Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 14:18)
o man visada buna iššūkis nufotografuoti tokius žmones kurie sako "AŠ JAU TIKRAI NEFOTOGENIŠKA" "MANE SUNKU FOTOGRAFUOTI"  lotuliukas.gif va tada jei gaunasi ir žmogui patinka, tada esu davolna davolna  lotuliukas.gif
o šiaip nu nežinau ar tai yra labai sunku,tiesiog nufotografuoji žmogų taip kaip matai TU,bet.... tai gali ir nepatikti jam pačiam,nes tikrai yra žmonių nu žiauriai kompleksuotų, ir jie niekaip nepatiks sau,net paglamūrinti ir nupoliruoti ir suploninti  doh.gif

Šiaip, susiradau valandinę auklytę ir kai ligos baigsis, mielai užbėgčiau į studiją, kaip suprantu šampas netinka, su baltu vynu, ane? biggrin.gif Galėčiau mestelti tau iššūkį cool.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 10, 14:29)
biggrin.gif as net nemanau, kad man "kartais" pavyksta.. manau, kad beveik niekad biggrin.gif ba einu lengviausiu keliu fotkindama grazias mergas biggrin.gif

Paskutinį sakinį priimsiu kaip komplimentą, nors jis ir ne man irnesakyk.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 14:30)
Zmoniskai paaiskinau? As turiu stora pedagogine gysla.

Wa taip wa ir reikia aiškinti - pusiau žmogiškai, pusiau vaikiškai thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 10, 14:39)
Šiaip, susiradau valandinę auklytę ir kai ligos baigsis, mielai užbėgčiau į studiją, kaip suprantu šampas netinka, su baltu vynu, ane? biggrin.gif Galėčiau mestelti tau iššūkį cool.gif
Paskutinį sakinį priimsiu kaip komplimentą, nors jis ir ne man irnesakyk.gif  hihihi.gif

joo, as tau dar foto skolinga.. bet tikrai tikrai sutvarkysiu biggrin.gif bet bijau, kad ir tu sau nepatiksi niekur g.gif nors man patinka, kas svarbiausia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2011 10 10, 14:39)
Paskutinį sakinį priimsiu kaip komplimentą, nors jis ir ne man irnesakyk.gif  hihihi.gif

tu iššukis? nu dar pasakyk kad skaitai save nefotogeniška lotuliukas.gif doh.gif nu davai,atvaryk ,su mielu noru 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rG @ 2011 10 10, 08:55)
Na, gal kokių pastebėjimų.  Patvarkiau truputį kitaip nei buvo vakar, dėkui Irmoškei

kokios emocijos siltos. labai patiko merginos sypsena, colgate smile.gif bandyk jb paversti, man ziauriai norisi.. blush2.gif zinoma, del ervdes trukumo - pati zinai. man noretusi horizontalaus formato, daugiau desines, kaires.
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 09:53)
O dar is spalvotu skaitmeniniu kiek lobio... Ypac po 24 valandos kur fotografuota, kai antras kvepavimas atsivere drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif vynines idejos. hehe.
QUOTE(sayonara @ 2011 10 10, 10:16)
Akasha, aha, fainai.. visai visai kitokia jinai.. spalvos patiko, nepatinka vienintelis dalykas, bet tai asmeniška - lūpdažis smile.gif žinot, kiek per metus vyrai suvalgo lūpdažio? moksliniais tyrimais įrodyta, kad 12,5 kg! biggrin.gif

heh! ir man lupdazis uzkliuvo. visa kita - tobula.
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 11:14)
Manau visi pritars: Anselio Adamso trilogija: Kamera, Negatyvas, Atspaudas. Bent jau pirmas dvi cool.gif

o. o daug kas skaite? butent sia trilogija? ar cia tik as tokia atsiskyrele. blush2.gif
QUOTE(Alexso @ 2011 10 10, 10:38)
O kaip jūs? Ar siejat kažkokias tai labiausiai įstrigusias atmintin foto su autoriais? g.gif

siejam. dar ir kaip. bet keiciasi darbai kas kazkuri laika. surashyti reiketu laiko. ne taip lengva.
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2011 10 10, 14:46)

siejam. dar ir kaip. bet keiciasi darbai kas kazkuri laika. surashyti reiketu laiko. ne taip lengva.

o mane mane su kuom sieji??? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 10 10, 14:47)
o mane mane su kuom sieji???  bigsmile.gif

ne manes klausei, bet ka darysi biggrin.gif as tave sieju pvz su Everlasting moments foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 10 10, 14:50)
ne manes klausei, bet ka darysi biggrin.gif as tave sieju pvz su Everlasting moments foto biggrin.gif

uoj klausiu tai visų,labai gi įdomu blush2.gif faina,ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(andriuska @ 2011 10 10, 13:30)
Mokykla baigei? Fizika mokeis? Fizikas rode su stikline prizme, kaip saules sviesa i vaivorykste sklaidosi? Vaivorykste esi maciusi?  Tai vat. ChA ir yra vaivorykste. Tik ne visa, nes prakeikti siauraakiai inzinieriai konstruodami objektyvus visaip stengias ja paslepti. Visaip tuos lesius stato, dengia danga mandra, kad tik koks violetinis ar raudonas vaivorykstes galiukas neislystu is baltos spalvos pakrascio.... Bet yra geru zmoniu. Jie dirba sigmos fabrike. Ir duoda pasauliui objektyvus, kuriuose gyvena vaivoryksti ir kartais parodo mums savo.... O kaip pavadinti moteriskos lyties objekto atsikisusi gala? unsure.gif tiek to. Parodo uodega. Cia prisiminiau multika hortonas ir topine fraze: as valgysiu drugelius ir kakosiu vaivorykstem. Tai vat: sigmoje pietums darbininkai valgo DRUGELIUS ir po to kakoja i objektyvus cool.gif

Zmoniskai paaiskinau? As turiu stora pedagogine gysla. Kas mate mano zonines teorijos aiskinima-paliudys drinks_cheers.gif

blin, negaliu, lydausi lotuliukas.gif tikiuosi, turėsiu tos stogos pedagoginės gyslos vidurinį atvaizdavimą biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2011 10 10, 13:46)
o. o daug kas skaite? butent sia trilogija? ar cia tik as tokia atsiskyrele.  blush2.gif

nesiparink, čia ją skaitė jis pats ir dar Akasha gal.. biggrin.gif
Atsakyti
Prisipazinsiu. Pirma knyga the camera tik praverciau, bo daug kas zinoma arba jau nebeatualu. Antra the negative suryjau visa. Joje yra viso ko esme. Labai naudinga net jei niekada juostele nefotografuosit. Trecia ipusejau, nes teorijos nebespejau praktika paremti. Bet antra dali kiekvienas turi paskaityti. Ten viskas paprastai ir vaizdziai paaiskinta. Anselis irgi pedagogas neblogas buvo. Ne toks geras, kaip as, bet pakankamai neblogas.
Atsakyti
Mano skaitymas toks gana pavirsutiniskas sios knygos... idomiausias sau vietas suryjau, o toliau prabegom... smile.gif

As viska taip mokiausi ir iki siol mokausi... smile.gif))

Bet knygos geros, nepaneigsi... labai aiskiai viskas destoma...

Na tavo pedagogo gyslele andriau tikrai stora... tu jau gali leisti trilogija biggrin.gif Tik ja bus paprasciau skaityti, kaip koki Kelby, kuri skaitant viskas suprantama ir paprasta tongue.gif

Tai va skanuoju juostas ir keikiuos biski sad.gif Pusintoje butu tiek neblogu kadru, bet blin.... ziauriai nedapusinom.... Ten as skubejau ar tu, ir nedalaikem a?.... Nezianu dabar save i sedimaja spardyt ar palaukt kol tave sutiksiu biggrin.gif

Ir siaip daugiau prie rimtu darbu jokio alkocholio... smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 10 spalio 2011 - 14:31
andriuška, tai siųsk, ko lauki? biggrin.gif pydagoge Tu biggrin.gif wub.gif
prisipažink, kai miegi, taktinę pižamą dėvi ar... ne? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Akasha, ką ant viršaus dėjai? be sluoksnio nenori parodyt? man kai toks kontrastas, tai gerai rodosi. gera poza, maggie irgi blin nieko daryt nereikia, galvelę krypt ir jau gerai biggrin.gif tik kodėl viena kūno pusė šviesi, kita tamsi? dalis buvo uždengta, kad andriuška nepamatytų, ar taip išėjo skirtingai? smile.gif va rašau, vis pasižiūriu, ir vis labiau patinka. poza tai superinė, maggie veide šešėliai ir viskas, eina namas, kokio grožio cioce.
Atsakyti