ei niekur nesikraustykit skaitau ir kramtau,bet sunkiai virskinu informacija jusu bet idooomuuu labai
Andriau nu va gali įdėti kur tau labiausiai patiko
pleeeeeeee, biški į temą, biški ne, nnors ne, visai ne į temą pavarysiu nusitrenkiau pas juostinykus, ir nuo pradžių temos postus pradėjau varyt, ir radau ten andriushkos nuorodą numestą http://www.erotinefo...o-galerija.html, negaliu, žiūriu ir kraupinuosi
cia tematiskai nakciai mestelejai ane?
QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 23:55)
cia tematiskai nakciai mestelejai ane?
sėdžiu ir net nesuprantu ar čia rimtai fotosesijos ar kaip ?
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 22:57)
sėdžiu ir net nesuprantu ar čia rimtai fotosesijos ar kaip ?
nyžynau bet žinok juokinga man buvo, gal ir negalima taip viešai juoktis, nu bet nu jumoras ar humoras, žodž
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 11, 00:05)
nyžynau bet žinok juokinga man buvo, gal ir negalima taip viešai juoktis, nu bet nu jumoras ar humoras, žodž
nu man irgi žinok
Maggie nuotraukos labai patiko
Ech, ir kodel as ne LT....
Ei, juostininkai, nebandot keltis is sios temos, giarai
QUOTE(o la la la @ 2011 10 10, 20:25)
Siaip buvo labai smagu, kad ne tusciai liezuviais pamalti susitikom, o tipo toki seminara, grupinio darbo fotografavima darem. Organizatoriai nuo dusios pasistenge ir sauniai studija paruose: Andrius visa studijine iranga, ryskalus, fiksazus, konteinerius susitempe, sunesta buvo visa kolekcija juostinuku paciupinejimui. Buvo tikrai SUPER! Beliko visu tuo dziaugtis, fotkinti, gera kai ir fonas , ir aparatura kokybiski, ir nuotaika, ir kompanija puiki,
QUOTE(dosa @ 2011 10 11, 00:09)
Maggie nuotraukos labai patiko
sėdim sėdim,ku jau čia su jumis darysi
QUOTE(dosa @ 2011 10 10, 22:09)
, einu ir as kur nors nusibliausiu
O jei rimtai, tai labai dziaugiuos kartu su visais, net negaliu isskirt kazkurio tai portreto, kiekvienas turi savito sarmo ir grozio. Saunuoles merginos .
QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 22:23)
As atsisakau kazkur kraustytis kategoriskai as vis dar mokausi ir kaskart nuo pradziu..... O vien del to, kad fotografuoju i juosta manes ignoruoti negalima, nors ir su telefonu fotkinciau visvien mokinuosi, o priemones ne tokios svarbios.... nes jei kas pasakys kitaip, tai ir su ff merginas i kita tema varysim ir tas kurios jau pazenge i pazengusiu tema
aš irgi atsisakau kur nors kraustytis, sorry