Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 10 10, 22:03)
Tai, kad ne visos dar parodė. Akashos mažai mačiau. Say regis dar mažai rodė. rolleyes.gif

taigi va sakau kad Simona keltų ryžikę lotuliukas.gif
Atsakyti
maggie, N E R E A L I A I fainos foto. Visos tokios skirtingos, su sava nuotaika, charakteriu. bigsmile.gif O ta apacioje juosta savotisko sarmo priduoda. As vis ziurejau ir galvojau kaip tu cia taip idomiai padarei. thumbup.gif g.gif blink.gif
Atsakyti
bet visos kokios fotogeniškos, kad net pavydu darosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 22:10)
bet visos kokios fotogeniškos, kad net pavydu darosi  bigsmile.gif

nu nu,aš tau tikrai paprasta ir niekuom neišsiskirianti,nu tik kad ryža lotuliukas.gif doh.gif ir kad fotoojbketyvo nebijau
Atsakyti
Siūlau temą paskelbt mirusia, po tokio myto tokių foto. Aš asmeniškai, nebeturiu ką pasakyt. Nei dėl Jūsų įspūdžių, nei dėl komentarų, nei dėl diskusijos, nu ir tikrai, nei dėl foto. Amen. Nerealu.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2011 10 10, 22:14)
Siūlau temą paskelbt mirusia, po tokio myto tokių foto. Aš asmeniškai, nebeturiu ką pasakyt. Nei dėl Jūsų įspūdžių, nei dėl komentarų, nei dėl diskusijos, nu ir tikrai, nei dėl foto. Amen. Nerealu.

o kodėl mirusi? gi kaip tik va gyva,kiek kalbų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 10, 21:55)
rimtai? kaip faina. nes man tai geda savo cia deti po merginu bandymais he he.

Cia reik susitikus aiskinti... Man gana sudetinga tokius techninius dalykus aiskinti... sia uzuolaideles nesusikalba su blykstes impulsu prie trumpesniu islaikymu. tarkim senesni fotkai daniausiai iki 1/60s sinchronizuoja, ir jei islaikymas trumpesnis tai juoduos krastai, o jei dar trumpesnis, gali is visas kadras juoduot.
Naujesni fotikai gali draugauti ir iki 1/250 sekundes ir daugiau, bet cia nuo fotiko gudrumo ir paleideju ir dar nuo visa ko priklauso.

Na paivairinimui siek tiek spalvu is meeto... Visai netematiskai smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 20:16)
Na paivairinimui siek tiek spalvu is meeto... Visai netematiskai smile.gif

bigsmile.gif super man labai labai liuks thumbup.gif spalvos,seselis,kadravimas thumbup.gif kadangi jb man nelabai spalvas dievinu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 10 spalio 2011 - 21:20
QUOTE(o la la la @ 2011 10 10, 22:09)
maggie,  N E R E  A  L  I  A I fainos foto. Visos tokios skirtingos, su sava nuotaika, charakteriu.  bigsmile.gif O ta apacioje juosta savotisko sarmo priduoda. As vis ziurejau ir galvojau kaip tu cia taip idomiai padarei.  thumbup.gif g.gif  blink.gif

dar papildziau blush2.gif
su papildymu - sunkiai susitvarkiau su formatu, karpiau karpiau, man trukde ta siek tiek pasikelusi alkune, bet man si foto labai patiko, butinai norejau tau parodyt.

aciu visom uz pastbejima smile.gif
Atsakyti
Tiesiog impulsas šviesos turi sutapti su atsidariusiom užuolaidėlėm
Atsakyti
man tai gražu žiūrėti į myto foto. Nežinau ar komentarams keliat, tad nieko ir nekomentuoju. Šiaip tik pagalvojau, kad gal kokį prijektuką susimąstykit ir kartu įgyvendinkit. Vat smagiai laiką visi leidžiat ir pasismaginkit smile.gif
Atsakyti
Nes nu Jūsų viskas taip užgožia gerąja prasme visą temą.. Nu taip nerealiai pabuvot, pafotkinot, toookias foto rodot, kad visi slepiamės po lapais ir tykiai suglaudę ausis, žiūrim kas dėsis toliau smile.gif

Labai džiaugiuosi. Nerealiai pasidarbavote. Kažkur Andriuška rašė apie vyr WC to pastato.. Pakilkit aukščiau, tam pastate tookie geruliai kai kur koridoriai ir wc smile.gif Pastebėjau, kad kuo aukščiau, tuo geriau biggrin.gif

Ir dar patarimas: nesipykit su apsauginiais. Jums bus geriau pačioms. Aš puikiai su jais sutariau, tai jei į studiją reikėdavo savaitgalio metu atsivežt kažką, jie draugiškai įleisdavo ir į teritoriją įvažiuot su visa mašina, kad netaip toli nešt reikėtų.. Žodžiu, jie nėr blogi, bet savotiški smile.gif
Mano klientai gana dažnai pykdavosi su jais biggrin.gif Tekdavo atklausyt po to gana nemažą moralą, kokie marozai tie mano klientai doh.gif
Atsakyti