Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 22:44)
Paleidejai sinchronizavimui ne prie ko.

Va dabar tai zinok nesutiksiu su tavim. Turejau puikia praktika, kaip su tuo paciu fotiku ir ta pacia studijos iranga naudojant skirtingus paleidejus sinchronizavo skirtingais greiciais. Su bevieliu veike ant /160 tosios, o su laidiniu sinchronizavo iki 1/250....
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 10, 21:36)
Nepatikėsi, bet ir aš tą jaučiu. Ir jau seniai. (riestinis ant i? smile.gif, rG)

Todėl labai bijau to kas bus. Nes manau, kad bus vistiek anksčiau ar vėliau.

Na, ko čia bijai, jei tik yra galimybė ir imi, nei daug kainuoja nei ką.
Aš tai niekad neatsižadėjau ir nematau tikslo, nes man patinka, bet jau nuo pradžių žinojau kada galėsiu, dar reiks palaukti metelius tikrai. Nebent netyčia į rankas pasitaikytų, bet su mano nervais kažin, man reikia, kad būtų ir laiko, ir skaneris, o dar ir turiu ką veikti su skaitmena, su photoshopu, tsakant žaidimų per akis smile.gif Nors čia kalbino viena, bet aš laikausi ir visai nesunku kai žinau, kad gausiu prizą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 10, 22:52)
biggrin.gif  lotuliukas.gif Kai kurie yra atsparūs virusui ir laikosi iki pat paskutiniųjų  tongue.gif Taip kad, TAIP, yra fotografuojančių su skaitmena  bigsmile.gif

na žiūrėsim žiūrėsim kiek čia truks tas atsparumas lotuliukas.gif dar gal ką parodyti? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2011 10 10, 21:47)
g.gif klausimas ar dauguma is jusu su juostom fotkinat  g.gif

šiaip visos pradėjom su skaitmeniniais veidrodiniais, bet va, pasirodo juosta geriau smile.gif gal ne dauguma juostom fotografuoja, bet tikrai nemažai čia mūsų tokių smile.gif kai kurios tik juosta fotografuoja, kitos ir juosta ir skaitmeniniais, kitos tik skaitmeniniais smile.gif tokia mišrainė biggrin.gif už tat daug visokių įdomybiu galima čia sužinoti, prisiskatyti smile.gif
Atsakyti
Kike, bet yra gi ir skaitmeniniu nieko. Kur Raudona zibinta ijungem cool.gif Nerodysit?
Atsakyti
Jau maniau, kad taip ir neprisikasiu iki temos pabaigos - kol perskaitau viena puslapi, vel naujas atsiranda doh.gif biggrin.gif Matyt, jau siandien bus ir pribaigta tema? mirksiukas.gif

O portretu kokiu puikiu prisiziurejau thumbup.gif Nors turiu prisipazinti, kad tie su visaip sudeliotom rankom tai dauguma man neypac... kuo paprasciau, tuo man matyt graziau g.gif

Ko gero, "avatarinis" say portretas labiausiai patiko biggrin.gif Fantastiskai nuotaikingas ir maziausiai teatriskas mirksiukas.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 09, 23:34)
tai čia tiesiog kitaip sudėliotos rankos,ir efektas tai ir turėjo būti kaip ne jos rankos  ax.gif

Na tai vadinasi tikslas pasiektas smile.gif Nors man vis tiek nea.

QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 08:16)
Rekomenduoju pasižiūrėti kelionės foto smile.gif mane tokios veža smile.gif matosi, kiek arti keliautojas prieina prie šalies, kurioje lankosi, gyventojų.. ir kad užmezga su jais santykį.. ne visos foto stiprios, bet man tendencija patiko.

Oi su kokiu malonumu perziurejau! bigsmile.gif Nors vat zmoniu nuotrauku tai man ten smarkiai per daug, ir kai kurios tokios pykst-pokst atrodo. Griezciau atrinkus, stipresnis ispudis liktu. Bet tikrai yra labai geru. Ir tokios gyvos jos, tiesiog alsuoja tos salies dvasia...

noisy-B, jlclove, jokubaite, aciu uz komentarus mano nuotraukai. Komentarai - geras daiktas, supratau pagaliau, kas negerai su ta nuotrauka. Nera aiskaus pagrindinio objekto. O kai nera jo, tai ir nuotraukos nera... ka gi, pamoka kitam kartui. Nors man ta nuotrauka vis tiek miela, liks archyve kaip egzotiskos keliones prisiminimas.

QUOTE(Maggie @ 2011 10 10, 12:20)
na pastebejau tendencija, kad LT geriau neishsiskirt  blush2.gif ta prasme dauguma fotografu fotografuoja tvarkingai, teisingai, paprastai (nes jame esme..?), lengvai. o man truksta vat tokio tipo nuotrauku, jos keistos, taip, gal ir aki rezhia, bet, pripazink, kokios idomios! vos ne kiekviena foto su mintim

drinks_cheers.gif Mane labiausiai ir suzavejo ta ideju gausa. Energija ir kurybingumas pas mergina tiesiog per krastus liejasi.

QUOTE(o la la la @ 2011 10 10, 18:28)
Rodau dar viena Maggie foto is ciklo "Svetimos rankos".

user posted image

O vat sita as kirpciau, kad nesimatytu rankoviu (man is pradziu ekrane butent taip rode, kai atsiverciau puslapi). Tada tikrai atrodytu kaip svetimos rankos ir butu liuks.

QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 21:16)
Na paivairinimui siek tiek spalvu is meeto... Visai netematiskai smile.gif

Kaip dramatiskai smile.gif Grazios spalvos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 10 spalio 2011 - 21:57
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 10, 23:29)
Gyvenime neįkirsčiau juostos nei terminų nei visų kitų techninių dalykų.. Bet su nekantrumu lauksiu Jūsų naujų mytų ir foto ir įspūdžių smile.gif

Laukine, as pirma karta bandziau juosta fotkinti wink.gif Andrius ir merginos rode kaip juosta isideda, kur, kokie nustatymai reguliuojas smile.gif
Andrius labai graziai tongue.gif apie sviesa kalbejo, kaip ja "supranta" fotoaparatai. Skaitmena tai daro uz mus ir mes apie tai net nemastom, o toks supratimas tikrai nemaiso, paaiskina klaidas.
Siaip, seminaras parode, kad ir senuku juostinuku gali kurti ir fotografuoti, tam nereikia itin brangiu fotoaparatu, svarbu noras, domejimas, zinios ir PRAKTIKA wink.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 22:54)
Kike, bet yra gi ir skaitmeniniu nieko. Kur Raudona zibinta ijungem cool.gif Nerodysit?

yra,reikia biški patvarkyti,aš šiuo metu vestuves tvarkau doh.gif va duosiu maggie kur fotkino jai pačiai tvarkyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 22:52)
Va dabar tai zinok nesutiksiu su tavim. Turejau puikia praktika, kaip su tuo paciu fotiku ir ta pacia studijos iranga naudojant skirtingus paleidejus sinchronizavo skirtingais greiciais. Su bevieliu veike ant /160 tosios, o su laidiniu sinchronizavo iki 1/250....

Tai cia ne paleidejai, o sinchronizavimo budai skirtingi mirksiukas.gif
Atsakyti
Andriau iš skaitmenos ir tavo kadrų yra taip kad prašom pasirodom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 22:58)
Tai cia ne paleidejai, o sinchronizavimo budai skirtingi mirksiukas.gif

OK.... Padarei mane lotuliukas.gif o as jau galvojau, kad tai tas pats.... biggrin.gif

Rimtai rodyk, ka tu prigaminai smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 10, 22:29)

Bet kai paskaitau kokia paukščių kalba čia kai kurie piliečiai kalba, suprantu kuo aiškiausiai: šviesiai galvai tik skaitmena, ir, pageidautina, kuo geresnis ff, kad mažiau savo smegenis sukt reikėtų smile.gif
Gyvenime neįkirsčiau juostos nei terminų nei visų kitų techninių dalykų.. Bet su nekantrumu lauksiu Jūsų naujų mytų ir foto ir įspūdžių smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti