Jau maniau, kad taip ir neprisikasiu iki temos pabaigos - kol perskaitau viena puslapi, vel naujas atsiranda
Matyt, jau siandien bus ir pribaigta tema?
O portretu kokiu puikiu prisiziurejau
Nors turiu prisipazinti, kad tie su visaip sudeliotom rankom tai dauguma man neypac... kuo paprasciau, tuo man matyt graziau
Ko gero, "avatarinis"
say portretas labiausiai patiko
Fantastiskai nuotaikingas ir maziausiai teatriskas
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 09, 23:34)
tai čia tiesiog kitaip sudėliotos rankos,ir efektas tai ir turėjo būti kaip ne jos rankos
Na tai vadinasi tikslas pasiektas
Nors man vis tiek nea.
QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 08:16)
Rekomenduoju pasižiūrėti kelionės
foto mane tokios veža
matosi, kiek arti keliautojas prieina prie šalies, kurioje lankosi, gyventojų.. ir kad užmezga su jais santykį.. ne visos foto stiprios, bet man tendencija patiko.
Oi su kokiu malonumu perziurejau!
Nors vat zmoniu nuotrauku tai man ten smarkiai per daug, ir kai kurios tokios pykst-pokst atrodo. Griezciau atrinkus, stipresnis ispudis liktu. Bet tikrai yra labai geru. Ir tokios gyvos jos, tiesiog alsuoja tos salies dvasia...
noisy-B, jlclove, jokubaite, aciu uz komentarus mano nuotraukai. Komentarai - geras daiktas, supratau pagaliau, kas negerai su ta nuotrauka. Nera aiskaus pagrindinio objekto. O kai nera jo, tai ir nuotraukos nera... ka gi, pamoka kitam kartui. Nors man ta nuotrauka vis tiek miela, liks archyve kaip egzotiskos keliones prisiminimas.
QUOTE(Maggie @ 2011 10 10, 12:20)
na pastebejau tendencija, kad LT geriau neishsiskirt
ta prasme dauguma fotografu fotografuoja tvarkingai, teisingai, paprastai (nes jame esme..?), lengvai. o man truksta vat tokio tipo nuotrauku, jos keistos, taip, gal ir aki rezhia, bet, pripazink, kokios idomios! vos ne kiekviena foto su mintim
Mane labiausiai ir suzavejo ta ideju gausa. Energija ir kurybingumas pas mergina tiesiog per krastus liejasi.
QUOTE(o la la la @ 2011 10 10, 18:28)
Rodau dar viena Maggie foto is ciklo "Svetimos rankos".
O vat sita as kirpciau, kad nesimatytu rankoviu (man is pradziu ekrane butent taip rode, kai atsiverciau puslapi). Tada tikrai atrodytu kaip svetimos rankos ir butu liuks.
QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 21:16)
Na paivairinimui siek tiek spalvu is meeto... Visai netematiskai
Kaip dramatiskai
Grazios spalvos.