Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ka @ 2011 10 07, 21:59)
Naktinės. (Tikiuos Kikirike nesupyks už termino pasiskolinimą  rolleyes.gif  )

kadravimas toks belekoks.. lyg erdvės trūksta, bandyčiau iš toliaugal fotografuot g.gif
Papildyta:
QUOTE(jlclove @ 2011 10 07, 22:10)
'Rudeniskas rytas pro miegamojo langus'

ka manot? tamsoka, ar kaip rytui, tokios spalvos tinka?

spalvos gražios smile.gif bet pats peizažas man nepatiko.. nėra už ko žvilgniui užsikabinti, kažko trūksta..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 07, 21:13)
nu kas čia dabar ?  biggrin.gif A.Sutkus nuo 1990m savo archyvą iki šiandienos vis dar tyrinėja, kiek prifotografavo  biggrin.gif  o tu čia matai nefotkini,kol atostogų nuotraukų nesutvarkysi smile.gif praleisi ką nors svarbaus, palauks tos nuotraukos netvarkytos, niekur jos nedings, juk jau nufotografuotos smile.gif

Aha, ir man jau ima taip atrodyti... cool.gif Rytoj nebeistversiu turbut biggrin.gif

Dar pora kelioniniu, kad jau tvarkau jas...

Autoportretas su virduliu biggrin.gif

user posted image

Sviesos takas:

user posted image

Neapsisprendziu, sitoj antrojoj ciuozia horizontas ar ne? Jau turbut akys zvairai rodo rolleyes.gif

QUOTE(jlclove @ 2011 10 07, 22:10)
'Rudeniskas rytas pro miegamojo langus'

ka manot? tamsoka, ar kaip rytui, tokios spalvos tinka?

Spalvos man visai nieko, tik dangus labai kliuva - bespalvis ir nuobodus. Ko gero, kirpciau didele dali dangaus ir ta desiniaja egle g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 07 spalio 2011 - 22:51
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 07, 22:50)
Aha, ir man jau ima taip atrodyti...  cool.gif Rytoj nebeistversiu turbut  biggrin.gif

Autoportretas su virduliu  biggrin.gif

keistokos spalvos g.gif toks jausmas lyg white balance nesureguliuotas būtų
Atsakyti

Pirmoji man patinka, tokia tikrai naktine, romantiska, ir spalvu zaismas grazus. Antroji - ne. Atrodo, lyg miega vyrukas stovedamas, ir kairej pusej erdve tokia tuscia... o gal ir nusikalbu, nezinau smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 07, 22:51)
keistokos spalvos  g.gif  toks jausmas lyg white balance nesureguliuotas būtų

Abieju? Ar tik tos su virduliu? Exif sako, kad ten Auto WB, nesuziurejau matyt... kita neprisimenu jau, su kokiu WB dariau (Exif negelbsti, raso "Manual"), bet itariu, turbut liko debeselis, kaip buvo nustatyta lauke... blush2.gif

O i kuria puse keistos tos spalvos? Per daug geltonos?
Papildyta:
Matau jau... tikrai ne tokios spalvos, staltiese ruzava kazkokia doh.gif Ale trint negalima, ane? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 07 spalio 2011 - 22:59
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 07, 23:05)
Pirmoji man patinka, tokia tikrai naktine, romantiska, ir spalvu zaismas grazus. Antroji - ne. Atrodo, lyg miega vyrukas stovedamas, ir kairej pusej erdve tokia tuscia... o gal ir nusikalbu, nezinau  smile.gif

Abieju? Ar tik tos su virduliu? Exif sako, kad ten Auto WB, nesuziurejau matyt... kita neprisimenu jau, su kokiu WB dariau (Exif negelbsti, raso "Manual"), bet itariu, turbut liko debeselis, kaip buvo nustatyta lauke...  blush2.gif

O i kuria puse keistos tos spalvos? Per daug geltonos?
Papildyta:
Matau jau... tikrai ne tokios spalvos, staltiese ruzava kazkokia  doh.gif  Ale trint negalima, ane?  ax.gif

abi nuotraukos su nušokusiu w/b, geltonos spalvos smile.gif
netrink, nemandagu smile.gif ateis kitos pasiskatyt temą, ir skaitys postus apie nuotraukas kurių nėra..
Atsakyti

labai patinka tie sviesos ratai smile.gif
Atsakyti
Bandziau taisyti (nelabai zinodama kaip - per Curves su pilku piestuku pabaksnojau, nes daugiau nieko nezinau, ka tokiu atveju galima daryti blush2.gif) Ar dabar geriau? Netobula, matau, bet man dabar maziau aki rezia...

user posted image

O del antrosios tai vat pabusiu uzsispyrusi - man patinka joje tas geltonumas, ir taip ziurejau, ir taip, ir nusprendziau nekeisti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 07, 22:48)

spalvos gražios smile.gif bet pats peizažas man nepatiko.. nėra už ko žvilgniui užsikabinti, kažko trūksta..

buvau islekusi net i lauka geresnes vietos tokiam graziam rytui ieskoti, ale tie medziai visur kliuvo. sutinku, kad neitin idomus peizazas drinks_cheers.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 07, 22:50)
Aha, ir man jau ima taip atrodyti...  cool.gif Rytoj nebeistversiu turbut  biggrin.gif

Sviesos takas:

Neapsisprendziu, sitoj antrojoj ciuozia horizontas ar ne? Jau turbut akys zvairai rodo  rolleyes.gif
Spalvos man visai  nieko, tik dangus labai kliuva - bespalvis ir nuobodus. Ko gero, kirpciau didele dali dangaus ir ta desiniaja egle  g.gif

patiko sviesos takas, tik gal fotkinciau kitu kampu 4u.gif

dekui 4u.gif pabandysiu
Papildyta:
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 07, 23:15)
Bandziau taisyti (nelabai zinodama kaip - per Curves su pilku piestuku pabaksnojau, nes daugiau nieko nezinau, ka tokiu atveju galima daryti blush2.gif) Ar dabar geriau? Netobula, matau, bet man dabar maziau aki rezia...

O del antrosios tai vat pabusiu uzsispyrusi - man patinka joje tas geltonumas, ir taip ziurejau, ir taip, ir nusprendziau nekeisti...  ax.gif

ne tas zodis kaip geriau smile.gif

del antros pritariu drinks_cheers.gif

o tu raw fotografuoji ar jpg? as jau savaitele kaip perejau prie raw formato. nu tai ir nervas ima, ir gera kartu daros biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 07, 23:15)

O del antrosios tai vat pabusiu uzsispyrusi - man patinka joje tas geltonumas, ir taip ziurejau, ir taip, ir nusprendziau nekeisti...  ax.gif

dabar geriau smile.gif bet vis tik daryčiau b/w, nes toks burdakėlis atrodo, manau čia spalvos nereikalingos.. tas vrdulys taip fainai atrodo, bet jį supanti aplinka tai nelabai kokia..
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2011 10 07, 23:18)
patiko sviesos takas, tik gal fotkinciau kitu kampu 4u.gif

dekui 4u.gif pabandysiu
ne tas zodis kaip geriau smile.gif
del antros pritariu drinks_cheers.gif

o tu raw fotografuoji ar jpg? as jau savaitele kaip perejau prie raw formato. nu tai ir nervas ima, ir gera kartu daros biggrin.gif

Aciu 4u.gif O koks tas kitas kampas butu? Is sono, istrizai, is apacios? g.gif

Su raw as dar nedraugauju - as mazais zingsneliais mokausi ax.gif O del ko nervas ima? Fotografuojant (leciau?) ar tvarkant?

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 07, 23:19)
dabar geriau smile.gif bet vis tik daryčiau b/w, nes toks burdakėlis atrodo, manau čia spalvos nereikalingos.. tas vrdulys taip fainai atrodo, bet jį supanti aplinka tai nelabai kokia..

Dekui, idomi ideja, tik as dar nezinau, kaip ta b/w daryti blush2.gif Kai suzinosiu, gal tikrai pameginsiu ax.gif
Papildyta:
Svajone, tu genijus 4u.gif biggrin.gif Nerodysiu savo pirmo j/b blyno, nes juoksites (nieko nekeisdama b/w padariau, ir tiek), bet man jis patinka - labiau negu spalvotas variantas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 07, 23:29)

Svajone, tu genijus  4u.gif  biggrin.gif Nerodysiu savo pirmo j/b blyno, nes juoksites (nieko nekeisdama b/w padariau, ir tiek), bet man jis patinka - labiau negu spalvotas variantas  drinks_cheers.gif

nu va kaip gerai biggrin.gif parodyk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 07, 23:25)
Aciu  4u.gif  O koks tas kitas kampas butu? Is sono, istrizai, is apacios?  g.gif

Su raw as dar nedraugauju - as mazais zingsneliais mokausi  ax.gif O del ko nervas ima? Fotografuojant (leciau?) ar tvarkant?

as bandyciau is toliau (kad suteikti gilumo tokio, net nezinau kaip paaiskinti) ir is virsaus (is auksciau). na ir idealiausias variantas, jei butu dar vieni skliautai biggrin.gif

malonu tvarkant nuotraukas, bet sunku, nes kompas seeeenas. tai kol uzkrauna ir 10 min praeina biggrin.gif jau sakiau, kad reik naujo, bet ir objektyvo noriu. nezinau ar kaledu senis tures tiek pinigu biggrin.gif
Atsakyti