Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2011 10 11, 19:22)
Zinau, jog ne laiku ir nevietoj, bet jeigu zinot kaip padet ir galit, prasau man padeti.  biggrin.gif  cool.gif

Kaip panaikint tuos simple. Zinau, kad butu geriausia nusipirkt, taciau laiko nebeuztenka.  blush2.gif

padaryti pačiai kvietimą
Atsakyti

QUOTE(bizyte @ 2011 10 11, 21:07)
Laukinė25
Alexso (tik ne darbo dieną, plyyyyyyyyzzzzz  mirksiukas.gif )
Bizyte

oi kaip gaila, kad nepavyko šeštadienį.... doh.gif bet dar bus ane? mes labai norim, nes nuotraukos tai wow bigsmile.gif

Laukinė25
Alexso (tik ne darbo dieną, plyyyyyyyyzzzzz mirksiukas.gif )
Bizyte
Diancikas
Atsakyti
Kristuk, tokį kvietimą nėra sunku pasidaryti pačiai su PS. Netikiu, kad nemokėtum. smile.gif O tavo pavyzdyje man regis tikrai sunku tuos ženklus nukrapštyti. Heh, apgalvotose vietose jie uždėti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 10 10, 21:01)

laukiu dovanu Kaledoms, tik dar neissirenku vis niekaip kokio labiau noretusi smile.gif

QUOTE(birbusiukas @ 2011 10 11, 13:09)

jlclove tikrai mano manymu pirmas bandymas vykes, nu bent jau mane sustabde ties sita foto

aciu bigsmile.gif

sauniai merginos pasidarbavot. tikrai pavydu jums tokiu susitikimu. visos nuotraukos savaip grazios, nors labiausiai istrigo Akashos ir Maggie berots smile.gif tik rankos spec. sudeliotos, nea, nelimpa
Atsakyti
95 tema. smile.gif
http://www.supermama...howtopic=776879
Atsakyti
Laukinė25
Alexso (tik ne darbo dieną, plyyyyyyyyzzzzz )
Bizyte
Diancikas
Cheles
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2011 10 11, 20:49)
Laukinė25
Alexso (tik ne darbo dieną, plyyyyyyyyzzzzz  )
Bizyte
Diancikas
Cheles

kas čia kur kviečia? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 11, 22:01)
kas čia kur kviečia?  bigsmile.gif

Nugi seminaro merginos nori. biggrin.gif Matau gerai kabli pagavo. Butinai suorganizuosim, tik jau bus mokamas, bent simboliskai smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 11, 22:06)
Nugi seminaro merginos nori. biggrin.gif Matau gerai kabli pagavo. Butinai suorganizuosim, tik jau bus mokamas, bent simboliskai smile.gif

as i sarasus dar nesirasau, bet jei ka darysit, tai noresiu smile.gif
Atsakyti
As irgi dar nesirasau,bet labai pasistengsiu atvykt kita karteli,beje siandien kaip tik pagalvojau,kad bent simboliskai reiktu kazkoki mokesti is musu.Manau tikrai verta mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti