Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 21:06)
ką sakai? čia atsakymas į mano klausimą, ar čia kažkam atasakymas į kažkieno klausimą ? susipainiojau  biggrin.gif

čia su kita programa kuria skanuoja, aš skanuoju tai su EPSON pasiūlyta programa
Atsakyti
A manau nera didelio skirtumo tarp programu. Visos jos turi galimybe prevju daryti ir pagal histograma korekcijas daryti. Auto korekcija irgi veikia. Svarbu skanuoti kaip skaidre, t.y. Vaizdas po skanavimo turi gautis kaip negatyvas.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 21:19)
A manau nera didelio skirtumo tarp programu. Visos jos turi galimybe prevju daryti ir pagal histograma korekcijas daryti. Auto korekcija irgi veikia. Svarbu skanuoti kaip skaidre, t.y. Vaizdas po skanavimo turi gautis kaip negatyvas.

pas mane taip ir gavosi, aš skanavau tiesiog pasirinkus "Pozitive film" ir gavosi vaizdas toks kaip filmutėje... na ten tų trikampių nestumdžiau,bet kitą kartą irgi pabandysiu 4u.gif
Atsakyti
Keli mano.

Say:
user posted image

Kike:
user posted image

Kike TV:
user posted image

Kike Tatoo:
user posted image

Oh la la:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maggie: 10 spalio 2011 - 21:17
ir Kike visur lotuliukas.gif thumbup.gif patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 10, 20:43)
Keli mano.

kaip patiko, šakės swoon.gif bet taip žiauriai patiko, net akiniai aprasojo

good.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 10, 21:43)
Keli mano.

Nu labai super... Ir dzin, kad nesinchronizuota, dar smagiau ziurisi smile.gif Liuks....
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 21:47)
kaip patiko, šakės  swoon.gif  bet taip žiauriai patiko, net akiniai aprasojo

good.gif

rimtai? kaip faina. nes man tai geda savo cia deti po merginu bandymais he he.

as gerai nepamenu kas ten nutiko, gal Andriushka paaishkins, bet ishdziuvus mano juostai, liudesys apeme (trumpam, vyno buvo tad biggrin.gif), nes trecdalis, gal net daugiau fotkiu nesigavo del paleidejo, kotais nenorejo jis pas mane veikt, be to tie kadrai kurie gavosi - tamsoki, nors su nustatymais lyg ir viska gerai supratau biggrin.gif ir kazhkokia juoda juosta apacioje visur, kuri realiai man visai patiko. blogiau buvo, kur vertikalus kadrai (horizontaliuose apacioje ejo linija, tai baisiai netrukde), pvz fotkinau Say sonu, tai puse kadro juoda linija ir kaip tik ta puse i kuria ji atsisukus - tai zodziu gaila baisiai verysad.gif nes sugadinti. no face. no nothing.
zinoma ir su ryshkumu kai kur nugrybavau. kaip gi kitaip. mano silpnoji puse ko gero.
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 21:54)
Nu labai super... Ir dzin, kad nesinchronizuota, dar smagiau ziurisi smile.gif Liuks....

va va. paaskinkit sita dali kaaa.
Atsakyti
Akasha trauk ryžikę į šviesą tada įnešim spalvų į seminarą lotuliukas.gif

maggie- tikra faini kadrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 10 10, 20:29)
objektyva kolkas viena turiu, kuri naudoju visur, tiek lasiukams, tiek portretumas, tiek ir gatveje AF-S Nikkor 18-55mm f3.5-5.6 verysad.gif uztat labai laukiu naujo smile.gif

kokio? bigsmile.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 10 10, 21:43)
Keli mano.

thumbup.gif Tavo visos nuotraukos man patiko! Is viso meeto kiek visos rode, bent jau man, tavo labiausiai patinka smile.gif Tikiuosi neisizeis kitos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 10 10, 22:01)
kokio?  bigsmile.gif
thumbup.gif  Tavo visos nuotraukos man patiko! Is viso meeto kiek visos rode, bent jau man, tavo labiausiai patinka  smile.gif Tikiuosi neisizeis kitos  blush2.gif

na kai daugumoje fotkių esu aš,tai jau tiek tos neįsižeisiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai, kad ne visos dar parodė. Akashos mažai mačiau. Say regis dar mažai rodė. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ka: 10 spalio 2011 - 21:04