MAggie- užuolaidėlių ir blykstės sinchronizacija blykstės šviesos impulso ir užuolaidėlių atsidarymo suderinimas taip, kad apšviečiama būtų tik tada, kai užuolaidėlė atsidaro. Jei užuolaidėlės atsidarys ir užsidarys didesniu greičiu, nei blykstė nušvies fotografuojamą objektą, gautas kadras bus arba nepakankamai eksponuotas, arba eksponuota bus tik dalis kadro (yra išorinės blykstės, kurios leidžia naudoti daug trumpesnį išlaikymą).
Y
Siaip buvo labai smagu, kad ne tusciai liezuviais pamalti susitikom, o tipo toki seminara, grupinio darbo fotografavima darem. Organizatoriai nuo dusios pasistenge ir sauniai studija paruose: Andrius visa studijine iranga, ryskalus, fiksazus, konteinerius susitempe, sunesta buvo visa kolekcija juostinuku paciupinejimui. Buvo tikrai SUPER! Beliko visu tuo dziaugtis, fotkinti, gera kai ir fonas , ir aparatura kokybiski, ir nuotaika, ir kompanija puiki,
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 10, 23:14)
Siūlau temą paskelbt mirusia, po tokio myto tokių foto. Aš asmeniškai, nebeturiu ką pasakyt. Nei dėl Jūsų įspūdžių, nei dėl komentarų, nei dėl diskusijos, nu ir tikrai, nei dėl foto. Amen. Nerealu.
Siaip buvo labai smagu, kad ne tusciai liezuviais pamalti susitikom, o tipo toki seminara, grupinio darbo fotografavima darem. Organizatoriai nuo dusios pasistenge ir sauniai studija paruose: Andrius visa studijine iranga, ryskalus, fiksazus, konteinerius susitempe, sunesta buvo visa kolekcija juostinuku paciupinejimui. Buvo tikrai SUPER! Beliko visu tuo dziaugtis, fotkinti, gera kai ir fonas , ir aparatura kokybiski, ir nuotaika, ir kompanija puiki,
Laukine - dėkui,mes ir stengiamės su jais gražiai,tikiuosi nesipyksim
QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 22:16)
Na paivairinimui siek tiek spalvu is meeto... Visai netematiskai
nu nieko, nieko potograpijos jusu, grazu. Va turiu klausima, susijusi su sita paskutine foto, spalvos gerai. Gal turit kokiu knygu susijusiu su color theory fotografijoje? Neina rast... Kur apie kompozicija tose tai apie spalvas labai menkai tebuna uzsiminta...
pvz. domintu "The Photograph: Composition and Color Design"
QUOTE(o la la la @ 2011 10 10, 22:25)
Siaip buvo labai smagu, kad ne tusciai liezuviais pamalti susitikom, o tipo toki seminara, grupinio darbo fotografavima darem. Organizatoriai nuo dusios pasistenge ir sauniai studija paruose: Andrius visa studijine iranga, ryskalus, fiksazus, konteinerius susitempe, sunesta buvo visa kolekcija veidrodinuku paciupinejimui. Buvo tikrai SUPER!
juostinuku
Aš kaip tik ne ausis suglaudus sėdžiu, o žiūriu ir mokausi kaip reikia kurti nuostabius portretus.
aš dar flickr pasigrožėjau, nu žinokit būtumėt arčiau išbučiuočiau visas. Aha, nors kartą leiskit ir man wubišką komentarą parašyti.
Patiko Kikirikes daryti portretai, o Maggie tai apskritai - džiugina. Kažkaip prisiminiau, kaip vis pasakai, kad tau fotografija malonumas, nespaudi. Nesifotografuoja nereik. Tai vat, įsivaizduoju kaip fainai laiką leidai/ot, nes tokie iš širdies, faini portretai.
Patiko Kikirikes daryti portretai, o Maggie tai apskritai - džiugina. Kažkaip prisiminiau, kaip vis pasakai, kad tau fotografija malonumas, nespaudi. Nesifotografuoja nereik. Tai vat, įsivaizduoju kaip fainai laiką leidai/ot, nes tokie iš širdies, faini portretai.
QUOTE(o la la la @ 2011 10 10, 21:25)
Siaip buvo labai smagu
Gal gana jau pilt tą druską? Aš jau kelintą dieną į savo fotiką piktai žiūriu ir mielai fotkinčiau su juosta vien dėl tokių mytų
Bet kai paskaitau kokia paukščių kalba čia kai kurie piliečiai kalba, suprantu kuo aiškiausiai: šviesiai galvai tik skaitmena, ir, pageidautina, kuo geresnis ff, kad mažiau savo smegenis sukt reikėtų
Gyvenime neįkirsčiau juostos nei terminų nei visų kitų techninių dalykų.. Bet su nekantrumu lauksiu Jūsų naujų mytų ir foto ir įspūdžių
QUOTE(Yvette @ 2011 10 10, 22:29)
aš dar flickr pasigrožėjau, nu žinokit būtumėt arčiau išbučiuočiau visas. Aha, nors kartą leiskit ir man wubišką komentarą parašyti.
dėkui jo jo,maggie buvo užsidegus
Papildyta:
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 10, 22:29)
Gal gana jau pilt tą druską? Aš jau kelintą dieną į savo fotiką piktai žiūriu ir mielai fotkinčiau su juosta vien dėl tokių mytų
Bet kai paskaitau kokia paukščių kalba čia kai kurie piliečiai kalba, suprantu kuo aiškiausiai: šviesiai galvai tik skaitmena, ir, pageidautina, kuo geresnis ff, kad mažiau savo smegenis sukt reikėtų
Gyvenime neįkirsčiau juostos nei terminų nei visų kitų techninių dalykų.. Bet su nekantrumu lauksiu Jūsų naujų mytų ir foto ir įspūdžių
žinai,niekada nesakyk niekada ir buvo kalbama per seminarą ir apie bendrus dalykus ,juk tai bendrai yra FOTOGRAFIJA
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 10, 21:29)
Aš jau kelintą dieną į savo fotiką piktai žiūriu ir mielai fotkinčiau su juosta vien dėl tokių mytų
po šito tavo posto supratau, kad anksčiau ar vėliau jaučiu ir tu įbrisi į tą liūną užteks tik vienam juostinykų myte pasivaidelent, ir užsikrėsi
OT (o gal visai ir ne). NAUJOKEM ir ne tik
zinote kiek as to laukiau?! hehehehe. pusiau juokais, pusiau rimtai - visgi ne viskas taip smooth and easy, reikia dirbt (o as tingejau, ilga laika tingejau), kad sulaukt komentaru, gero zodzio, apskritai konstruktyvios kritikos. uzsidirbt t'sakant. kartais tai netgi ne menesiai, o metai
krc, einu as vynelio isipilsiu.
kada next seminaras?
zinote kiek as to laukiau?! hehehehe. pusiau juokais, pusiau rimtai - visgi ne viskas taip smooth and easy, reikia dirbt (o as tingejau, ilga laika tingejau), kad sulaukt komentaru, gero zodzio, apskritai konstruktyvios kritikos. uzsidirbt t'sakant. kartais tai netgi ne menesiai, o metai
krc, einu as vynelio isipilsiu.
kada next seminaras?
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 21:33)
po šito tavo posto supratau, kad anksčiau ar vėliau jaučiu ir tu įbrisi į tą liūną užteks tik vienam juostinykų myte pasivaidelent, ir užsikrėsi
Nepatikėsi, bet ir aš tą jaučiu. Ir jau seniai. (riestinis ant i? , rG)
Todėl labai bijau to kas bus. Nes manau, kad bus vistiek anksčiau ar vėliau.