Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 15:30)
bet blin.... ziauriai nedapusinom.... Ten as skubejau ar tu, ir nedalaikem a?.... Nezianu dabar save i sedimaja spardyt ar palaukt kol tave sutiksiu  biggrin.gif

Ir siaip daugiau prie rimtu darbu jokio alkocholio... smile.gif

aisku, kaip nudienu herojus su zaliaake sakysit, kad is konteksto isimta. Bet man gan linksmai susiskaite ka jus tam tamsiam kambary prie romantisku raudonu sviesu veiket biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 14:30)
Zmoniskai paaiskinau?

Žmoniškai. Paprasta, suprantama kalba. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 15:35)
andriuška, tai siųsk, ko lauki? biggrin.gif pydagoge Tu biggrin.gif wub.gif
prisipažink, kai miegi, taktinę pižamą dėvi ar... ne? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Akasha, ką ant viršaus dėjai? be sluoksnio nenori parodyt? man kai toks kontrastas, tai gerai rodosi. gera poza, maggie irgi blin nieko daryt nereikia, galvelę krypt ir jau gerai biggrin.gif tik kodėl viena kūno pusė šviesi, kita tamsi? dalis buvo uždengta, kad andriuška nepamatytų, ar taip išėjo skirtingai? smile.gif va rašau, vis pasižiūriu, ir vis labiau patinka. poza tai superinė, maggie veide šešėliai ir viskas, eina namas, kokio grožio cioce.

Dejau tekstura, nes tiek kontrasto, tiek detaliu truksta.... ten kur sakai sviesene puse, tai totalus ryskinimo brokas, juostom nuejo biski... tai va slepiu broka su tekstura smile.gif as tokia smile.gif Tau asmeniskai ir originala galesiu parodyt tongue.gif
Ir taip, Maggie tik fotkint ir fotkint... nu baisiai daili motera.... bigsmile.gif

QUOTE(robobebras @ 2011 10 10, 15:38)
aisku, kaip nudienu herojus su zaliaake sakysit, kad is konteksto isimta. Bet man gan linksmai susiskaite ka jus tam tamsiam kambary prie romantisku raudonu sviesu veiket biggrin.gif

Blin.... Nu ir isskaitei tarp eiluciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sekanti karta ir tu junkis... Suprasi apie ka as cia biggrin.gif
Atsakyti
Sayonara, knygos namie, kompe be meilo. Rytojui pasistengsiu.

Miegu su seimyniniais trauzais. Taktiniu drabuziu kurejai dar nesuprato, kad kai miegi nereikia nieko taktiskai aptempti sintetine medziaga. Po kaldra kamufliazo nereikia, ten ir taip tamsu.

Del nedalaikyto stumimo tai jo... Dviprasmiskai. Reikejo dar veiksmo vieta-vyru tulikas- pamineti, ir didzioji dalis skaitytoju sudreke uzsirukytu... cool.gif

Manau kad kaltas pasenes rodinalis ir vesoka aplinka. Atsalo ryskalas per tiek laiko. Kita karta tiksliau temperatura matuosim. As pusinau siltoje vonioje. Vat ir visas skirtumas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andriuska: 10 spalio 2011 - 14:50
QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 15:35)
andriuška, tai siųsk, ko lauki? biggrin.gif pydagoge Tu biggrin.gif wub.gif
prisipažink, kai miegi, taktinę pižamą dėvi ar... ne? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 14:48)
Sayonara, knygos namie, kompe be meilo. Rytojui pasistengsiu.

Miegu su seimyniniais trauzais. Taktiniu drabuziu kurejai dar nesuprato, kad kai miegi nereikia nieko taktiskai aptempti sintetine medziaga. Po kaldra kamufliazo nereikia, ten ir taip tamsu.

Del nedalaikyto stumimo tai jo... Dviprasmiskai. Reikejo dar veiksmo vieta-vyru tulikas- pamineti, ir didzioji dalis skaitytoju sudreke uzsirukytu... cool.gif

ok, lauksiu smile.gif ir bulhakas gal jau ateis, nes imu pykti, ilgokai man ją veža iš vilniaus į vilnių schmoll.gif

galiu pasufleruoti, kad yra taktinių pižamų sodrios trydos spalvos, ale svarbu juk šiluma, o ne grožis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 15:48)

Manau kad kaltas pasenes rodinalis ir vesoka aplinka. Atsalo ryskalas per tiek laiko. Kita karta tiksliau temperatura matuosim. As pusinau siltoje vonioje. Vat ir visas skirtumas.

Vadinasi sekanti karta ir aplkinka dar ikaitint reikes biggrin.gif Gerai baigiu pokstaut, bo ir taip jau visi cia prisigalvos, konors biggrin.gif

Kaip ir sakiau sekanti karta jokio alkocholio, nes jei dar bus kokiu kliurku, tai bijosiu pati ryskint...

QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 15:53)
ok, lauksiu smile.gif ir bulhakas gal jau ateis, nes imu pykti, ilgokai man ją veža iš vilniaus į vilnių schmoll.gif

galiu pasufleruoti, kad yra taktinių pižamų sodrios trydos spalvos, ale svarbu juk šiluma, o ne grožis? biggrin.gif

Say, turiu tavo avatarui fotke smile.gif Galiu rodyt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 15:48)
Manau kad kaltas pasenes rodinalis ir vesoka aplinka.

a tai va kaip jis siais laikais vadinas - rodinalis biggrin.gif
gerai, baigiu ir as pokstaut smile.gif

ka jus ten ir kiek pushinot? gal fotkinant pramazinai ka nors smile.gif visgi alkoholis buvo
Maggie tai grazi, bet man ji butu geriau be ranku, daba jos su ta textura kaip medines
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 10 spalio 2011 - 15:16
QUOTE(Akasha @ 2011 10 10, 15:08)
Vadinasi sekanti karta ir aplkinka dar ikaitint reikes  biggrin.gif  Gerai baigiu pokstaut, bo ir taip jau visi cia prisigalvos, konors biggrin.gif

Kaip ir sakiau sekanti karta jokio alkocholio, nes jei dar bus kokiu kliurku, tai bijosiu pati ryskint...
Say, turiu tavo avatarui fotke smile.gif Galiu rodyt? biggrin.gif

davai smile.gif

aš čia galvoju.. kategorija "foto avatarui" - tai jau bus prikolas koks? biggrin.gif

tai jau rodysi, ar palauksi, kol aš namo išvažiuosiu ir į kamščius pakliūsiu? biggrin.gif

jei dar ilgiau nervinsi, eisiu aš šiandien irgi savo backstage ryškinti, tada tai bus trys panelės ir trys fotoaparatukai, pamenam? biggrin.gif
Papildyta:
jau matau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ups biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 10 spalio 2011 - 15:27
QUOTE(robobebras @ 2011 10 10, 16:15)
gerai, baigiu ir as pokstaut smile.gif

ka jus ten ir kiek pushinot? gal fotkinant pramazinai ka nors smile.gif visgi alkoholis buvo
Maggie tai grazi, bet man ji butu geriau be ranku, daba jos su ta textura kaip medines

Nea, fotkinant tikrai nieko nepamazinau... Viskas ciki buvo....

Na o del ranku... Nu nenukarpysiu gi as ju... Tekstura ir dejau tam, kad pazaisti ir padaryti kitaip.... smile.gif

QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 16:16)
davai smile.gif

aš čia galvoju.. kategorija "foto avatarui" - tai jau bus prikolas koks? biggrin.gif

tai jau rodysi, ar palauksi, kol aš namo išvažiuosiu ir į kamščius pakliūsiu? biggrin.gif

jei dar ilgiau nervinsi, eisiu aš šiandien irgi savo backstage ryškinti, tada tai bus trys panelės ir trys fotoaparatukai, pamenam? biggrin.gif

Nu gi, nu gi, nesigasdink smile.gif
Tikiuosi dar neisvaziavai.... Nespeju gi nieko biggrin.gif

Man patiko... Cia va tikrai tu, visa spurdanti ir linksma.... tongue.gif

Aisku biski fokuso truksta, ai bet gi dukom smile.gif
user posted image

Ir dar Maggie, tik be fokuso... Blin pamirsau kaip su MF fokusuoti doh.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 10 spalio 2011 - 15:36
QUOTE(robobebras @ 2011 10 10, 16:15)

lotuliukas.gif

sakykit, žmonės gerieji, kur išryškint juostelę Vilniuj- fotkinau pirmąkart su juostiniu, tai kokybės garantuotai nebus (jei apskritai kas nors bus). O gal pirmoj pasitaikiusioj vietoj? g.gif O ateičiai būt gerai žinot, kur kaina atitinka kokybę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 10 10, 15:36)
lotuliukas.gif

sakykit, žmonės gerieji, kur išryškint juostelę Vilniuj- fotkinau pirmąkart su juostiniu, tai kokybės garantuotai nebus (jei apskritai kas nors bus). O gal pirmoj pasitaikiusioj vietoj?  g.gif O ateičiai būt gerai žinot, kur kaina atitinka kokybę smile.gif

jeigu spalvota, tai bet kuriam fotolabe, jei jb, rankom ryškinama, tai procentre.
Atsakyti