Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(o la la la @ 2011 10 10, 21:55)
Laukine, as pirma karta bandziau juosta fotkinti wink.gif Andrius ir merginos rode kaip juosta isideda, kur, kokie nustatymai reguliuojas smile.gif 
Andrius labai graziai tongue.gif apie sviesa kalbejo, kaip ja "supranta" fotoaparatai. Skaitmena tai daro uz mus ir mes apie tai net nemastom, o toks supratimas tikrai nemaiso, paaiskina klaidas.
Siaip, seminaras parode, kad ir senuku juostinuku  gali kurti ir fotografuoti, tam nereikia itin brangiu fotoaparatu, svarbu noras, domejimas, zinios ir PRAKTIKA  wink.gif

Baisiai gaila kad pamaniau, jog kas fotkina su skaitmena geriau palaukt kito seminaro.. Nu siaubingai gaila sad.gif

Reportažas kūdroj nerealus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 11, 09:27)
Say, varciau tavo duota nuoroda ir svaigau.... smile.gif Ir vel baisiai uzsimaniau mediumo sad.gif
Kad netersciau eterio, metu nuoroda Seminaro akimirkos
O patersimui, dar pora spalvotu kadru smile.gif

gražu wink.gif fainas reportažas biggrin.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 10 11, 09:53)
Tikrai kitaip ziurisi.
O darei pagal Andriaus metoda (skenuoji negatyva, po to PS verti) ar tiesiog kita programa?

nea, skenavau dar šį kartą senoju įprastuoju, bet reikės pabandyt ir Andriaus smile.gif apdirbau kita programa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 11, 09:58)

laukine apie FF labai grazhiai kalbejo. berods vienintele dar. manau skaitmena galima irgi labai isimylet, ypac gera stikla ;] ishsvajota. ilgai laukta. ir taupyta.

aš manau bet ką galima įsimylėti, lygiai taip kaip manau kad su bet kokiu fotkiu gali padayti super kadru tik reikia mokėti, o jie moki tai įrankiai ne visad labai svarbūs.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 11, 11:54)
Baisiai gaila kad pamaniau, jog kas fotkina su skaitmena geriau palaukt kito seminaro.. Nu siaubingai gaila sad.gif

Reportažas kūdroj nerealus.  bigsmile.gif

Na jei atsirastu norinciu.....
Atsakyti
Sveikos, nebespėju su jumis... verysad.gif
Nepatenkintas šefas kai darbo metu landžioju bei bendrauju SM... tai netampau liūto už ūso...

QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 11, 11:54)

vat ir aš juodai gailiuosi pražiopsojusi tokį dalyką angel_sadangel.gif ir kaip tik neturėjau ką veikt, tryniausi bei pramiegojau visą šeštadienį...
Atsakyti
šiandien man ne savų foto rodymo diena. ČIA
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif na ka prazuveliai grysta namo blush2.gif
kaip bebutu visdelto pirmiausiai esu mama ir kai mazylis serga tenka kitus uzsiemimus pasideti sonan doh.gif na va pasiguodziau.
O fotosesijiu tame tarpe turejau ir dabar turiu kruvas netvarkytu foto, oi nezinau nezianau kada apsikuopsiu doh.gif
reiktu imest ir jusu teismui kokia viena kita doh.gif gal ka gero patartumet

perzvelgiau paskutines temos tik nuotraukas, nes nedaug laiko turiu.
va kas uzkliuvo ax.gif
Ka man patinka tavo pirmoji naktine, antros gaila nerodo.
Svajone musu koki jaukus ir svajingi dobiliukai
jlclove tikrai mano manymu pirmas bandymas vykes, nu bent jau mane sustabde ties sita foto
gizzy labai man mielos rudeniškos spalvos kastonu ir pienes
jokubaite grazu grazu ( as cia apie voratinkliu raizgalyne ) \
Jurzole katyte po stalu gulinti (is kelionių foto) prikauste demesi
rG man patinka, tokia nesuvaidinta nuotaika ir spalvos liux

doh.gif na tikiuosi konors nesumaisiau
Atsakyti
QUOTE(birbusiukas @ 2011 10 11, 14:09)
Ka  man patinka tavo pirmoji naktine, antros gaila nerodo.

aciuks.gif Antrosios nėra, nes ištryniau iš albumo. smile.gif
Atsakyti
kristukas išsitrink az, negaliu parašyt tau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 11, 12:24)
Na jei atsirastu norinciu.....

Vienas yra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 10 11, 14:46)
kristukas išsitrink az, negaliu parašyt tau smile.gif

padaryta. pioneer.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif
turiu klausimėlį PRADŽIAMOKSLIŠKĄ, bet į paskutinių dienų temą: jei fotkinu juostiniu į j/b juostą ISO 400, o aparate, kur jautrumas nurodytas max yra 250. Tai ties ta paskutine reikšme ir nustatyt ? Ar aš čia ko nors nesupratau g.gif Ar juostą su mažesniu ISO pirkt g.gif

Iš matytų foto įstrigo Sayonara, besitaršanti plaukus bigsmile.gif
Atsakyti