Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(o la la la @ 2011 10 10, 18:44)
Na ir as gavau nuskenuota juostele. Keli kadrai:

Nu bet Magie, tai tikrai super modelis bigsmile.gif Labai grazi ir labai fotogeniska 4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 10 10, 19:54)
p.s. nzn kodel kojos antroje fotkeje atrodo lyg suodinos butu...  blink.gif  doh.gif

Antra wub.gif Pati graziausia man si, is tavo sios fs, bent jau kiek maciau smile.gif O pries tai idetoj, toj nespalvotoj, tikrai merginos akys keistai atrodo, is karto pamaciau, nors kitose nuotraukose man nesimato, kad zvairuotu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 20:03)
na tikrai gražus ruduo,ir matau šiltas  thumbup.gif

Zinok ta diena kaip tik ispranaso silta. Buvo kaip vasara. wub.gif O kita diena jau i ziemine striuke lindau, nes lietus ir saltis... cool.gif Cia tokia salis. Kartais labai nustebina... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2011 10 10, 18:47)
Labas dienas  mirksiukas.gif manes aisku niekas nezinot nes jus visos pasikeite naujos,as buvau cia mokinaus pralenke mane ir likau nugaroj,dabar vel galvoju laikas susigriebt ir kibt i fotografavima,perskaiciau paskutines temas ir pamasciau kad cia tikrai ne pradziamokslis  unsure.gif kur temos apie pacia pradzia,atejus naujokam,aiskinimas apie horizonta,klaidas ir pan,pastebiu daug naujokiu tiesiog dingsta nes nesupranta kas vyksta,perziurejau jusu foto merginos (vaikinai) jetuuuuuuus jus fantastiski jusu foto nerealios na kokie gi jus pradziamoksliai  mirksiukas.gif dauguma ir dirbat si darba vat noreciau jungtis ale nerandu tinkamos temos cia per stipru lengvesnes nera  verysad.gif teks neasivaizdziai mokintis ir bandyt jus pasivyt  4u.gif kad nebutu vien plepesys idesiu pora savo foto  mirksiukas.gif

Labas smile.gif
Junkis, klausk drąsiai, jei niekas neišgirs, klausk dar kartą atkakliai didelėm raidėm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 10 spalio 2011 - 19:08
QUOTE(Edeva @ 2011 10 10, 19:47)
Labas dienas  mirksiukas.gif manes aisku niekas nezinot nes jus visos pasikeite naujos,as buvau cia mokinaus pralenke mane ir likau nugaroj,dabar vel galvoju laikas susigriebt ir kibt i fotografavima,perskaiciau paskutines temas ir pamasciau kad cia tikrai ne pradziamokslis  unsure.gif kur temos apie pacia pradzia,atejus naujokam,aiskinimas apie horizonta,klaidas ir pan,pastebiu daug naujokiu tiesiog dingsta nes nesupranta kas vyksta.

As norejau jau klausti merginu, ar tikrai cia pradziamokslis, nes ka skaitau paskutinias dienas, jau niekur nebesigaudau. biggrin.gif ir kiek suprantu jau dauguma profesionaliu, su laaabai didelem ziniom, ir praktikom.
As jei ir imesciau cia nuotrauka, gi butu baisu jusu akimis ziurint. smile.gif O man oj kiek reikia dar visko suzinoti. unsure.gif
O Jums tikriausiai jau net neidomu aiskinti paprasciausius dalykus, teikti patarimus. ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aistulle: 10 spalio 2011 - 19:12
Labas dienas  mirksiukas.gif

sveika,prašom jungtis 4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 10 10, 20:07)
Zinok ta diena kaip tik ispranaso silta. Buvo kaip vasara.  wub.gif  O kita diena jau i ziemine striuke lindau, nes lietus ir saltis...  cool.gif Cia tokia salis. Kartais labai nustebina...  smile.gif

na ir LT kartais stebina oras,nors greičiau bloguoju nei geruoju lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 10 10, 18:54)
]

dar pora, ir snd uzteks...  wink.gif

p.s. nzn kodel kojos antroje fotkeje atrodo lyg suodinos butu...  blink.gif  doh.gif

nu bet spalvos tai WOW! grait pasakok kaip darei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2011 10 10, 19:09)
As norejau jau klausti merginu, ar tikrai cia pradziamokslis, nes ka skaitau paskutinias dienas, jau niekur nebesigaudau.  biggrin.gif ir kiek suprantu jau dauguma profesionaliu, su laaabai didelem ziniom, ir praktikom.
As jei ir imesciau cia nuotrauka, gi butu baisu jusu akimis ziurint.  smile.gif O man oj kiek reikia dar visko suzinoti.  unsure.gif
Viskas gerai, nekompleksuokit 4u.gif Jei dėtumėt dažniau, daugiau gal ir būtų kalbama apie klaideles. Be abejo, jei panorėsit, nes būna ir taip, kad laukiama tik komplimentų smile.gif
Atsakyti
Labas dienas  mirksiukas.gif manes aisku niekas nezinot nes jus visos pasikeite naujos,as buvau cia mokinaus pralenke mane ir likau nugaroj,dabar vel galvoju laikas susigriebt ir kibt i fotografavima,perskaiciau paskutines temas ir pamasciau kad cia tikrai ne pradziamokslis  unsure.gif kur temos apie pacia pradzia,atejus naujokam,aiskinimas apie horizonta,klaidas ir pan,pastebiu daug naujokiu tiesiog dingsta nes nesupranta kas vyksta,perziurejau jusu foto merginos (vaikinai) jetuuuuuuus jus fantastiski jusu foto nerealios na kokie gi jus p

kadangi skaičiau pradžiamokslių temą nuo pradžių pradžios, tai prisimenu Tave, Edeva smile.gif Mokinkimės toliau kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 18:55)
ne,čia skanavo Simona,kiek žinau senuoju būdu  g.gif o taviškis būdas tikrai geriau  :4u:va ir paskutinę foto kurią įkėliau kai skanavau senuoju būdų,atsirado juodų dėmių net,o čia va,jokių dėmių  ax.gif

koks tas naujasis būdas g.gif ir aš noriu žinot bigsmile.gif
Atsakyti
jo jo, skenavimo būdus prašome išsamiai ir viešai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 20:10)
nu bet spalvos tai WOW! grait pasakok kaip darei  bigsmile.gif

Oi kokia patenkinta palikau... bigsmile.gif biggrin.gif Su curves ryskinau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aistulle @ 2011 10 10, 20:09)
As norejau jau klausti merginu, ar tikrai cia pradziamokslis, nes ka skaitau paskutinias dienas, jau niekur nebesigaudau.  biggrin.gif ir kiek suprantu jau dauguma profesionaliu, su laaabai didelem ziniom, ir praktikom.
As jei ir imesciau cia nuotrauka, gi butu baisu jusu akimis ziurint.  smile.gif O man oj kiek reikia dar visko suzinoti.  unsure.gif
O Jums tikriausiai jau net neidomu aiskinti paprasciausius dalykus, teikti patarimus.  ax.gif  rolleyes.gif

jei yra laiko tikrai viskas ir visas komentuojam,o kaip kitaip išmoksi g.gif 4u.gif
Atsakyti