Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 19:50)
O la la - na va kaip gerai gavosi  thumbup.gif

Aciu. O pas mane grudas gan stiprus doh.gif . Cia taip turi buti?
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 10 10, 18:52)
Aciu. O pas mane grudas gan stiprus doh.gif . Cia taip turi buti?

pas tave rodos nepushinom, tai gal tiesiog su nustatymais biški nugrybinai už tai ir grūdas išlindo ax.gif tada dar pradedi šviesinti ir išlenda.Jeigu nutaikai čiki čiki tai gali būti išvis labai smulkus grūdas,bet aišku dar ir nuo juostelės priklauso - vienur daugiau grūdo kitur mažiau 4u.gif
ar taip Andriau? blush2.gif matau apačioje kabi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 10 spalio 2011 - 18:02
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 16:52)
na gerai,aš žinau,kad nusibodau,bet čia va norėjau parodyti apie tai apie ką mes kalbėjom, juostelė Kodak 400Tx plati juostelė fotografuota su Mamiya C330 pushinta juostelė iki ISO 1600  ax.gif  manau kokybė kaip ISO 1600 tikrai superinė

gerulė thumbup.gif Akinių tik trūksta, ir su Tauru viens prie vieno thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 19:13)
gerulė  thumbup.gif  Akinių tik trūksta, ir su Tauru viens prie vieno  thumbup.gif

lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

Visai nebeturiu laiko. Pribegu tik vakarais po kelias fotkes sutvarkyt... verysad.gif

Labai istrigo Maggie portretai. wub.gif Grazus modeliukas musu maggie... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 10 10, 17:44)
Na ir as gavau nuskenuota juostele. Keli kadrai:

Say

Maggie

Su ryskumu antraja prasoviau, bet ji man labai patinka ax.gif  Kiek panasi i Akashos kadra tongue.gif

Visos issirenge ir persirenge lotuliukas.gif
Siaip faina su fotografuojanciais modeliais dirbti biggrin.gif  Patys pozas meto, gerai pozuoja, sustingdami kadrui, klauso fotografo biggrin.gif  Pasake renktis ir nusirenge tongue.gif  lotuliukas.gif

Say man patiko, tik ranką numesčiau, kažkaip nereik jos man čia

o Maggie man visai nieko žiūrisi, antra man labiau prie širdies tik ranka jau labai šonan įlindus

__

o apie kristukass, man antra nuotrauka patraukli kažkuo, gal krūtinė kiek per šviesi, nes kaip blynas atrodo
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 10 10, 19:15)

Visai nebeturiu laiko. Pribegu tik vakarais po kelias fotkes sutvarkyt...  verysad.gif

Labai istrigo Maggie portretai.  wub.gif Grazus modeliukas musu maggie...  ax.gif

pirmąją šiek tiek tiesinčiau, spalvytės švelnios
antroji - čia gal taip tiesiai paklausiu,bet ji šiaip žvairuoja ar čia tik šioje foto man taip vaidenasi? g.gif blush2.gif
uoj,tu čia šiaip ,ar kritikai dėjai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 10 10, 18:15)

aš tai nelabai matau prie ko čia kabintis ax.gif na jo, mergina žvairuoja truputuką, bet jau nepirmoje nuotraukoje man rodos tai pastebėjau, tai kaip ir ne tavo problema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 19:27)
aš tai nelabai matau prie ko čia kabintis  ax.gif  na jo, mergina žvairuoja truputuką, bet jau nepirmoje nuotraukoje man rodos tai pastebėjau, tai kaip ir ne tavo problema smile.gif

reiškia aš tik šioje foto pamačiau blush2.gif sorry,nes maniau gal čia man vaidenasi
Atsakyti
Aš kaip Pilypas iš kanapių biggrin.gif , bet Maggie, wow kokia tu graži biggrin.gif . Neįsivaizduoju kaip kažkas galėjo lyginti tave su ta iš Vedęs ir turi vaikų lotuliukas.gif doh.gif .

Patiko nuotraukos iš "seminaro".

Jclove, kadangi mane žavi gatvės foto, tai mielai apžiūrėjau tavo foto. 4u.gif

Atsakyti
Rodau dar viena Maggie foto is ciklo "Svetimos rankos".
Na pardon - gryba pjaunu su ryskumu ir grudas islenda blush2.gif Reikia dar mokytis tongue.gif

user posted image
Atsakyti
o la la la, kaip pirjmą kartą su juostinuku ir dar tolimačiu, tai susitvarkei nuostabiai tongue.gif ir dar studijoje.. doh.gif
Atsakyti