Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Aistulle @ 2011 10 10, 20:09)
As norejau jau klausti merginu, ar tikrai cia pradziamokslis, nes ka skaitau paskutinias dienas, jau niekur nebesigaudau.  biggrin.gif ir kiek suprantu jau dauguma profesionaliu, su laaabai didelem ziniom, ir praktikom.
As jei ir imesciau cia nuotrauka, gi butu baisu jusu akimis ziurint.  smile.gif O man oj kiek reikia dar visko suzinoti.  unsure.gif

čia - pradžiamokslės+ profesionalai- na mums nuo to gal įdomiau thumbup.gif
Atsakyti
che che,Andrius tik man išdavė tongue.gif

na gerai jau gerai, skenuoji kaip pozityvą ir tada su PS darai invert ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2011 10 10, 18:09)
As norejau jau klausti merginu, ar tikrai cia pradziamokslis, nes ka skaitau paskutinias dienas, jau niekur nebesigaudau.  biggrin.gif ir kiek suprantu jau dauguma profesionaliu, su laaabai didelem ziniom, ir praktikom.

vat kaip mergaites ir sake klausk DYDELEM raidem gal pagelbes mirksiukas.gif maciau del fokusavimo tik neatsimenu koks fotikas doh.gif ar prof. ar ''pagerinta muiline'' ar nusistatai fokusavimo taskus?padejus tris daiktus viena antra ir trecia pirma uzdedi fokusavimo taska ant pirmojo daikto nufotkini,tada taska perdedi ant antrojo daikto vel nufotkini ir tada perdedi taska ant treciojo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2011 10 10, 20:09)
As jei ir imesciau cia nuotrauka, gi butu baisu jusu akimis ziurint.  smile.gif O man oj kiek reikia dar visko suzinoti.  unsure.gif

Nu, jetus, negaliu aš skaityti tokių dalykų, bet vis tiek perskaitau. doh.gif Visos buvom tam pradiniam etape, ir tos nuotraukos pas daugumą buvo tik sau suprantami menai. O norint daryti geriau gi stengtis reikia. Skaityti, domėtis, ieškoti. Vienos greičiau juda, kitos užtikrintai po trupučiuką. Ir nereikia bijoti dėti nuotraukų, nes taip amžiais, man regis, tupėsi tam pradiniam taške. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 10 10, 18:54)
p.s. nzn kodel kojos antroje fotkeje atrodo lyg suodinos butu...  blink.gif  doh.gif

Kadangi sulaukei daug gražių žodžių, aš kaip atsvara nebebijau pasakyt ką galvoju. Man pirmojoje nepatinka bokeh (retai patinka apačioje, dažnai būna tamsus ir negražus bokeh), antrojoje - merginos poza, išraiška ir visos jos kokybė, kažkokie murzinumai ir ne tik kojose. Ten aplinka tai faina, bet va mergina man ne ne, dar paakys vienas kaip su fingalu biggrin.gif Va, jei kadras būtų be merginos, sakyčiau vau biggrin.gif

Pirmoji pievoje gražiai žiūrisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 10, 20:11)
Viskas gerai, nekompleksuokit  4u.gif  Jei dėtumėt dažniau, daugiau gal ir būtų kalbama apie klaideles. Be abejo, jei panorėsit, nes būna ir taip, kad laukiama tik komplimentų smile.gif

Oj komplimentu visiskai nereikia. biggrin.gif
Tik as dar zalia, man reiktu kazka padarius suteikti daug info, ka ir kaip reikejo padaryti kitaip.

Jezau, nuotraukos kurias maciau man nerealios. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistulle: 10 spalio 2011 - 19:20
QUOTE(Aistulle @ 2011 10 10, 19:19)
Oj komplimentu visiskai nereikia.  biggrin.gif
Tik as dar zalia, man reiktu kazka padarius suteikti daug info, ka ir kaip reikejo padaryti kitaip.
Jezau, nuotraukos kurias maciau man nerealios.  wub.gif

Tai įdėk konkrečią nuotrauką aptarimui smile.gif Ne bet kokią, o tą, su kuria išties padirbėjai wink.gif Ir manai, kad ji tikrai nebloga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 10, 20:16)
Kadangi sulaukei daug gražių žodžių, aš kaip atsvara nebebijau pasakyt ką galvoju. Man pirmojoje nepatinka bokeh (retai patinka apačioje, dažnai būna tamsus ir negražus bokeh), antrojoje - merginos poza, išraiška ir visos jos kokybė, kažkokie murzinumai ir ne tik kojose. Ten aplinka tai faina, bet va mergina man ne ne, dar paakys vienas kaip su fingalu biggrin.gif  Va, jei kadras būtų be merginos, sakyčiau vau biggrin.gif

Pirmoji pievoje gražiai žiūrisi smile.gif

O cia kas do daikciukas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 10 10, 20:21)
O cia kas do daikciukas?  lotuliukas.gif

fanaras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2011 10 10, 18:19)
Jezau, nuotraukos kurias maciau man nerealios.  wub.gif

dar pasakysiu kas labai judins stumetis i prieki t.y komentuoti mirksiukas.gif nebijok issakyt kaip tau atrodo kas tai nuotraukai yra gerai kas tavo akim yra blogaivienodu nuomoniu nebuna 4u.gif na sutampa bet vistiek mes visos matom kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2011 10 10, 20:15)
vat kaip mergaites ir sake klausk DYDELEM raidem gal pagelbes  mirksiukas.gif maciau del fokusavimo tik neatsimenu koks fotikas  doh.gif ar prof. ar ''pagerinta muiline'' ar nusistatai fokusavimo taskus?padejus tris daiktus viena antra ir trecia pirma uzdedi fokusavimo taska ant pirmojo daikto nufotkini,tada taska perdedi ant antrojo daikto vel nufotkini ir tada perdedi taska ant treciojo  mirksiukas.gif

Dekui. 4u.gif
Jau man daugelis rase, ir visoms aciu. Viska lyg darau kaip reikia, pati pirmaji arciausiai daikta kuo puikiausiai sufokusuoja, kai prieinu prie viduriniojo ar paskutiniojo viskas stop. Nu bet nieko issiaiskinsiu kur kas negerai. Juk taip elementaru atrodo. Neikertu kas negerai. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 10, 20:21)
Tai įdėk konkrečią nuotrauką aptarimui smile.gif Ne bet kokią, o tą, su kuria išties padirbėjai wink.gif Ir manai, kad ji tikrai nebloga smile.gif

buvo įdėtos foto, šiaip niekas ir nepakomentavo man rodos.
Man tokias, kaip Aistulles foto, sunku komentuoti, nes norisi sakyti padalink fotografavimą iki atėjimo į šią temą ir po, t.y. nuo dabar. Nežiūrėk kokias foto turėjai iki šiol. Daryk ND, nes jie tau tikrai duos. Ir paskui fotografuok. Aš padėti asmeniškai susitikusi negaliu, gyvenu ne Lt.
Taip pat kelk čia foto ir rodyk kaip darai ND. Kai pamatys kas rezultatą, tau galės geriau pasakyti ką darai negerai. Dabar nematant foto neaišku kaip ir patarti.
Tiesa, až rašei. Aš mokausi, ir laiko tikrai striuka, bet paieškok čia, merginų tarpe smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 10 spalio 2011 - 19:30