Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(virdzzinija @ 2011 10 09, 20:25)

jlclove[/b] visai idomus tavo reportazas ypac ant suoliuko,tik as jb sviesinciau veidai man tokie tamsiai pilki  smile.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(pandre @ 2011 10 09, 20:41)
jlclove, pirma is gatves "saudymu" per tamsi truputuka ir na, nieko ten tokio kabinancio nera....reikejo labiau is priekio..bet, kaip jau pati minejai,tai tik nuotoliniai bandymai fotkinti svetimus, nepazistamus zmones...tai...reikejo bent anti visa paimti, ji, ko gero, tikrai nepapyktu uz pasibuvima modeliu  biggrin.gif
Antroje nuotraukoje, isdegusi siena antrame plane mane erzina...per stipriai krenta i akis ir nuvagia demesi nuo pagrindinio objekto...be to, ir j/b nelabai..per pilkas, norisi stipresnio kontrasto mirksiukas.gif
trecioji su muzinkantu smagi...patinka man tokios...gal noretusi jog pakirptum kazkuira tai puse, ot niekaip neapsisprendziu,kuira..Gal kaire, kad ta moters nugara antrame plane netrugdytu g.gif siaip jo, kontrasto velgi truksta...kazkoks lyg rukas ant muzikanto nusileides...per blanku man...bet keistai tau cia apsisviete, puse nuotraukos kampo lyg ruke, o kita puse tamsi ir kontrastinga.
porele ant suoliuko gerai, tik ar ne per balta ta striuke moterytes? Ziurisi smagiai..babulka ****** juokingai pasukus biggrin.gif
Ta su stiklo vata...tai...krenta i akis ta porele nnusisuke desine..cia kamera pamate isigando ar i koki regini? taip ziuri? biggrin.gif
kavineje tai nezinau,sunku turbut nufotografuoti tokio pobudzio nuotraukas , kad kabintu..
Laikrodzio temoje...menulis tikrai tos nuotraukos nepuosia
Tu saunuole, akd taip bandai! Kokiu objektyvu naudojiesi gatveje fotografuodama nepazistamuosius?

didelis dekui, pandre 4u.gif objektyva kolkas viena turiu, kuri naudoju visur, tiek lasiukams, tiek portretumas, tiek ir gatveje AF-S Nikkor 18-55mm f3.5-5.6 verysad.gif uztat labai laukiu naujo smile.gif

QUOTE(neiste @ 2011 10 09, 20:42)
Keliu siandienini savaji Smiki Bilda. Nieko ypatingo, seimos albumui, bet butu malonu isgirsti kritika blush2.gif

man patiko. tik, kad berniukas galetu labiau buti atsisukes, nes veidas kiek apsviestas, ir nelabai matosi jo 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 09, 22:56)
Rodau dar viena keliones nuotrauka (kitu neberodysiu, i Flickr sudesiu, o tai ikyresiu as jums...  blush2.gif). Kai nufotografavau, tokia ji grazi man pasirode fotoaparato ekranelyje... o dabar atrodo, kad kazko jai truksta, bet nesugalvoju, ko  g.gif  Erdves per mazai? Detaliu per daug? Fonas netinkamas? Realybej tai smagiai atrode sce na, ypac tas katinas po staliuku, toks atsipalaidaves...  smile.gif

O gal toks  variantas geriau ziurisi? Ar dar labiau erdves stinga?  unsure.gif

na man vistiek apkrauta. kazkaip maiso man tas antras planas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2011 10 10, 19:28)
Dekui.  4u.gif
Jau man daugelis rase, ir visoms aciu.  Viska lyg darau kaip reikia, pati pirmaji arciausiai daikta kuo puikiausiai sufokusuoja, kai prieinu prie viduriniojo ar paskutiniojo viskas stop. Nu bet nieko issiaiskinsiu kur kas negerai. Juk taip elementaru atrodo. Neikertu kas negerai.  unsure.gif

Perskaityk šitai http://www.efoto.lt/...savimo_atstumas
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2011 10 10, 20:28)
Dekui.  4u.gif
Jau man daugelis rase, ir visoms aciu.  Viska lyg darau kaip reikia, pati pirmaji arciausiai daikta kuo puikiausiai sufokusuoja, kai prieinu prie viduriniojo ar paskutiniojo viskas stop. Nu bet nieko issiaiskinsiu kur kas negerai. Juk taip elementaru atrodo. Neikertu kas negerai.  unsure.gif

įdėk foto,pasakysim ką ne taip darai kad nesufokusuoja
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 10 10, 18:16)
Po tokiu jusu nuotrauku kaip is meeto , baisu ka ir kelti...nudesit i suns dienas...bet...dekit, man tik i nauda tongue.gif

Tai cia tie kaltininkai smile.gif

Abi foto centruotos... Man asmeniskai pirmoje apacios truksta... Kas uzkliuvo ir zaidime esancioje foto, tai apyrake merginos... Demesi nuvagia.
Antroji nors ir centruota, bet visai smagiai ziurisi... smile.gif Nezinau, galbut daugiau virsaus ir kaires geriau ziuretusi... Bet ir dabar visai liuks... Patinka man tokia aplinka...

QUOTE(o la la la @ 2011 10 10, 18:44)
Na ir as gavau nuskenuota juostele. Keli kadrai:

Na ka galiu pasakyti smile.gif Saunuole... visai puikiai susitvarkei... Taip prie kadravimo galima prisikabinti... Antroje alkune nukirtai, o trecioje rankos biski truksta... bet siaip antra man labiausiai wink.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 10 10, 19:15)

Pirmoji visai smagi... Antroje, man per daug mirgu margu... ir tunika marga ir fonas... per daug visko... O paskutinej koja del krentanciu seseliu nuo kelniu taip atrodo...

QUOTE(Edeva @ 2011 10 10, 19:47)
kad nebutu vien plepesys idesiu pora savo foto  mirksiukas.gif

Viskas ir cia buna destoma, kai prisijungia naujokai.. visas smalkiausias klaidas nagrinejam aptariam ir t.t. Dingsta ne todel, kad nesupranta kas cia vyksta, o todel, kad nesugeba priimti kritikos... O kritika sioje temoje reikalinga kaip oras.... Jei nori mokytis turi suprasti savo ir kitu klaidas ir is ju mokytis, o ne imti ir supykus pabegti smile.gif Taip, kad drasiai junkis ir mokykis wink.gif
Tavi ikeltos foto tvarkingos.. Gal kiek spalvytes per ryskios, bet cia toks subjektyvus dalykas...

QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 19:50)
O prisiminti turejau visas galimybes, bo vyno tai negeriau.

Nu blin abu su Kike tokie jau blaivininkai ir viska atsimenat cool.gif
Nereikia cia lia lia.... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 20:33)

Nu blin abu su Kike tokie jau blaivininkai ir viska atsimenat  cool.gif 
Nereikia cia lia lia....  tongue.gif

aš palaikiau jam kompanija lotuliukas.gif nu reik gi daugiau nei vieno blaivaus žmogaus lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš rytoj gal savo jb išsiryškiinsiu iš meeto.. gal ten bus kas nors žiūrimo, nes kol kas nieko neturiu..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 20:38)
o aš rytoj gal savo jb išsiryškiinsiu iš meeto.. gal ten bus kas nors žiūrimo, nes kol kas nieko neturiu..smile.gif

lauksim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 18:33)
Jei nori mokytis turi suprasti savo ir kitu klaidas ir is ju mokytis, o ne imti ir supykus pabegti smile.gif Taip, kad drasiai junkis ir mokykis wink.gif
Tavi ikeltos foto tvarkingos.. Gal kiek spalvytes per ryskios, bet cia toks subjektyvus dalykas...

na taip kritika kaip duona butina ,ji ir stumia tobuleti mirksiukas.gif del spalvu tai jo cia mano blush2.gif dievinu ryskuma daznai ir persudau doh.gif retai jb patinka ax.gif pasistengsiu ne tik paskaityt bet ir zodi kita tart foto imest mirksiukas.gif gaila laiko mazoka doh.gif ... bet pripazinkit kad jus tikrai toliau nei pradziamoksles mirksiukas.gif saunuoles per 94 temas sugebejot taip ismokt dirbt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2011 10 10, 20:41)
na taip kritika kaip duona butina ,ji ir stumia tobuleti  mirksiukas.gif del spalvu tai jo cia mano  blush2.gif dievinu ryskuma daznai ir persudau  doh.gif retai jb patinka  ax.gif pasistengsiu ne tik paskaityt bet ir zodi kita tart foto imest  mirksiukas.gif gaila laiko mazoka  doh.gif  ... bet pripazinkit kad jus tikrai toliau nei pradziamoksles  mirksiukas.gif saunuoles per 94 temas sugebejot taip ismokt dirbt  thumbup.gif

na nereikia 94 temų kad pramoktum fotografuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 18:42)
na nereikia 94 temų kad pramoktum fotografuoti  mirksiukas.gif

as gi nekalbu apie pramokima ,kalbu paie darba kaip jus dirbat mirksiukas.gif pramokt man uzteko nedaug vat stumtis i prieki sunkiai sekas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 10 10, 19:13)
Oi kokia patenkinta palikau...  bigsmile.gif  biggrin.gif  Su curves ryskinau  smile.gif

aij, curvių aš nemėgstu, nes drastiškai tas kreives tampau , nemoku su jomis elgtis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2011 10 10, 20:43)
as gi nekalbu apie pramokima ,kalbu paie darba kaip jus dirbat  mirksiukas.gif pramokt man uzteko nedaug vat stumtis i prieki sunkiai sekas  doh.gif

nu viskas yra tik su praktika manau,fotikas tavo antras daiktas po piniginės ir raktų ka nešiesi blush2.gif
Atsakyti