Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 10, 23:54)
O vat sita as kirpciau, kad nesimatytu rankoviu (man is pradziu ekrane butent taip rode, kai atsiverciau puslapi). Tada tikrai atrodytu kaip svetimos rankos ir butu liuks.

Aciu uz pastebejimus 4u.gif
Atsakyti
aš dabar galvoju dėl tų juostų g.gif gal besimokantiems fotografuoti, čia per daug nereikalingos jiems info? g.gif gal mum reikia kraustytis su savo juostom į senąją fotografiją? nes blyn, ateina žmogus išmokt apie fokusavimą, diafragmą, ir randa krūvą info apie pušinimus, ryškinimus g.gif unsure.gif
Atsakyti
Nerealiai.
Isimintiniausia Akashos ikelta spalvota Kikirike.
Pavaret, pances, gerules 4u.gif wub.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 11, 00:14)
aš dabar galvoju dėl tų juostų  g.gif  gal besimokantiems fotografuoti, čia per daug nereikalingos jiems info?  g.gif  gal mum reikia kraustytis su savo juostom į senąją fotografiją? nes blyn, ateina žmogus išmokt apie fokusavimą, diafragmą, ir randa krūvą info apie pušinimus, ryškinimus  g.gif   unsure.gif

Idomu, idomu biggrin.gif Bukit cia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neiste: 10 spalio 2011 - 22:16
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 23:14)
aš dabar galvoju dėl tų juostų  g.gif  gal besimokantiems fotografuoti, čia per daug nereikalingos jiems info?  g.gif  gal mum reikia kraustytis su savo juostom į senąją fotografiją? nes blyn, ateina žmogus išmokt apie fokusavimą, diafragmą, ir randa krūvą info apie pušinimus, ryškinimus  g.gif  unsure.gif

buvo tokia mintis,bet... na ten sėdi liaudis kuri na nežinau kaip sureaguotų į mūsų tokias blevyzgas lotuliukas.gif na gi ten jau tarkim juostininkų asai sėdi,o mes čia apie tą patį lotuliukas.gif nors gal ir klįstu,na bandom kraustytis,jei kas eis su manim, ir kartu įdės foto lotuliukas.gif o tai užsipuls ten mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 22:14)
aš dabar galvoju dėl tų juostų  g.gif  gal besimokantiems fotografuoti, čia per daug nereikalingos jiems info?  g.gif  gal mum reikia kraustytis su savo juostom į senąją fotografiją? nes blyn, ateina žmogus išmokt apie fokusavimą, diafragmą, ir randa krūvą info apie pušinimus, ryškinimus  g.gif  unsure.gif

Taigi ne kasdien taip biggrin.gif

Nors i pradziamoksli tai cia tikrai vis maziau panasu... kai kuriu lygis toks, kad as pvz savo nuotrauku jau nei rodyti nebedristu ax.gif Bet tai cia mano problema smile.gif
Atsakyti
Jetus, tai dabar reiks lakstyti per dvi temas.. biggrin.gif Pasilikit čia. Man irgi įdomu. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2011 10 10, 23:18)
Jetus, tai dabar reiks lakstyti per dvi temas.. biggrin.gif Pasilikit čia. Man irgi įdomu. tongue.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
As atsisakau kazkur kraustytis kategoriskai cool.gif as vis dar mokausi ir kaskart nuo pradziu..... biggrin.gif O vien del to, kad fotografuoju i juosta manes ignoruoti negalima, nors ir su telefonu fotkinciau smile.gif visvien mokinuosi, o priemones ne tokios svarbios.... nes jei kas pasakys kitaip, tai ir su ff merginas i kita tema varysim smile.gif ir tas kurios jau pazenge i pazengusiu tema tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 22:23)
As atsisakau kazkur kraustytis kategoriskai cool.gif as vis dar mokausi ir kaskart nuo pradziu..... biggrin.gif O vien del to, kad fotografuoju i juosta manes ignoruoti negalima, nors ir su telefonu fotkinciau smile.gif visvien mokinuosi, o priemones ne tokios svarbios.... nes jei kas pasakys kitaip, tai ir su ff merginas i kita tema varysim smile.gif ir tas kurios jau pazenge i pazengusiu tema  tongue.gif

biggrin.gif nu ir gerai, sėdim čia, jei niekam netrukdom drinks_cheers.gif gerai ir Kike sako, o tai po to gausis taip, kad juostinykam ten trukdom sedėt biggrin.gif
Atsakyti
A tai kaip dabar atskirti kur mano, o kur ne? Visi kadrai pas Tave. Dek savo nuoziura jei kas gero is juostos ar skaitmenos.
Atsakyti
Andriau, gi vyno negerei, tai turetum atsimint ka fotkinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 23:34)
A tai kaip dabar atskirti kur mano, o kur ne? Visi kadrai pas Tave. Dek savo nuoziura jei kas gero is juostos ar skaitmenos.

nefaina doh.gif g.gif
Atsakyti