Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 19:15)
che che,Andrius tik man išdavė  tongue.gif

na gerai jau gerai, skenuoji kaip pozityvą ir tada su PS darai invert  ax.gif

ačium 4u.gif raiks bandyt ir žiūrėt kame skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 20:45)
ačium  4u.gif  raiks bandyt ir žiūrėt kame skirtumas  smile.gif

šiuo atveju tikrai mačiau skirtumą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 18:44)
nu viskas yra tik su praktika manau,fotikas tavo antras daiktas po piniginės ir raktų ka nešiesi  blush2.gif

thumbup.gif va taip ir turi but, norint gerai tobulet,as va tiek ranku neturiu du vaikai ,suva,darbas doh.gif kiek lieka minuciu tiek bandau pyskint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2011 10 10, 20:46)
thumbup.gif va taip ir turi but, norint gerai tobulet,as va tiek ranku neturiu du vaikai ,suva,darbas  doh.gif kiek lieka minuciu tiek bandau pyskint  lotuliukas.gif

fotografuok savaitgalį,vykstant į darbą iš darbo ,draugų susitikimuose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 19:44)
nu viskas yra tik su praktika manau,fotikas tavo antras daiktas po piniginės ir raktų ka nešiesi  blush2.gif

tik tu tamsta fotiką pasiimi, o piniginę ir pamiršti biggrin.gif po to skambinėja- ar nematei mano piniginės biggrin.gif lotuliukas.gif hah.gif hah.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 20:36)
aš palaikiau jam kompanija  lotuliukas.gif nu reik gi daugiau nei vieno blaivaus žmogaus  lotuliukas.gif

Jo jo... O visi kiti tai jau kreivai lakste... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Baik tik cia erezijas skleisti tongue.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 20:38)
o aš rytoj gal savo jb išsiryškiinsiu iš meeto.. gal ten bus kas nors žiūrimo, nes kol kas nieko neturiu..smile.gif

Laukiam laukiam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2011 10 10, 19:46)
thumbup.gif va taip ir turi but, norint gerai tobulet,as va tiek ranku neturiu du vaikai ,suva,darbas  doh.gif kiek lieka minuciu tiek bandau pyskint  lotuliukas.gif

čia visos tokios susirinkusios, su vaikais, ir nėščios, ir nėščios ir su vaikais, ir neseniai pagimdžiusios, ir su vaikais ir su darbais, ir yra dar tokių- su vaikais, darbais ir mokslais, žodž- devindarbės biggrin.gif ir fotkina, fotkina ir dar kartą fotkina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 20:52)
tik tu tamsta fotiką pasiimi, o piniginę ir pamiršti  biggrin.gif  po to skambinėja- ar nematei mano piniginės  biggrin.gif  lotuliukas.gif  hah.gif  hah.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif na taip taip,čia tik aš taip galiu lotuliukas.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 20:53)
Jo jo... O visi kiti tai jau kreivai lakste...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Baik tik cia erezijas skleisti  tongue.gif
Laukiam laukiam smile.gif

nu ok ok,nieks ten kreivas nelakstė,visi tiesi buvo ir pažiūrėkit dar kaip prifotkino blush2.gif thumbup.gif
o tu gali skype kada nors įsijungti?? lotuliukas.gif yra diela lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 10 spalio 2011 - 19:58
Jei skanuoji silverfastu, tai kai nuskanuoji prevjuske, histogramoje trikampiukus nutempk i ten, kur informacija prasideda, t.y. Kur ledkalnis pradeda kilti. O vidurini trikampiuka i centra statyk. Tada skanuoji. Gauni negatyvu vaizda, kuri i pozityva verti shope. Tada jau kreivosiom stumdai pagal skoni, nes isvertus vaizdas pilkokas gaunasi.
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 20:00)
Jei skanuoji silverfastu, tai kai nuskanuoji prevjuske, histogramoje trikampiukus nutempk i ten, kur informacija prasideda, t.y. Kur ledkalnis pradeda kilti. O vidurini trikampiuka i centra statyk. Tada skanuoji. Gauni negatyvu vaizda, kuri i pozityva verti shope. Tada jau kreivosiom stumdai pagal skoni, nes isvertus vaizdas pilkokas gaunasi.

ką sakai? čia atsakymas į mano klausimą, ar čia kažkam atasakymas į kažkieno klausimą ? susipainiojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 10, 07:55)
Na, gal kokių pastebėjimų.  Patvarkiau truputį kitaip nei buvo vakar, dėkui Irmoškei

smagus, grazus, spalvingas kadras smile.gif tik nepatinka jos tokia sypsena, ir ko pasekoje tokios akys. na bet biggrin.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 10 10, 18:15)

Labai istrigo Maggie portretai.  wub.gif Grazus modeliukas musu maggie...  ax.gif

pirmoje spalvos patko. akiu spalva vos ne susiliejo su zoles. antroji nelabai man g.gif ne del to, kad zvairuoja, bet antras planas kazkaip man cia nea

QUOTE(Nieko sau @ 2011 10 10, 18:28)

Jclove, kadangi mane žavi gatvės foto, tai mielai apžiūrėjau tavo foto.  4u.gif

aciu bigsmile.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 10 10, 18:54)

dar pora, ir snd uzteks...  wink.gif

p.s. nzn kodel kojos antroje fotkeje atrodo lyg suodinos butu...  blink.gif  doh.gif

antroji thumbup.gif
Atsakyti
Labas,
po meeto emocijos ir nuotraukos liejas laisvai, atsiverčiu ir aso akim netikiu blink.gif postas - foto, postas - foto
Esu apspangus nuo Jūsų foto, nepykit, jei ką sumaišysiu. Paskui dar flickr pažiūrinėsiu...

Berniukas liūdnas prie linksmos sienos įdomus
RG labai šilta, nuotaikinga fotografija
Jūržole, kaip bekarpei stalas, o ne katinas pagrindinis objektas, matyt reikėjo šalia prigult mirksiukas.gif
QUOTE(Akasha @ 2011 10 09, 22:08)

Kas cia prakalbo apie plunge? Jurzole? As is to krasto, taigi reik imt ir pakalbet ka jus ten organizuojat, ka veikiat ir t.t. smile.gif Butu proga aplankyt teviske...

aš, aš... ir buriamės jau krūvon su rietaviškiais tikiu bus smagaus laiko ir tikrai lauksim su Andriuska svečiuose 4u.gif

QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 07:30)

Plungeje nebuvau gyvenime, tad atviras pasiulymams.

tikrai aptarsim ir manau pavyks thumbup.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 10 10, 11:15)
labai jau mazhyte foto, neina man iziuret ar cia atspindys, ar per puse - spalvos siltos. noriu didesnes foto.

o, kaip fainai. zinok labai idomiai ziurisi. nors vertikalus formatas manes neitikina. beje, nors rudeni megstu spalvota, cia, manau, ziuretusi bw.

čia didesnė
o tą kitą reiks pabandyt jb smile.gif

QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 13:30)
Mokykla baigei? Fizika mokeis? 

Zmoniskai paaiskinau? As turiu stora pedagogine gysla. Kas mate mano zonines teorijos aiskinima-paliudys drinks_cheers.gif

jau nekantrauju, kada pavyks Plungėn su visa gysla prisikviest lotuliukas.gif

viską perskaičiau, einu flickr foto pasižiūrėt
Atsakyti