QUOTE(virdzzinija @ 2011 10 09, 20:25)
jlclove[/b] visai idomus tavo reportazas ypac ant suoliuko,tik as jb sviesinciau veidai man tokie tamsiai pilki
aciu
QUOTE(pandre @ 2011 10 09, 20:41)
jlclove, pirma is gatves "saudymu" per tamsi truputuka ir na, nieko ten tokio kabinancio nera....reikejo labiau is priekio..bet, kaip jau pati minejai,tai tik nuotoliniai bandymai fotkinti svetimus, nepazistamus zmones...tai...reikejo bent anti visa paimti, ji, ko gero, tikrai nepapyktu uz pasibuvima modeliu
Antroje nuotraukoje, isdegusi siena antrame plane mane erzina...per stipriai krenta i akis ir nuvagia demesi nuo pagrindinio objekto...be to, ir j/b nelabai..per pilkas, norisi stipresnio kontrasto
trecioji su muzinkantu smagi...patinka man tokios...gal noretusi jog pakirptum kazkuira tai puse, ot niekaip neapsisprendziu,kuira..Gal kaire, kad ta moters nugara antrame plane netrugdytu siaip jo, kontrasto velgi truksta...kazkoks lyg rukas ant muzikanto nusileides...per blanku man...bet keistai tau cia apsisviete, puse nuotraukos kampo lyg ruke, o kita puse tamsi ir kontrastinga.
porele ant suoliuko gerai, tik ar ne per balta ta striuke moterytes? Ziurisi smagiai..babulka ****** juokingai pasukus
Ta su stiklo vata...tai...krenta i akis ta porele nnusisuke desine..cia kamera pamate isigando ar i koki regini? taip ziuri?
kavineje tai nezinau,sunku turbut nufotografuoti tokio pobudzio nuotraukas , kad kabintu..
Laikrodzio temoje...menulis tikrai tos nuotraukos nepuosia
Tu saunuole, akd taip bandai! Kokiu objektyvu naudojiesi gatveje fotografuodama nepazistamuosius?
Antroje nuotraukoje, isdegusi siena antrame plane mane erzina...per stipriai krenta i akis ir nuvagia demesi nuo pagrindinio objekto...be to, ir j/b nelabai..per pilkas, norisi stipresnio kontrasto
trecioji su muzinkantu smagi...patinka man tokios...gal noretusi jog pakirptum kazkuira tai puse, ot niekaip neapsisprendziu,kuira..Gal kaire, kad ta moters nugara antrame plane netrugdytu siaip jo, kontrasto velgi truksta...kazkoks lyg rukas ant muzikanto nusileides...per blanku man...bet keistai tau cia apsisviete, puse nuotraukos kampo lyg ruke, o kita puse tamsi ir kontrastinga.
porele ant suoliuko gerai, tik ar ne per balta ta striuke moterytes? Ziurisi smagiai..babulka ****** juokingai pasukus
Ta su stiklo vata...tai...krenta i akis ta porele nnusisuke desine..cia kamera pamate isigando ar i koki regini? taip ziuri?
kavineje tai nezinau,sunku turbut nufotografuoti tokio pobudzio nuotraukas , kad kabintu..
Laikrodzio temoje...menulis tikrai tos nuotraukos nepuosia
Tu saunuole, akd taip bandai! Kokiu objektyvu naudojiesi gatveje fotografuodama nepazistamuosius?
didelis dekui, pandre objektyva kolkas viena turiu, kuri naudoju visur, tiek lasiukams, tiek portretumas, tiek ir gatveje AF-S Nikkor 18-55mm f3.5-5.6 uztat labai laukiu naujo
QUOTE(neiste @ 2011 10 09, 20:42)
Keliu siandienini savaji Smiki Bilda. Nieko ypatingo, seimos albumui, bet butu malonu isgirsti kritika
man patiko. tik, kad berniukas galetu labiau buti atsisukes, nes veidas kiek apsviestas, ir nelabai matosi jo
QUOTE(Jurzole @ 2011 10 09, 22:56)
Rodau dar viena keliones nuotrauka (kitu neberodysiu, i Flickr sudesiu, o tai ikyresiu as jums... ). Kai nufotografavau, tokia ji grazi man pasirode fotoaparato ekranelyje... o dabar atrodo, kad kazko jai truksta, bet nesugalvoju, ko Erdves per mazai? Detaliu per daug? Fonas netinkamas? Realybej tai smagiai atrode sce na, ypac tas katinas po staliuku, toks atsipalaidaves...
O gal toks variantas geriau ziurisi? Ar dar labiau erdves stinga?
O gal toks variantas geriau ziurisi? Ar dar labiau erdves stinga?
na man vistiek apkrauta. kazkaip maiso man tas antras planas