Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2011 10 10, 15:51)
tai tikrai nebutina neshti spalvotas juostas i procentra, o galima vos ne i pasilaiciu maxima? man tai labai palengvintu gyvenima, bet kazhkaip nepasitikiu tais labais. be reikalo?

kad nebūtinai, tai tikrai. tiesiog paprasti lab'ai ne taip pagarbiai elgiasi su juostomis, ten būna ir pirštų atspaudų, ir dulkių kur kas daugiau, nesukarpytos juostos ir pan. bet jeigu skubu, aš tai kartais nuvežu į Europos PC esantį labą. labas labui nelygu, pvz., mano mikrorajone esantis lab'as savo nežinau kokiais veiksmais man drakoną mano mėgstamą padarė biggrin.gif http://fotokudra.lt/...5&nav=aut&page=

kita vertus, praėjusią savaitę procentrą norėjau išsprogdinti, tokią JB juostą vieną grąžino, kad pypt.. doh.gif

na va, perskanavau ir apdirbau kita programa, vaizdas, mano galva, skiriasi:

user posted image

p.s. nemačiau dar jb juostelės iš meeto, bet su mamyja ir paleidėju nėra nė vieno normalaus spalvoto kadro, viskas baisiai mėlyna ir grikiuota (grūdėta). tikiuosi, jb juosta atneš kokį malonų netikėtumą wink.gif jei nepatingėisu, šiandien ryškinsiu smile.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 11 spalio 2011 - 08:07
Dedu juostininkams pasižiūrėti, kiek skirtingų kamerų, vienas žmogus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 10 11, 07:22)
Nu sąžinės turėtumėt, man po dešimt dienų egzaminas.  lotuliukas.gif  Nedarykit mytų per šias dienas a? O tai reiks man kraustytis lauk iš temos  lotuliukas.gif

Nagi nagi... Tik jau nedrysk musu mesti smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 11, 08:54)
kad nebūtinai, tai tikrai. tiesiog paprasti lab'ai ne taip pagarbiai elgiasi su juostomis, ten būna ir pirštų atspaudų, ir dulkių kur kas daugiau, nesukarpytos juostos ir pan. bet jeigu skubu, aš tai kartais nuvežu į Europos PC esantį labą. labas labui nelygu, pvz., mano mikrorajone esantis lab'as savo nežinau kokiais veiksmais man drakoną mano mėgstamą padarė biggrin.gif http://fotokudra.lt/...5&nav=aut&page=

kita vertus, praėjusią savaitę procentrą norėjau išsprogdinti, tokią JB juostą vieną grąžino, kad pypt.. doh.gif

pasakok ka pridirbo?

Del sios foto jau sakiau, kad man zenklus skirtumas...
Ir einu pasizvalgyti....

Beje tikiuosi, ar nepabodom su savo meetu, tai sendien biski backstadzo imesiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 11, 08:29)
Nagi nagi... Tik jau nedrysk musu mesti smile.gif
pasakok ka pridirbo?

Del sios foto jau sakiau, kad man zenklus skirtumas...
Ir einu pasizvalgyti....

Beje tikiuosi, ar nepabodom su savo meetu, tai sendien biski backstadzo imesiu smile.gif

Procentras grąžino vieną jb juostą su juodais pastebimais taškais visuose kadruose ir tokios kaip šviesos juostos eina per pusę kadrų. kadangi pati ryškinau dalį kitų juostų iš tos pačios kelionės, darytų tuo pačiu fotiku, iš tos pačios juostų partijos, laikytos tokiomis pačiomis sąlygomis, galiu kaltinti tik procentrą, nes kitose juostose nieko panašaus nėra.

nepabodoM biggrin.gif laukiam.
Atsakyti
Say, varciau tavo duota nuoroda ir svaigau.... smile.gif Ir vel baisiai uzsimaniau mediumo sad.gif

Kad netersciau eterio, metu nuoroda Seminaro akimirkos

O patersimui, dar pora spalvotu kadru smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 10, 14:39)
Šiaip, susiradau valandinę auklytę ir kai ligos baigsis, mielai užbėgčiau į studiją, kaip suprantu šampas netinka, su baltu vynu, ane?

is kur ishtraukei, kad tik vynas ;] shampe gerai ;] aishku ne manes klausei, bet ;]
QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 15:30)
Ir siaip daugiau prie rimtu darbu jokio alkocholio... smile.gif

oho doh.gif as manau jis neblogai atpalaidavo ir keleta rezultatu butent deka jo biggrin.gif
QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 15:35)
gera poza, maggie irgi blin nieko daryt nereikia, galvelę krypt ir jau gerai biggrin.gif

nu da. zinai kaip as stengiausi? blink.gif man sunku atsipalaiduoti priesh objektyva. nesu easy model. bet vardan meno - viskas padaroma.
QUOTE(robobebras @ 2011 10 10, 15:38)
Bet man gan linksmai susiskaite ka jus tam tamsiam kambary prie romantisku raudonu sviesu veiket biggrin.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 19:55)
ne,čia skanavo Simona,kiek žinau senuoju būdu  g.gif o taviškis būdas tikrai geriau

o koks Kikes ir koks Andriushkos skenavimo budas? m? kazhka praleidau?
QUOTE(o la la la @ 2011 10 10, 19:28)
Na pardon - gryba pjaunu su ryskumu ir grudas islenda blush2.gif  Reikia dar mokytis tongue.gif

nepatinka tau grudas?
man tai labai. as savo toj serijos daug kur dirbtina uzdejau, nes labai vezha =]
QUOTE(Nieko sau @ 2011 10 10, 19:28)
Neįsivaizduoju kaip kažkas galėjo lyginti tave su ta iš Vedęs ir turi vaikų  lotuliukas.gif

as irgi biggrin.gif

aciu visiems uz komplimentus. ishvaizda dar ne viskas, paziurekite, kokiu nuostabiu fotografiu turime! kartais buna grazhus zmogus, o nuotraukose nu niekaip nesigauna. visgi "pateikimas" irgi labai svarbus ir ne visada visiems pavyxta. as nesutinku, kad koki nerealu zhvaigzhde modeli zymiai lengviau grazhiai nufotkinti negu mazhiau ishvaizdu. gabumai+laime+patirtis.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 11, 11:27)
Kad netersciau eterio, metu nuoroda Seminaro akimirkos

Oooo, pasirodo, isryskinus juosteles, fotosesijos dar tesesi bigsmile.gif

Fainas reportazas Kudros dienorastyje thumbup.gif
Pas mane dar turi buti triju "bobulyciu" foto tongue.gif .
Pamirsom apie bendra foto doh.gif Gi ruosemes tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 11 spalio 2011 - 09:46
QUOTE(sayonara @ 2011 10 11, 07:54)

user posted image
p.s. nemačiau dar jb juostelės iš meeto, bet su mamyja ir paleidėju nėra nė vieno normalaus spalvoto kadro, viskas baisiai mėlyna ir grikiuota (grūdėta). tikiuosi, jb juosta atneš kokį malonų netikėtumą wink.gif jei nepatingėisu, šiandien ryškinsiu smile.gif cool.gif

nu va, dabar gerai, man čia kikie laaaaaaabai graži rolleyes.gif čia vat man ji kitokia nei gyvenime smile.gif aišku tai ji, su niekuo nesumaišysi biggrin.gif bet tiesiog emociškai tokia rami rami, drovi tokia..
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 11, 09:54)

Tikrai kitaip ziurisi.
O darei pagal Andriaus metoda (skenuoji negatyva, po to PS verti) ar tiesiog kita programa?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 11 spalio 2011 - 09:55
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 22:31)
dėkui  4u.gif  jo jo,maggie buvo užsidegus  thumbup.gif

blush2.gif ziauriai gera kompanija, gera nuotaika (na su mazha telefonine intervencija, bet trumpam).
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 20:43)
aij, curvių aš nemėgstu, nes drastiškai tas kreives tampau , nemoku su jomis elgtis  schmoll.gif

lotuliukas.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 22:41)
dar negirdėjau, kad kuri nors sakytų, ***** kaip aš myliu savo ten kokį skaitmeninį  biggrin.gif  o, kad prie kokio juostinio širdis prisiriša, tai labai dažnai girdžiu smile.gif

laukine apie FF labai grazhiai kalbejo. berods vienintele dar. manau skaitmena galima irgi labai isimylet, ypac gera stikla ;] ishsvajota. ilgai laukta. ir taupyta.
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 10 10, 22:09)
Maggie nuotraukos labai patiko
Ech, ir kodel as ne LT....

Ei, juostininkai, nebandot keltis is sios temos, giarai  cool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sprogsiu tuoj is pavydo doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eurik@.k @ 2011 10 11, 10:03)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  sprogsiu tuoj is pavydo doh.gif  lotuliukas.gif

aš iš pavydo jau vieną ranką nusigraužiau biggrin.gif sėkmingai graužiuosi toliau, kad neteko sudalyvaut doh.gif biggrin.gif
Atsakyti