Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ei niekur nesikraustykit schmoll.gif biggrin.gif skaitau ir kramtau,bet sunkiai virskinu informacija jusu doh.gif bet idooomuuu labai bigsmile.gif
Atsakyti
Andriau nu va gali įdėti kur tau labiausiai patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
pleeeeeeee, biški į temą, biški ne, nnors ne, visai ne į temą pavarysiu biggrin.gif nusitrenkiau pas juostinykus, ir nuo pradžių temos postus pradėjau varyt, ir radau ten andriushkos nuorodą numestą http://www.erotinefo...o-galerija.html, negaliu, žiūriu ir kraupinuosi lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
cia tematiskai nakciai mestelejai ane? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 23:55)
cia tematiskai nakciai mestelejai ane? biggrin.gif

sėdžiu ir net nesuprantu ar čia rimtai fotosesijos ar kaip ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 22:57)
sėdžiu ir net nesuprantu ar čia rimtai fotosesijos ar kaip ?  lotuliukas.gif

nyžynau biggrin.gif bet žinok juokinga man buvo, gal ir negalima taip viešai juoktis, nu bet nu jumoras ar humoras, žodž biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 11, 00:05)
nyžynau  biggrin.gif  bet žinok juokinga man buvo, gal ir negalima taip viešai juoktis, nu bet nu jumoras ar humoras, žodž  biggrin.gif

nu man irgi žinok lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Maggie nuotraukos labai patiko

QUOTE(o la la la @ 2011 10 10, 20:25)
Siaip buvo labai smagu, kad ne tusciai liezuviais pamalti susitikom,  o tipo toki seminara, grupinio darbo fotografavima darem. Organizatoriai nuo dusios pasistenge ir sauniai studija paruose: Andrius visa studijine iranga, ryskalus, fiksazus, konteinerius susitempe, sunesta buvo visa kolekcija juostinuku paciupinejimui. Buvo tikrai  SUPER!  Beliko visu tuo dziaugtis, fotkinti, gera kai ir fonas , ir aparatura kokybiski, ir nuotaika, ir kompanija puiki,

Ech, ir kodel as ne LT.... user posted image

Ei, juostininkai, nebandot keltis is sios temos, giarai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 10 11, 00:09)
Maggie nuotraukos labai patiko
Ech, ir kodel as ne LT.... user posted image

Ei, juostininkai, nebandot keltis is sios temos, giarai  cool.gif

sėdim sėdim,ku jau čia su jumis darysi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 10 10, 22:09)
Ech, ir kodel as ne LT....

drinks_cheers.gif , einu ir as kur nors nusibliausiu cry.gif

O jei rimtai, tai labai dziaugiuos kartu su visais, net negaliu isskirt kazkurio tai portreto, kiekvienas turi savito sarmo ir grozio. Saunuoles merginos thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 22:23)
As atsisakau kazkur kraustytis kategoriskai cool.gif as vis dar mokausi ir kaskart nuo pradziu..... biggrin.gif O vien del to, kad fotografuoju i juosta manes ignoruoti negalima, nors ir su telefonu fotkinciau smile.gif visvien mokinuosi, o priemones ne tokios svarbios.... nes jei kas pasakys kitaip, tai ir su ff merginas i kita tema varysim smile.gif ir tas kurios jau pazenge i pazengusiu tema  tongue.gif

aš irgi atsisakau kur nors kraustytis, sorry biggrin.gif
Atsakyti
Nu sąžinės turėtumėt, man po dešimt dienų egzaminas. lotuliukas.gif Nedarykit mytų per šias dienas a? O tai reiks man kraustytis lauk iš temos lotuliukas.gif
Atsakyti