Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2011 10 10, 00:28)
Man tai labai labai kliuva rankos... tokios dideles jos cia atrodo, ir tarsi svetimos, gal kad taip keistokai sudeliotos... gal nesuprantu kazko, bet man nesiziuri  ax.gif

Ta pati ir as pagalvojau... Jei sumanymas toks ir buvo, tai manau puikiai pavyko, bet man vis tiek nelabai ziurisi blush2.gif

QUOTE(rG @ 2011 10 10, 08:55)
Na, gal kokių pastebėjimų.  Patvarkiau truputį kitaip nei buvo vakar, dėkui Irmoškei

Labai grazu! Spalvos labai grazios ir nuotaika super rolleyes.gif

QUOTE(Aistulle @ 2011 10 10, 11:06)
Sveikos.

Gal truputi ne i tema, bet gal galit pasakyti ar rekomenduoti kokia knyga apie fotografija, kuria tikrai vertetu perskaityti ?  ax.gif

Labas smile.gif As skaiciau Scott Kelby "Skaitmenine fotografija" pirma dali, o dabar skaitau antra, tai bent jau man tikrai patinka jos smile.gif Taip pat skaiciau "Susipazinkite: ekspozicija", tai irgi patiko. Dar esu geru atsiliepimu girdejus apie "Fotografo akis" knyga smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 15:30)
Tai va skanuoju juostas ir keikiuos biski sad.gif

Sita patinka, bet man vel kazkaip rankos kliuna, ypac ta zemiau esanti g.gif Aisku, cia tik mano, pradinukes, nuomone blush2.gif Gal ir nusisneku blush2.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 16:42)
na  va dar kitokia Say  blush2.gif

Cia irgi man ranka ne vietoj atrodo blush2.gif O siaip butu man labai grazi nuotrauka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 10 10, 17:28)

Cia irgi man ranka ne vietoj atrodo  blush2.gif O siaip butu man labai grazi nuotrauka  ax.gif

dėkui 4u.gif
Atsakyti
na gerai,aš žinau,kad nusibodau,bet čia va norėjau parodyti apie tai apie ką mes kalbėjom, juostelė Kodak 400Tx plati juostelė fotografuota su Mamiya C330 pushinta juostelė iki ISO 1600 ax.gif manau kokybė kaip ISO 1600 tikrai superinė

user posted image
Atsakyti
Say, apie kokį nefotogeniškumą tu kalbi? biggrin.gif Kikirike, man kažkuri viena iš Say nuotraukų serijos labai patiko, flickr'e žvaigždutę uždėjau biggrin.gif
O šiaip tai gi fain jūsų visų mini "seminaro" rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2011 10 10, 18:11)
Say, apie kokį nefotogeniškumą tu kalbi?  biggrin.gif Kikirike, man kažkuri viena iš Say nuotraukų serijos labai patiko, flickr'e žvaigždutę uždėjau biggrin.gif
O šiaip tai gi fain jūsų visų mini "seminaro" rezultatai.

dėkui 4u.gif aš irgi sakau,nu kur tas nefotogeniškumas? lotuliukas.gif doh.gif išsigalvoja mergos nesamones lotuliukas.gif
Atsakyti
Vienu zodziu, forumas nedaskaitytas....Jezzzzz......kokios nuotraukos is jusu meeto..wonderful blush2.gif
Viena kita gerai parodete...o Maggie kokia grazi moteraite,aj,aj,aj...Say "avatarine"(Akashos foto) tikrai tiktu avatarui biggrin.gif siaip maniau,kad vyresne Sayonara..net nzn kodel...eisiu pasitikrint i flick, kodel as tokia nuomone buvau susidariusi...mazne su kazkuo sumaisiau..bet, maniau, jog buvau tave maciusi kazkokioj fotosesijoj..ai..einu zlybint biggrin.gif

Paskaitysiu jus vakare, o gal nakti...o dabar prikelus mano vista, galiu kelti nuotraukas..

Po tokiu jusu nuotrauku kaip is meeto , baisu ka ir kelti...nudesit i suns dienas...bet...dekit, man tik i nauda tongue.gif
O cia ikeliu senesnes is zaidimui rodytu pafotkinimu. Pavadinimas " Simona". Nieko rimto, cia ne Akasha lotuliukas.gif Vat irodymai:

user posted image

user posted image

Daugiau viso ko Flickr idedu siu zmoniu nuotraukas trumpam, tai jei kas nepagailetumete savo laiko, laukciau nors kokio komentaro...
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 10, 08:55)
Na, gal kokių pastebėjimų.  Patvarkiau truputį kitaip nei buvo vakar, dėkui Irmoškei

i

si labai patiko ,nieko netvarkyciau ax.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 10:15)
Na tu po 12val gal geriau nerodyti biggrin.gif

Kalbant apie kitokia zmogaus puse, turiu as viena Kikes tokia, kur ten visai nepanasu i Kike...

wub.gif nerealiai grazu!

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 10 10, 16:51)
ale visos išrengtos  biggrin.gif nu smagu žiūrėt smile.gif gražūs kadrai pas visas smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2011 10 10, 18:16)

Daugiau viso ko Flickr idedu siu zmoniu nuotraukas trumpam, tai jei kas nepagailetumete savo laiko, laukciau nors kokio komentaro...

pasisakiau biški ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 16:37)
jeigu spalvota, tai bet kuriam fotolabe, jei jb, rankom ryškinama, tai procentre.

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 18:26)
pasisakiau biški  ax.gif

Aciukas,Kike 4u.gif

O tas ryskinimo budas d-76, t-max, tai cia kazkokia mandrybe,ane? Ir turbut ryskina tokiu budu tik specialiose vietose? Tai rankinis ryskinimas kiek suprantu...ale ir brangus malobnumas, jauciu,ane?su placiajuosciais ar labai didelis skirtumas kainose susidaro, nei su siaurukais?Na, ryskinimas juosteliu,skanavimas ir pacios juosteles? blush2.gif
Atsakyti
Na ir as gavau nuskenuota juostele. Keli kadrai:

Say

user posted image

Maggie

user posted image

Su ryskumu antraja prasoviau, bet ji man labai patinka ax.gif Kiek panasi i Akashos kadra tongue.gif

user posted image

Visos issirenge ir persirenge lotuliukas.gif
Siaip faina su fotografuojanciais modeliais dirbti biggrin.gif Patys pozas meto, gerai pozuoja, sustingdami kadrui, klauso fotografo biggrin.gif Pasake renktis ir nusirenge tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 10 spalio 2011 - 17:48
QUOTE(pandre @ 2011 10 10, 18:43)
Aciukas,Kike 4u.gif

O tas ryskinimo budas d-76, t-max, tai cia kazkokia mandrybe,ane? Ir turbut ryskina tokiu budu tik specialiose vietose? Tai rankinis ryskinimas kiek suprantu...ale ir brangus malobnumas, jauciu,ane?su placiajuosciais ar labai didelis skirtumas kainose susidaro, nei su siaurukais?Na, ryskinimas juosteliu,skanavimas ir pacios juosteles? blush2.gif

na nerankinis ryškinimas yra C41, o šiuo atveju šios juostelės KODAK TX ir TMAX ,LUCKY yra rankinio ryškinimo.Kaina rodos rankinio ryškinimo 7lt, ryškinimas mašina - 3lt.
Dėl siaurų ir plačių juostų skirtumo, taip - su plačiom brangiau. Juostelės vienas kadras kainuoja apie 1lt, ryškinimas visos juostelės 4lt, skanavimas labe net nežinau kiek,nes nusipirkau skanerį ir namie skanuoju,bet kiek klausiau,tik peržiūrai nuskanuoti,tai reiškia iš jos net pasidaryti foto negalėsi, tai vienas kadras rodos 1lt, tai normalios rezoliucijos net nežinau gal koks 5lt kadras.
Papildyta:
O la la - na va kaip gerai gavosi thumbup.gif
Atsakyti