, o ir 50 1.4 norisi ir 85.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

mergiotės mūsų jau mytinasi, juosteles ryškina .. o aš sėdžiu sau su tempa "patenkinta" namuos cry.gif sumautas savaitgalis

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 08, 11:43)
Pirma mintis pamacius buvo: melynu dobiliuku taigi nebuna!  smile.gif  Bet grazios spalvos, ir saules spinduliai graziai zaidzia nuotraukoj.

tai,kad dobilai ten ne melyni g.gif tik fonas už jų mėlynuoja smile.gif ektar juostelė pastebėjau, kad vakarais, prie besileidžiančios saulės duoda tokio mėlynumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 08, 15:49)
Na, švelniai.

Tikrai, kaip nutapyta..

svajone, sveik 4u.gif
Atsakyti